reklama

Październik 2008

Dorotka to sie nacierpiałaś ale teraz to juz bedzie lepiej:tak:

A ja juz umyłąm główke zaraz wezme prysznica i bede powolutku szykowac sie do ginka. Kaka pewnie zaraz idzie bo ma na 16;-) Ciekawe czy dzisiaj bedzie opoznieje:confused:

reklama
Dorotka to sie nacierpiałaś ale teraz to juz bedzie lepiej:tak:

A ja juz umyłąm główke zaraz wezme prysznica i bede powolutku szykowac sie do ginka. Kaka pewnie zaraz idzie bo ma na 16;-) Ciekawe czy dzisiaj bedzie opoznieje:confused:

Czarna, szykuj się :) A jak czytam, o której nieraz wchodzicie do lekarza, to włos sie na głowie jeży!!! czy lekarz przyjmujący o godz. 22.00 jeszcze coś kuma?

CZARNA a ty na ktora masz gina ?
czekamy na wiesci :-)
A za KAKE juz 3 mam kciuki
Dziekuje dziewczynki ale nie wiem czy bylam taka dzielna :-(
OLIWIA wyczula chyba moj stres bo kopala bardzo

BEZA ja juz od poczatku ciazy chodze ale dopiero 2 zeba w ciazy zaczynam robic bo kanalowy robila mi kilka razy a ja chodze na kase chorych wiec sie dlugo czeka i przez te kilka wizyt dopiero zaczelam robic 2 zeba a bylam juz chyba z 7 razy :-(

Ewela mnóstwo szczęścia i miłości na nowej drodze życia :-)
Kaka, czarna powodzenia na wizytach
z tym stomatologiem u nas strasznie, jak chcesz szybko to tylko za kasę i to jaką

Zrobila sobie dzis pasemka zeby sie mezulkowi podobac;-)i coruni chcialam wam fote wkleic ale ja wychodze jak potwor na zdjeciach:-p
Minisia ja Cię proszę.......dawaj foty i nie marudź, to nie wybór na miss tylko słodkie mamuśki :-p;-)
Ale miałam sen !! Śniło mi się, że za jakimś żółtym psem weszłam na drzewo, wysoooko, pies zniknął i okazało się, że siędzę wysoko na drzewie, brzuszek chyba jeszcze większy niż w rzeczywistości, a w dodaku drzewo jest owinięte drutami od napięciem. Ja bez telefonu, nie mogę sie ruszać, żeby mnie prąd nie kopnął, i żadnych ludzi w okolicy. Umęczylam sie w tym śnie nieźle...
Aniu, ale miałaś sen :szok:, mnie siędziś śniło, żę miałam strrrrasznie długie włosy i nie mogłam ich rozczesać i ktoś mi bciął moje pierścionki :szok:

Co do nastrojów to u mnie też różnie bywa, potrafię w jednej chwili się zezłościć nawet nie wiem o co ,ale na szczęscie mój M jest wyrozumialy, bo wtedy nic się nie odzywa a potem tylko przytuli i mówi, że wie że jest mi już cięzko i że jestem tym już zmęczona, byle do pażdziernika:tak:

Ja dziś z nudów położyłam sobie farbę na włosach, a teraz biorę się za obiad dziś pierogi z jabłkami i pomidorówka.
Ula toż to anioł ten Twój M, tylko pozazdrościć wyrozumiałości :tak:
Czarna, szykuj się :) A jak czytam, o której nieraz wchodzicie do lekarza, to włos sie na głowie jeży!!! czy lekarz przyjmujący o godz. 22.00 jeszcze coś kuma?

No właśnie co można widzieć o tej godzinie, zaglądając proawdopodobnie do jakiejść dwudziestej czy trzydziestej dziurki (że się tak wyrażę) z kolei. :crazy:

A ja właśnie wróciłam do domku, obcinałam babci włosy , choć fryzjer ze mnie żaden (na babcinych włosach się szkolę;-)) i trochę się zmęczyłam. Biorę się za chałupke i za siebie bo ma sis dzisiaj wpaść.
Buziorki :-)

Oj z tym wchodzeniam do lekarza to norma...ja na USG 3D weszlam o 23.40 a umowiona bylam na 23.10. za mna jeszcze byly 2 pacjentki....a babka w rejestracji mowila ze oni tak do 3 w nocy siedza bo sa 2 zmiany wiec gabinet non stop otwarty wlasciwie:tak:ale mimo tej godziny facet byl na maxa skupiony i wszystko bardzo dokladnie robil.
a z tymi stomatologami to ja mam troche inne zdanie na ten temat(jestem z rodziny stomatologicznej)i moze od strony pacjenta to tak wyglada...ale na ten temat wole sie nie rozpedzac z pisaniem bo mnie draznia takie opinie troszke....:-(

Oj z tym wchodzeniam do lekarza to norma...ja na USG 3D weszlam o 23.40 a umowiona bylam na 23.10. za mna jeszcze byly 2 pacjentki....a babka w rejestracji mowila ze oni tak do 3 w nocy siedza bo sa 2 zmiany wiec gabinet non stop otwarty wlasciwie:tak:ale mimo tej godziny facet byl na maxa skupiony i wszystko bardzo dokladnie robil.
a z tymi stomatologami to ja mam troche inne zdanie na ten temat(jestem z rodziny stomatologicznej)i moze od strony pacjenta to tak wyglada...ale na ten temat wole sie nie rozpedzac z pisaniem bo mnie draznia takie opinie troszke....:-(
ASIU ja nie marudze ze to tak pomalu u stomatologow z naszej strony idzie:tak:Tylko jest mi przykro ze tyle sie nacierpialam bo tyle razy chodzilam a dopiero 2 zeba zaczynam robic Ale to juz wina moja i moich zebow choc wygodniejsze i szybsze byloby gdyby wiyty byly czesciej choc ja na kazdej wizycie umawiam sie na jakies 2 lub 3 terminy :-)

reklama
Dorota dobrze, że już jest po, dentysta to chyba najbardziej nielubiany lekarz:-D
Blond- ale pózno tak iść na wizytę
Wanilia- aniolem to on nie jest ale nie daje mi powodów do narzekań:tak: a ja też tak zaczynałam jak Ty, szkoliłam się na mamie obcinając jej włosy:-D

My właśnie po obiadku, ale się najadłam, musze się chyba położyć..))))):tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry