wanilia79
Entuzjast(k)a
Madziu też jeszcze nic nie dostałam, a dziś już 5, więc teoretycznie jestem na zasiłku! Dzwoniłam w tamtym tygodniu do ZUSu to się dowiedziałam, że lada dzień powinnam dostać decyzję!Acha co do decyzji, to jeszcze nie otrzymałam - wrrrrr .... dosłownie rozszarpałabym te panie z ZUS-u
.

Ewela gratuluję i życzępomyśłności na nowej drodze wspólnego życia :-):-).Hej to ja po długiej nieobecnościnie zdołam nadrobic tych stron
wiec napisze tylko co u mnie. Brzusio mam wielachne tak mi wywaliło
jestem juz zaobrączkowana:-):-)zdjecia wkleje później, M biedny sie rozpłakał po ślubie
remontujemy mieszkanie wiec tam przesiadujemy i biegamy i załatwiamy sprawy, kupilismy juz całą wyprawke, łozeczko juz czeka. ale nieciesze sie tym wszystkim juz tak bardzo, mam wielkiego doła, wczesniej pisałam ze M moze niewyjechac juz do Norwegii, jednak praca sie znalazła ale tylko dla kilku osób w tym moj M wiec leci bo inaczej juz by niemiał okazji, a to oznacza ze niebedzie go przy porodzie, wylatuje za tydzien a termin mam na 10pazdziernika wiec wroci juz po najgorszym niewyobrazam sobie tego porodu bez niego, nieumiem sie przestawic
i chodze zdołowana i płakac mi sie chce ze znowu zostaje ze wszystkim sama, bedzie moja mama ale to nie to samo. pozdrawiam papap
Szkoda, że nie będzie M przy porodzie i tuż po, to ważny moment w życiu, ale i nie jedyny, jestem przekonana, że później nadrobicie straty :-):-):-):-)
Kaka i Czarna powodzenia na wizytach!
Beza dbaj o siebie i ściskaj nózie nich bobo jeszcze poczeka troszkę

Dorcia powodzenia u zębologa :-)
;-).Co do złego nastroju to ja mam złą passę już od tygodnia. Ryczeć mi sie chce naokrągło i mam wszystkiego dość. Jutro mam okrągłą rocznicę ślubu i nic nie zamierzam przygotowywać. Miałam kupić zegarek M i on też miał mi sprawić extra prezent, a ja nie mam nawet weny na wspólną kolację. Ehhhh ...życie....
Dobrze, że chociaż słońce wychodzi, bo do tej pory padało.
Papatki

wiec napisze tylko co u mnie. Brzusio mam wielachne tak mi wywaliło

bo już chusteczką wytrze, maścią posmaruje
. Myśmy ją wogóle przez całą ciążę testowali i nie było żadnych oznak zadrości o inne dzieci, ciekawe jak zareguję na brata 
Zostało mi 41 dni do końca (znaczy do terminu)
ech złoszczę sie wtedy.ale potem wyobrażam sobie jak ten mój maluszek może wyglądać i od razu mi przechodzi:-)życzę Ci dużo Słonka i pogody ducha.