reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

WANILIA wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :tak:
Wiec juz dwie macie dzis 5 racznice slubu ;-)

Ja pogadalam z M i zas sie wkurzylam mam nadzieje ze moje przypuszczenia sie nie spelnia :crazy:Poryczalam sie i mam doscJuz wogole mu nie ufam i strasznie zle sie z tym czuje Kocham go i niecierpie:baffled: Nie wiem sama jak to mozliwe ze mozna Kochac i niecierpiec tego samego czlowieka ale ja serio tak czuje :crazy:

reklama
Witajcie!!!
Widze ze narzekacie na upaly w Polsce, a ja tak bym chciala chociaz jeden taki dzionek bo od tyg u mnie leje doslownie caly dzien i noc:wściekła/y:
Kaka gratuluje 9 teraz to juz zleci.Ja tez tak czekalam a teraz zostalo tylko 19 dni!!!(i mam nadzieje ze a ni dnia dluzej;-))
Co do spania to ja chyba jestem jakims ewenementem, dzs wstalam o 12, wczoraj o 11, dodam ze chodze spac przed polnoca i z reoly w dzien robie sobie drzemki.Chyba podswiadomie wykorzystuje wolny czas poki go mam hihi.
Wanilia, Magdziunia najserdeczniejsze zyczenia z okazji rocznicy:-)
Zycze wszystkim milego dnia, buziaki!!!

Kurcze Agus to juz tuz tuz normalnie w kazdej chwili ale ci zazdroszcze!!
A mnie cos skurczyki dzis lapia :))ale pewnie poboli i przestanie.Moze napadne meza by cos tam poruszyl ;))

A ja jestem w ostatnim okienku:szok:
Kaka82 gratuluję ostatniej prostej, teraz to już zleci szybko.
Ja dzisiaj w końcu przespałam całą noc, co za ulga!
Już wiem dlaczego było mi tak duszno...
Cordafen podnosił mi brzuch do góry, który uciskał mocno przeponę...
Dobrze, że się nie udusiłam bo momentami było na prawdę źle.
Na szczęście odstawiłam to paskudztwo i biorę tylko nospę fortę.
U mnie nic nowego, leżę i jeszcze raz leżę...
albo z pilotem w ręku albo z komp. na kolanach -jak teraz :)
U nas jest 33 stopnie, a jutro ma być jeszcze gorzej...
beza cieszę się że udało Ci się spokojnie przespać całą noc, oby takich więcej. A u nas też ponad 30 stopni, duchota jak nie wiem:baffled: Ale przynajmniej pranko szybko schnie.:tak: Wyjęłam dziś z szafy "kreację" porodową i koszule które wezmę do szpitala,skarpetki, szlafrok,ręczniki. Wszystko przepłukałam w płynie to mi ładnie wyschnie-musiałam odświeżyć...Bo w sumie jutro już się zacznie 36 t.c.:happy:
wanilia79 Wszystkiego Dobrego z okazji 5 rocznicy ślubu. Życzę wielu wspaniałych chwil, radości, uśmiechu i miłości na kolejne lata wspólnego życia.:-)
dorota123456789 nie denerwuj się, faceci to chory gatunek:baffled: Choć ja też mam jakieś chwile załamania momentami, zawsze jak go nie ma to mnie najbardziej bierze na smutki:crazy: Dzisiaj z tej rozpaczy wypastowałam podłogi, wysprzątałam łazienkę i kuchnię a teraz czekam na M bo dzwonili że zamówiona szafka przyszła:tak: Więc od razu pojedziemy po nią, to dziś M ją skręci.:tak: A potem do mamy na "gołąbki":-p
Miłego popołudnia.:-)

ANTUANET ale wy przynajmniej z M macie jakies plany tak jak pewnie i wiekszosc z mamusiek:tak:
A ja nie wiem o ktorej i jako wroci moj M i nic nie moge zaplanowac :-(Caly dzien na niego czekam i tak codziennie od rana do nocy a jeszcze nie wiem czy mi sie to czekanie oplaci czy nie :no:Nawet jutro M idzie do pracy Ja juz wrjuje pomalu :crazy:
Pomylam wlsanie podlogi a teraz odpoczywam

A mnie cos skurczyki dzis lapia :))ale pewnie poboli i przestanie.Moze napadne meza by cos tam poruszyl ;))
Minisia nawet nie chcę sobie wyobrażać co tam się będzie działo :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Dorotka, wiem, że to żadne pocieszenie, ale lepiej żeby pracował niż balował, tym bardziej kiedy kasa tak strasznie potrzebna. Wiadomo, że samemu w domu, jak się cały dzień wygląda na M to przykre, ale może lepsze to, niż by wcale pracy nie miał. Musi przecież zarobić na Ciebie i Oliwkę :tak::-)
No i masz teraz NAS to proszę mi się wziąć w garść ;-):-p

Agniesia, ale masz luksio, teraz tylko czekać na GODZINĘ ZERO!!!:szok:

A ja już prawie posprzątałam, gotuję obiadek na jutro co by się w niedziele nie przemęczać, no i łazienka mi jeszcze została i zrobienie się na bóstwo :rofl2::rofl2:

