Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dorotka to sie nacierpiałaś ale teraz to juz bedzie lepiej![]()
A ja juz umyłąm główke zaraz wezme prysznica i bede powolutku szykowac sie do ginka. Kaka pewnie zaraz idzie bo ma na 16;-) Ciekawe czy dzisiaj bedzie opoznieje![]()
Minisia ja Cię proszę.......dawaj foty i nie marudź, to nie wybór na miss tylko słodkie mamuśkiZrobila sobie dzis pasemka zeby sie mezulkowi podobac;-)i coruni chcialam wam fote wkleic ale ja wychodze jak potwor na zdjeciach![]()
;-) Aniu, ale miałaś senAle miałam sen !! Śniło mi się, że za jakimś żółtym psem weszłam na drzewo, wysoooko, pies zniknął i okazało się, że siędzę wysoko na drzewie, brzuszek chyba jeszcze większy niż w rzeczywistości, a w dodaku drzewo jest owinięte drutami od napięciem. Ja bez telefonu, nie mogę sie ruszać, żeby mnie prąd nie kopnął, i żadnych ludzi w okolicy. Umęczylam sie w tym śnie nieźle...
, mnie siędziś śniło, żę miałam strrrrasznie długie włosy i nie mogłam ich rozczesać i ktoś mi bciął moje pierścionki 
Ula toż to anioł ten Twój M, tylko pozazdrościć wyrozumiałościCo do nastrojów to u mnie też różnie bywa, potrafię w jednej chwili się zezłościć nawet nie wiem o co ,ale na szczęscie mój M jest wyrozumialy, bo wtedy nic się nie odzywa a potem tylko przytuli i mówi, że wie że jest mi już cięzko i że jestem tym już zmęczona, byle do pażdziernika
Ja dziś z nudów położyłam sobie farbę na włosach, a teraz biorę się za obiad dziś pierogi z jabłkami i pomidorówka.
Czarna, szykuj sięA jak czytam, o której nieraz wchodzicie do lekarza, to włos sie na głowie jeży!!! czy lekarz przyjmujący o godz. 22.00 jeszcze coś kuma?

ale mimo tej godziny facet byl na maxa skupiony i wszystko bardzo dokladnie robil.ASIU ja nie marudze ze to tak pomalu u stomatologow z naszej strony idzieOj z tym wchodzeniam do lekarza to norma...ja na USG 3D weszlam o 23.40 a umowiona bylam na 23.10. za mna jeszcze byly 2 pacjentki....a babka w rejestracji mowila ze oni tak do 3 w nocy siedza bo sa 2 zmiany wiec gabinet non stop otwarty wlasciwieale mimo tej godziny facet byl na maxa skupiony i wszystko bardzo dokladnie robil.
a z tymi stomatologami to ja mam troche inne zdanie na ten temat(jestem z rodziny stomatologicznej)i moze od strony pacjenta to tak wyglada...ale na ten temat wole sie nie rozpedzac z pisaniem bo mnie draznia takie opinie troszke....:-(
Tylko jest mi przykro ze tyle sie nacierpialam bo tyle razy chodzilam a dopiero 2 zeba zaczynam robic Ale to juz wina moja i moich zebow choc wygodniejsze i szybsze byloby gdyby wiyty byly czesciej choc ja na kazdej wizycie umawiam sie na jakies 2 lub 3 terminy :-)
a ja też tak zaczynałam jak Ty, szkoliłam się na mamie obcinając jej włosy