reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październik 2008

Jak wyniki Angeliki??????????

Wyniki bardzo złe:-(
Postawiono diagnozę bardzo rzadkiej choroby genetycznej. W ciagu roku może trochę dłużej zupełnie ogłuchnie. Będą to zmiany nieodwracalne. :no::no2:Będą próbowac jej robić przeszczep...
5cioro dzieci w Polsce jest też tak chore. Ponoć ta choroba jeszcze coś uposledza (nieszczęścia chodzą parami) i będą u Angeli szukać co jeszcze jej zaszwankuje:baffled: Jestem ciagle w szoku. M każe mi sie nie denerwować ale mi się ciągle płakać chce. Ona ma dopiero 8 lat.

reklama
Wyniki bardzo złe:-(
Postawiono diagnozę bardzo rzadkiej choroby genetycznej. W ciagu roku może trochę dłużej zupełnie ogłuchnie. Będą to zmiany nieodwracalne. :no::no2:Będą próbowac jej robić przeszczep...
5cioro dzieci w Polsce jest też tak chore. Ponoć ta choroba jeszcze coś uposledza (nieszczęścia chodzą parami) i będą u Angeli szukać co jeszcze jej zaszwankuje:baffled: Jestem ciagle w szoku. M każe mi sie nie denerwować ale mi się ciągle płakać chce. Ona ma dopiero 8 lat.
Kaka nie wiem co powiedzieć. To straszne. Może jednak są jakieś sposoby aby temu zapobiec????? moze zastepcze ślimaki???? moze inne konsultacje???? Nie wiem kurde jak mnie przeraza taka bezradnosć i niemoc. Mimo wszystko jestem dobrej myśli ze znajdzie sie sposób aby Angelika moge nadal słyszeć.
Trzymam kciuki

Dorotka zawsze zaznaczasz sie sie denerwujesz bo nie wiesz jak M wróci z pracy czy to kłucie nie zaszkodzi, czy Oliwia zbyt mało (dużo) sie nie rusza itp.
A jak myslicie teraz bol brzucha jak na @ tylko slabszy oczywiscie niz przed dostaniem @ moze oznaczac cos zlego czy to ze macica sie powieksza nadal ????????????????:crazy:
przykład
Czasem nawet najmniejszy niepokój bardzo wyraźnie odbija sie na dzieciatku. Nie mówie ze to źle bo wiadomo człowiek niejest wstanie odciąć sie od zmartwien a dzidzia wtedy potrafi dac popalic. Tak samo bedzie pozniej jak juz sie dziecko urodzi. Wystarczy ze ty bedziesz bardziej zdenerwowana itp maluchowi tez odrazu sie humor zepsuje i bedzie niespokojny i nerwowy. :tak: Będzie dobrze.
ps To tylko moje spostrzeżenia. Proszę mi sie tu NIEOBRAŻAĆ!!!!!!!

Czarna ma racje. Ja od wczoraj jestem poddenerwowana i czuję, ze mała mocniej kopie. Niestety nad wszystkim nie da sie zapanować.

Tyle co Wam powiedziałam, dowiedziałam się z rozmowy telefonicznej. Jak wrócą to pogadam z nimi na spokojnie i się dowiem jakie sa jeszcze możliwości.

Kaka to ja bede bardzo wdzięczna za wszelkie wiadomości o malutkiej.
Karola masz racje nie nad wszytkim człowiek jest w stanie zapanowac. Ale mi chodziło o to ze nasze samopoczucie itp ma bardzo duży wpływ na zachowanie naszych dzidziusiów:tak:

Zgadzam się. Pod wieczór zaczął mnie pobolewać brzuch - jak nigdy. Pewnie i małej było źle bo kopała jak szalona.
Słyszłam, że jak mama jest pogodna w ciazy to potem takie dziecko się rodzi. Więc staram się mimo wszystko uśmiechać.

Witajcie z rana.
Kaka bardzo mi przykro z powodu choroby Angeliki.
Taka mała dziewczynka a musi tyle cierpieć.
To ogromna niesprawiedliwość, bo czym sobie zasłużyło takie dzieciątko.
Ech ...

Dorotko taki ból oznacza rozciągającą się macicę, jest to doć nieprzyjemne uczucie.
Ale przechodzi.

CZARNA przeciesz juz wczesniej napisalam ze masz racje:tak:i nie obrazam sie heheh.
Zgadzam sie z Toba ale to ze moja mala sie rusza bardziej to pewnie nie zawsze przez moje nerwy bo dzis np wkurza mnie ten moj brzuch ze mnie pobolewa a OLIWIA nie jest dzis tak szalona tzn rusza sie ale nie az tak ;-)
Moze do aktywnosci dziecka przyczyniaja sie moje nerwy ale to chyba tez czasem zalezy od dziecka i jego temperamentu ;-)I dokladnie czasem nie da sie wszystkiego obejsc bez strachu a zwlaszcza jak sie jest w ciazy i cos boli to martwimy sie o dziecko:baffled:

KAKA ja 3 mam kciuki za ta mala

Witajcie z rana.
Kaka bardzo mi przykro z powodu choroby Angeliki.
Taka mała dziewczynka a musi tyle cierpieć.
To ogromna niesprawiedliwość, bo czym sobie zasłużyło takie dzieciątko.
Ech ...

Dorotko taki ból oznacza rozciągającą się macicę, jest to doć nieprzyjemne uczucie.
Ale przechodzi.

Dziekuje MADZIU ty jak zawsze umiesz pocieszyc.Boli brzuch jak na @ ale mniej i tez mysle ze to przez to ze Oliwia rosnie :tak:
A MADZIU jak tam ta twoja znajoma z tym chorym synkiem ??????? w brzuszku ???????

reklama
Do góry