Wanilia, Magdziunia wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu!:-)
Coś dużo nas brało ślub we wrześniu:-D:-D

Agniesia25:) 19 dni! to przecież już prawie! ale to leci niedługo już wszystkie nasze dzieciaczki będą z nami a pamiętam dokładnie jak dopiero co zobaczyłam dwie kreseczki...:-p

no i qurcze nie ruszyliśmy się za daleko, tylko u nas, bo jednak Rob musiał do pracy wyskoczyć:crazy: i znowu sama w weekend, bo jutro tak samo i moje plany wzięły w łeb.

motylek, ja nie tyle chce na niemowlakowy, co bardziej dla Laury. Zawsze kupuje jej tam rajstopki i bielizne. Jeszcze cos cieplejszego chciałam bo zbiliżają się chłodniejsze dni a obawiam sie że jeszcze troche a wcale nie rusze sie z domu.
A powiedz mi jeszcze, czy ten sklep jest w samym centrum czy gdzieś na obrzeżu ?

kaka, gratutuje ostatniego okienka:-)

qurcze, zostały mi tylko jakieś 4 tygodnie średnio:szok::-) ale mam nadzieje że krócej:sorry2:

nie wiem co ma teraz robić. opadły mi skrzydła i nic mi sie już nie chce, nawet leniuchować:baffled:

magdziuniaWsztstkiego najlepszego z okazji rocznicy

Witam się sobotnio, Kamilek cos mało ruchliwy. Koniki nakarmione teraz czekam aż zjedzą by je wywalić na łake. M robił podchody w nocy by wrócic do sypialni, ale ja mu dam, pierwszy raz śpi na kanapie, może cos do niego dotrze
haha twarda z ciebie sztuka. U mnie było kiedys odwrotnie to ja uciekłam z sypialni:-p
Madziu, oczywiście przyłączam się do życzeń z okazji 5. rocznicy ślubu!!!!!!!!!!!!!!!! Wierzę, że to chwilowy kryzys, który jak każdy inny cementuje związek. Buziam i tulę mocno!!!!!

No, ja już po śniadanku, biore od razu żelazko w dłoń, bo mam jeszcze poprasować na dziś pościel. POtem zakupy (zrobię M. szczupaka :-p, tylko nie wiem, od której rybny czynny), spacer, obiad i jest juz Moje Słońce w domu. A co do napięć małżeńskich, wczoraj się pożaliłam swojemu, że jestem ciągle sama, że mam doła i żeby szybko wracał. Dzwonił potem jeszcze 5 razy pytać, czy już jest ok. I co mi kupić? :laugh2: Heh, dobre chociaż to , że się martwi... Ale wolałabym mieć go przy sobie, szczególnie w chwilach słabości...
No nic, kończę z BB kawkę i mykam rabotać :laugh2::laugh2::laugh2: Buzka :********************************************
Masz bardzo zatroskanego M. Zazdroszcze;-)
Kaka gratuluje 9!!!!!!!!
Magdziunia Wanilko
Z okazji jakże pięknych - ...Godów, życzymy Wam abyście dalej szli przez życie, trzymając się mocno za ręce, zawsze uśmiechnięci, zawsze razem, zawsze pewni swoich uczuć.
Ja miałąm dzis przerywany sen ale zostawie bez szczegółów:-p potem barzdo dziwny sen. I dlatego rankiem M wyrzuciłam z mała z sypialni i dosypiałam:tak::tak: choc ciezko było bo wsio słyszałam(płacze, krzyki, muze tv:baffled:) ale cóz to tylko 48m2:sorry2:
Potem wstałam i oczywiscie nerw bo mała jeszcze w pidżamce, w chałupie burdel, gary w zlewie i dookoła. Normalnie szlak mnie trafił. Ale dzis niepopuściłam i wszytscy sprzatali::tak::tak::tak:ale to pikny widok. Potem M zagoniłam do sklepu i dziś robił OBIAD!!!!! (poraz pierwszy chyba:szok::-D)
Teraz idu powiesic pranko i czekamy az mała wstanie bo z M pracy jest jakis piknik z okazji 50 -cia czy coż takiego. Wiec jedziemy z dzieciakami:tak:

reklama
CZARNA fajnie ze zagonilas wszystkich do sprzatania :tak:no i ze M ugotowal obiad :tak:Milego wieczoru ze znajomymi M
AGA no juz strasznie niewiele ci zostalo zobaczysz zaraz bedziemy ci zazdroscic ze ty juz masz swoje dziecie przy sobie ;-)
WANILIA masz racje ja sie ciesze ze M pracuje ale fajnie byloby gdyby wrcal o normalej godzinie i w niedziele nie jechal do pracy :crazy:I jeszcze jakbym wiedziala ze jak wroci to bede miala z niego jakis pozytek ale z nim to nigdy nic nie wiadomo:crazy:Moj M serio ciezko pracuje w takie upaly na dachu z palnikiem i rabie po tyle godzin dziennie Ja wiem ze on to robi dla nas bo ja nie mam zamiaru wrocic do pracy ale ja juz sama w domu dostaje szalu Chcialabym z nim czas troche spedzic a i jeszcze ta wielka niewiadoma jaki wroci ?????:baffled:

Do góry