Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
teraz znów coś kombinuje bo czuję ją juz inaczej od nocy mam brzuch napiety na maksa chyba chce znów główką w dół, wiercidupkaaaa moja 

Asionek te 10 ruchów to chyba minimum. Po 10 ruchach można przestać liczyć. Moja dzidzia też jest ruchliwa i ciągle się wierci.

that's right - 10 to minimum więc spokojnie Asionku
asionek myślę, że nie masz powodów do niepokoju - gorzej jakby się wcale nie ruszał... mój też wariat nie z tej ziemi... rano usnąć nie moglam, bo tak kopał i się rozpychał w brzucholkuw dzień też nieraz jest baaardzo ciekawie, jak mój brzuch potrafi przybrać różnorakie kształty
Asionek te 10 ruchów to chyba minimum. Po 10 ruchach można przestać liczyć. Moja dzidzia też jest ruchliwa i ciągle się wierci.
Cześć laski :-) Wpadłam tylko na chwilke i zajrzę do Was dopiero w czewartek jak wróce z agroturystyki. Mam nadzieję, że pogoda mimo wszystko dopisze. Trzymajcie się :-)
Asia- moja odkąd się odwróciła główką do góry to też mówilam że to dziecko wogóle nie śpiteraz znów coś kombinuje bo czuję ją juz inaczej od nocy mam brzuch napiety na maksa chyba chce znów główką w dół, wiercidupkaaaa moja
tricolor- wypoczywaj i ładuj baterie![]()
Asionek a tak narzekałaś jeszcze parę tygodni temu że masz nieruchawe dziecko
Moje już mnie tak nie morduje, pewnie ma już za mało miejsca, przesuwa tylko rapetkami od czasu do czasu, a tak poza tym to czuję jak coś tam szydełkuje cały czas.
that's right - 10 to minimum więc spokojnie Asionku
![]()
ja bym chciała żeby moje dzidzi było bardziej ruchliwe, bo od wczoraj np.to napewno nie miało 10 ruchów w ciągu godziny i aż mnie to martwi czasami. i nie wiem czy z niego taki śpioch czy co jest grane?
My odebralismy dzis wozek 3 w 1 zakupionay na ebay i jestem bardzo zadowolona - jest w swietnym stanie. Teoretycznie nie musialabym nawet nic prac... Mimo ze dziewczyna zapewniala ze fotelik nie byl w wypadku/kolizji dla swietego spokoju i tak kupie nowy.
I jeszcze zlozylizmy lozeczko, ktore sobie lezalo w pudle od jakiegos czasu i tez jestem mega zadowolona bo jest ladniejsze niz na zdjeciach :-) (zamawiane ze sklepu online wiec wczesniej nie widzialam).
Potem ratowalismy kota, bo udawal odwaznego i zaatakowal najwiekszego kota w okolicy - skonczylo sie na tym ze tamten go jedna lapa na ziemie polozyl i gryzl po szyi... na szczescie nic kotu nie jest, tylko lekko ztraumatyzowany lezy pomiedzy nami na kanapie.
Milego weekendu wszystkim![]()