Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
witam, M zły więc zaczął malować słupki, myslałam ze ja je będe malować po porodzie, bo się wcale za to nie zabierał. Ja wyeksmitowałam go z sypialni, bo ciagle nie wie o co chodzi, i twierdzi za się czepiam, ja mu się przyczepie
ale moze to wam dobrze zrobi i jutro bedzie juz oki 

hihihi, ja też ćwiczyłam na babcinej głowie i babcia zawsze zadowolona byłaA ja właśnie wróciłam do domku, obcinałam babci włosy , choć fryzjer ze mnie żaden (na babcinych włosach się szkolę;-)) i trochę się zmęczyłam. Biorę się za chałupke i za siebie bo ma sis dzisiaj wpaść.
Buziorki :-)
Bossszzze, jak mozna funzkjonowac do 3 w nocy???? A pacjentki to chyba na tych fotelach zasypiają - badanie bez znieczuleniaOj z tym wchodzeniam do lekarza to norma...ja na USG 3D weszlam o 23.40 a umowiona bylam na 23.10. za mna jeszcze byly 2 pacjentki....a babka w rejestracji mowila ze oni tak do 3 w nocy siedza bo sa 2 zmiany wiec gabinet non stop otwarty wlasciwieale mimo tej godziny facet byl na maxa skupiony i wszystko bardzo dokladnie robil.
ASIU ja nie marudze ze to tak pomalu u stomatologow z naszej strony idzieTylko jest mi przykro ze tyle sie nacierpialam bo tyle razy chodzilam a dopiero 2 zeba zaczynam robic Ale to juz wina moja i moich zebow choc wygodniejsze i szybsze byloby gdyby wiyty byly czesciej choc ja na kazdej wizycie umawiam sie na jakies 2 lub 3 terminy :-)
A mnie M wk.. na maxa, ale wiedziałam ze to nastąpi, dla niego słowa mamy są swiete choć czesto nie ma racji,teraz też nie miała
Ja posprzatałam stodołe i stajnie i plecy dają mi sie już we wznaki, ale cóż jak nie ja to nik by tego nie zrobił.
czesc dziewczyny popołudniowo.
musze doczytać was jak mała pójdzie spać bo nie mam juz nawet siły na czytanie. wyszła dziś afera z moim bratem i cały dzień z głowy.Ja tu, moi rodzice 2000km stąd, ojciec jeszcze troche a zawału przez g.....a dostanie a mój brat wyrzucił telefon do smieci i "nie będzie ze starymi gadać".Gdybym nie była w ciąży, pojechałabym do niego konkretnie mu ....ć
Ide zrobić sobie herbatę i zadzwonie do domu. Jak nie urok to sraczka...
Ja też wkurzona jestem nam M na maxa - poryczałam się i mam dość.
A na dodatek moje maleństwo dziś coś leniwe jest.
Narobiłam się a końcówka dnia do d... a jutro nasza 5 rocznica ślubu - ech mam to gdzieś, nie będę się odzywać i tyle.
Najchętniej schowałabym się gdzieś daleko.
Dobranoc życzę i miłego weekendu.
Ja juz w domciu zaraz robie kolacyjke i chyba sobie zrobie leniwy wieczorek![]()
Witam.Ja już dziś troszkę lepszy humorek zrobiłam sobie włoski u fryzjera i to troszke poprawiło mi nastrój. Widze że jakąś fala nie zgody panuje ja wczoraj też sie pokłóciłam z moim K, a najgorsze jest to że ja to zaraz płacze i nie mogę przestać ,nie moge sie uspokoić a nie chce dzidzi zaszkodzić.
Ja teraz siedze sama bo mój K jeszcze zabiegany,oglądam filmiki( nie ma nic ciekawego)Trzymajcie sie.Buski
masakra po prostu. czy wszyscy mezusiowie dzisiaj okres maja czy jak....wspolczuje Wam bardzo wszystkim i mam nadzieje ze to sie jak najszybciej Wam pouklada.
czy te mamusie nie zrozumieja nigdy ze wpierd... sie to nieladnie...?!
No oczywiscie ze łąkarstwoblond o trawach, to jaki to przedmiot, łąkarstwo???

w czerwcu nie bylam na pierwszych terminach i teraz mam jak zwykle
wczoraj meczylam Szczegolowa uprawe, jutro nasiennictwo a w nast tyg zaczne biochemie bo mam za 2 tygodnie
juz mam dosyc naprawde , kregoslup mnie boli od siedzenia, a na lezaco nie umiem sie z notatkami ulozyc i jakos nie wchodzi wtedy bo zasypiam
A ty bidulko masz tego sporo 3 mam kciuki
Zaraz ide spac Moja mala sie teraz rozkrecila Zazwyczaj wieczorami jest najbardziej ruchliwa ale jak ona sie rozkreca to ja ide spac i nie mam pojecia jak dlugo ona tak kopie .Jakbym chodzia pozniej spac to pewnie wiecej kopniakow bym doswiadczyla ale co ja moge za to ze juz mnie sie chce spac DOBRANOC i do jutra milego weekendu wam zycze choc ja bede do was regularnie zagladala pa