Kaka82
Mamusia październikowa'08
Proponuję Amol, powinien Ci pomóc. Ja stosuję go na wszystko i nie musisz się martwić, że przedawkujesz.
Ja też jestem fanką amolu;-) Bezpieczny i na wiele dolegliwości pomaga

Ja tez tak czekalam a teraz zostalo tylko 19 dni!!!(i mam nadzieje ze a ni dnia dluzej;-))
19 dni wow

Ja miałąm dzis przerywany sen ale zostawie bez szczegółówpotem barzdo dziwny sen. I dlatego rankiem M wyrzuciłam z mała z sypialni i dosypiałam
choc ciezko było bo wsio słyszałam(płacze, krzyki, muze tv
) ale cóz to tylko 48m2
Potem wstałam i oczywiscie nerw bo mała jeszcze w pidżamce, w chałupie burdel, gary w zlewie i dookoła. Normalnie szlak mnie trafił. Ale dzis niepopuściłam i wszytscy sprzatali:ale to pikny widok. Potem M zagoniłam do sklepu i dziś robił OBIAD!!!!! (poraz pierwszy chyba
)
Teraz idu powiesic pranko i czekamy az mała wstanie bo z M pracy jest jakis piknik z okazji 50 -cia czy coż takiego. Wiec jedziemy z dzieciakami
No i jak ładnie zorganizowałaś rodzinkę. I tak trzymać. A co dobrego było na obiadek??
Znow dzwonil M i zas potwierdzilam sie w swoich podejzeniach :-( i poryczalam soebi wlansie :-(
Jakas taka strasznie slaba sie zrobilam ostatnio Nie moge podjac zadnej decyzji MImo ze jestem raniona to jakos nie mam sil aby cos z tym zrobic :-(
Dorotka bo to nie są proste decyzje niestety dlatego tak trudno coś postanowić.
A ja miałam dzis pracowity dzionek. Wyprasowałam góre ciuszków a to i tak 1/3 wszystkiego. Zapakowałam torbę do szpitala
tak na wszelki wypadek. Zapewne jeszcze cos tam włoże;-)M walczy w korytarzu i muszę powiedzieć że zaczyna mieć wszystko ręce i nogi

Pogoda faktycznie fatalna bo u mnie duszno i ledwo żyję.
Wanilka i ja dokładam swoje uściski do życzeń.
potem barzdo dziwny sen. I dlatego rankiem M wyrzuciłam z mała z sypialni i dosypiałam
) ale cóz to tylko 48m2