Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

, ale wiedziałam ze to nastąpi, dla niego słowa mamy są swiete choć czesto nie ma racji,teraz też nie miała

Ja tu, moi rodzice 2000km stąd, ojciec jeszcze troche a zawału przez g.....a dostanie a mój brat wyrzucił telefon do smieci i "nie będzie ze starymi gadać".Gdybym nie była w ciąży, pojechałabym do niego konkretnie mu ....ć
Ide zrobić sobie herbatę i zadzwonie do domu. Jak nie urok to sraczka...Ja też wkurzona jestem nam M na maxa - poryczałam się i mam dość.
A na dodatek moje maleństwo dziś coś leniwe jest.
Narobiłam się a końcówka dnia do d... a jutro nasza 5 rocznica ślubu - ech mam to gdzieś, nie będę się odzywać i tyle.
Najchętniej schowałabym się gdzieś daleko.
Dobranoc życzę i miłego weekendu.
Ale oczywiscie nie zmuszam
.

Ale niech juz mu bedzie ze pogadamy
i oby tak juz zostalo

Ty plotkaro, zamiast wspierac męza choc duchowo uciekaszM pracuje a ja idę na ploty. Miłego weekendu;-)
ojjj tule mam nadzieje ze szybko zrozumie błąd. A ty sie połóż i odpocznij!!!!!!A mnie M wk.. na maxa, ale wiedziałam ze to nastąpi, dla niego słowa mamy są swiete choć czesto nie ma racji,teraz też nie miała
Ja posprzatałam stodołe i stajnie i plecy dają mi sie już we wznaki, ale cóż jak nie ja to nik by tego nie zrobił.
Moj młodszy brat tez kiedys nam cyrki odp.... pamietam jak w ciazy z Niki szukałam go po nocnych klubachczesc dziewczyny popołudniowo.
musze doczytać was jak mała pójdzie spać bo nie mam juz nawet siły na czytanie. wyszła dziś afera z moim bratem i cały dzień z głowy.Ja tu, moi rodzice 2000km stąd, ojciec jeszcze troche a zawału przez g.....a dostanie a mój brat wyrzucił telefon do smieci i "nie będzie ze starymi gadać".Gdybym nie była w ciąży, pojechałabym do niego konkretnie mu ....ć
Ide zrobić sobie herbatę i zadzwonie do domu. Jak nie urok to sraczka...

Ale naszczescie jak załozył rodzine zmienił sie niedopoznania

Moj młodszy brat tez kiedys nam cyrki odp.... pamietam jak w ciazy z Niki szukałam go po nocnych klubachAle naszczescie jak załozył rodzine zmienił sie niedopoznania
![]()