reklama

Październik 2008

Madzia wszystkiego dobrego dla was!!!

Ja to dziewczyny nie jestem taka silna jak wy my jak sie pokłócimy to on zaraz ucieka na antresole spać a ja nienawidzę spać oddzielnie bo wtedy ryczę a on sobie smacznie śpi i mnie zostawia z problemem samą więc zawsze lecę za nim i mu truje i trajkocze nad uchem,ale w końcu sie poddaje- ale ie znoszę oddzielnie spać.Ja to zawsze taki płaczek byłam a teraz w ciąży jeszcze gorzej( potrafie bite 5 h płakać i sie nie mogę uspokoić)mam nadzieje że Jagusia nie będzie taka jak mamusia i nie będzie tak płakać.

blond_20 mnie sie teraz upiekło,bo też jakoś nie miałabym siły sie zabrać do nauki-współczuję i życzę wytrwałości Coco jambo i do przodu:)

Ja dziś od 5 rano nie śpię bo moja Jagunia tak kopała,K sie śmieje że tak ja wychowałam:),że nie da mi pospać.
Lecę dziewczynki miłego dzionka.

reklama
Magdziunia wszystkiego dobrego Wam zycze!!!!!!
Witam:tak:
ja juz wiem dlaczego ja tyle razy wstaje do WC....jak ja spie do 10.30 to nie dziwne, a Wy ranne ptaszki jestescie to moze tyle nie musicie;-)
Wesolutka zazdroszcze Ci ze nie musisz sie uczyc teraz:zawstydzona/y:a jestem taka sama placzka jak Ty ....jak jeszcze mieszkalam z C to robilam to samo, on szedl spac gdzie indziej a ja w histerie i proszenie nad uchem, a on spal sobie....:-pnorma po klotni....ja jem sniadanko i zabieram sie dalej do tych trawek, nasionek i innych pierdolek.....nie chce mi sie.......:-(jaki len ze mnie....coraz wiekszy chyba:zawstydzona/y:
no to milego dnia wszystkim:***

witam kochane w kolejną sobotę :-)

Magdziunia- WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, W DNIU WASZEJ 5 ROCZNICY śLUBU !!!

wsuwam własnie śniadanko i czekam na mężula. dziś musimy troche połazić po sklepach, uzupełnić garderobe Laury i chciałabym, żeby nie padało, ale coś mi się wydaje że moje chcenie nic tu nie pomoże.
Szkoda, że motylka tu dziś nie widze, bo chciałam spytać o H&M w Harrogate, bo u nas nie ma działu dziecięcego:crazy:

miłego dnia życzę wam wszystkim !!!

Ja tez jakas taka senna i do d... jestem dzis :-(
Jakos zmeczona sie czuje :-(Ja pozmywalam i kurze wytarlam i juz nie mam sil :-(
Jeszcze podlogi i lazienka mnie czeka aha i pranie nastawic :-(
A ja dzis najchetniej bym nic nie robila normalnie mam strasznego lenia dzis :-(
Ide sobie zrobic frytki teraz i poleniuchowac chwile Pozniej zas trza cos zrobic :-(
U nas dzis jest straszny upal moze on mnie tak meczy ?

Madzia wszystkiego dobrego dla was!!!

Ja to dziewczyny nie jestem taka silna jak wy my jak sie pokłócimy to on zaraz ucieka na antresole spać a ja nienawidzę spać oddzielnie bo wtedy ryczę a on sobie smacznie śpi i mnie zostawia z problemem samą więc zawsze lecę za nim i mu truje i trajkocze nad uchem,ale w końcu sie poddaje- ale ie znoszę oddzielnie spać.Ja to zawsze taki płaczek byłam a teraz w ciąży jeszcze gorzej( potrafie bite 5 h płakać i sie nie mogę uspokoić)mam nadzieje że Jagusia nie będzie taka jak mamusia i nie będzie tak płakać.

blond_20 mnie sie teraz upiekło,bo też jakoś nie miałabym siły sie zabrać do nauki-współczuję i życzę wytrwałości Coco jambo i do przodu:)

Ja dziś od 5 rano nie śpię bo moja Jagunia tak kopała,K sie śmieje że tak ja wychowałam:),że nie da mi pospać.
Lecę dziewczynki miłego dzionka.
Skad ja to znam:-Dja tez taka histeryczka jestem ze szok:szok:nie raz potrafilam calymi dniami siedziec i ryczec,modle sie,zeby moje malenstwo tak nie mialo:baffled:

witam kochane w kolejną sobotę :-)

Magdziunia- WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, W DNIU WASZEJ 5 ROCZNICY śLUBU !!!

wsuwam własnie śniadanko i czekam na mężula. dziś musimy troche połazić po sklepach, uzupełnić garderobe Laury i chciałabym, żeby nie padało, ale coś mi się wydaje że moje chcenie nic tu nie pomoże.
Szkoda, że motylka tu dziś nie widze, bo chciałam spytać o H&M w Harrogate, bo u nas nie ma działu dziecięcego:crazy:

miłego dnia życzę wam wszystkim !!!
Jestem:-)Jest w Victoria centre h&m i jest dzial dzieciecy,dla niemowlakow tez,bo sotatnio bylam:-D
Madzia wszytkiego najlepszego z okazji 5 rocznicy;-):-)!!!!!!!
Wczoraj najpierw kolezanka przyszla z dziecmi(tzn.szogunami,dawaly popalic;-)),a pozniej zakupy.Na wieczor moj pral dywany na gorze,a dzis czeka nas dol:-p.Obudzilam sie o 5 z bolami brzucha,ale przeszlo:tak:Zycze milej soboty!!!

Witam!
Madzia WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI 5 ROCZNICY ŚLUBU!!!:-D
Ppatga a dzis jak z mezem juz lepiej???
Blond wspolczuje tej nauki ale coz teraz ciezko a pozniej moze sie przydac jakis papierek w zdobyciu lepszej pracy:tak:
Kaka to juz ostatnie okienko:szok: na to wychodzi ze ja jutro ale fajosko:-D:-D GRATULUJE!!!!!niedlugo maludy bedziemy tulily:tak::-)
Moja oststnio cos wiecej daje znac o sobie ale dzis od ranka troszku znow leniu****e ale ja rozumiem bo upal u nas ze szok u Was tez??? normalnie slonce tak daje i duszno jak diabli a rano bylam na targu i teraz padam.
Moj maluje łazienke:-)szkoda mi go w ten upal w tych farbach robic ale co zrobic mus to mus.
Chcialabym juz urodzic taka spacerkowa pogoda.Marza mi sie juz spacerki z wozkiem:tak::-)

reklama
Mam to od zawsze i nie jest super a maści rozgrzewającej raczej nie nałożę.
No nic może przejdzie.
Mykam do łózia może zasnę.
Proponuję Amol, powinien Ci pomóc. Ja stosuję go na wszystko i nie musisz się martwić, że przedawkujesz.

Ja dzisiaj w końcu przespałam całą noc, co za ulga!
Już wiem dlaczego było mi tak duszno...
Cordafen podnosił mi brzuch do góry, który uciskał mocno przeponę...
Dobrze, że się nie udusiłam bo momentami było na prawdę źle.
Na szczęście odstawiłam to paskudztwo i biorę tylko nospę fortę.

U mnie nic nowego, leżę i jeszcze raz leżę...
albo z pilotem w ręku albo z komp. na kolanach -jak teraz :)

U nas jest 33 stopnie, a jutro ma być jeszcze gorzej...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry