reklama

Październik 2008

KAKA gratuluje 9 miesiaca :tak:
MINISIA fajnie ze ty juz od jutra zaczniesz 9 miesiac:tak:Normalnie wam zazdroszcze:zawstydzona/y:
Ja tylko pojadlam sobie frytek i sie najadlam ale ciekawe na jak dlugo heheh:laugh2:
Jeszcze ogladam NA WSPOLNEJ a po bede dalej sprzatac
MINISIA moja dzis rano szalala a teraz co kilka minut mnie puknie lub sie przeciegnie :-DJa sie ciesze ze wogole czuje ruchy a napewno wieczorem nasze dzieciaczki zas zaczna tancowac:tak:

reklama
BEZA ciesze sie ze pospalas sobie :-) i ze te leki odstawilas i ze jest lepiej :-)
Odpoczywaj sobie ladnie :-)
Mnie tez dzis cos brzuch boli a gin kazal mi brac nospe z magnezem jak tylko bedzie cos nie tak a ze juz od dawna bylo oki to dzis wzielam ta nospe i magnez

dorota oj ja też mam apetyt, odpocznij sobie
blond miłej nauki
kaka gratuluje 9

ja mam charakterek i łatwo nieodpuszczam, wykompałam koniki, oczywiście M przyszwendał się do pomocy, w tym roku to nich chyba ostatnia kąpiel teraz wcinam arbuza.

UFFF jak gorąco.

Ja dziś normalnie nie funkcjonuje. Nie jestem w stanie zrobić czegokolwiek. Czekam na mężusia bo jedziemy trochę popływać na basen. Dobrze mi to zrobi. Właściwie większość czasu po prostu się wyleguje w ciepłym baseniku albo w bąbelkach ale i tak przynosi to moim kończyną i kręgosłupowi ulgę. Zawsze czuję się po tym lekka jak piórko :)

Madzia gratulacje z okazji rocznicy ślubu.

No i gratulacje dla dziewczyn które zaczynają 9 miesiąc :) ale wam zazdroszczę :)

Witam,
widzę, że weekend rozpocząty :-), szczególnie utkwiły mi awantry z M :rofl2:

Magdziunia gratuluję 5 rocznicy, ciekawe jakie atrakcje M wymyślił, ja dostałam kwiaty i ponoć ma być jakaś kolacja wieczorem, ale nie w moim wydaniu.
Sis zabałamuciła u nas do dziś, ale było fajnie, przynajmniej się nagadałam, ale i tak czuję się zmęczona, musze się wziąć za sprzątanie, bo M wymiotło i nie mam na niego co liczyć dzisiaj. A tu taki upał, ufffff .....:szok:

Kaka gratuluję 9, teraz to już odliczanie trzeba zacząć.

Co do zamkniętego, to chyba nasza moderatorka na urlopie, bo też się domagałam, ale na razie ni ma:-p. No nic, cierpliwości....:tak:

Buziaki!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry