Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cześć laski!
Mało pisze bo nadal brzuń dokucza ale słowo harcerza, że czytam regularnie i zaległości nie mam
Jadę na nospie, rano jak wstaje jest ok, koło południa zaczyna sie cudowanie macicy. Także poleguję z nadzieją że cała robota zrobi sie sama....
Jesli chodzi o inne osoby, może z racji mojego wieku, gdy np jechałam autobusem stare mochery patrzą na mnie jak na wyrzutka społeczeństwa. Jakieś komentarze między sobą, szeptanie, nieprzychylne spojrzenia. Myślałam, że mi sie wydaje, ale nawet jak byłam z przyjaciółką to i ona to zauwazyła. Jak to powiedziała "Patrzą, jakbyś sobie dzieciaka z pierwszym lepszym na imprezie zrobiła." A że ja z natury nie lubie dogadywać się z obcymi to ona przeważnie grzecznie pyta ciekawkie Panie "czy pierwszy raz widzą kobietę w ciąży". Na nic zdaje sie machanie obrączką przed oczyma:-) Chyba już taka mentalność....
Dziękuję wam .
z bratem rozmawiałam i powiedziałam mu że był dzielny i pomógł na tyle ile mógł, i że babcia na pewno teraz czuwa nad nim, i nad nami.
mąż od jutra będzie miał urlop 2 tygodniowy... więc często tam u mamy będziemy, coś nagotować, kupić, posprzątać na pewno teraz im bardzo pomoże, bo mama musiała do pracy wrócić..
a dziadek w ogóle się nie trzyma... zalał np. przed chwilą herbaty a za chwilę pyta się mamy dlaczego herbat do obiadu nie zrobiła...
tak mi jest go żal... żyli razem 44 lata... jeszcze nie dawno mówiliśmy że za rok 45 rocznicę by mieli.
dziękuję wam za słowa wsparcia.
możesz spróbować olej rycynowy, ponoć przed porodem warto go pić bo przeczyszcza a potem lewatywy nie trzeba robić. wystarczy 2 łyżki raz w tygodniu
no to Ci powiem, że u nas to nie miałabyć życia. W autobusach miejskich w ogóle nie ma klimy, w żadnym. Ale w nich przynajmniej da się otworzyć okna. A ja do siebie na wieś jeżdżę takimi prywatnymi, gość je kupił używane chyba z Fracji no i z założenia powinna w nich chodzić klima więc w ogóle nie mają otwieranych okien, tylko takie duże stałe. Jedyne co mogą otworzyć szyberdach, który i tak g*wno daje, a kierowcy zazwyczaj o nim i tak zapominają. Także nieraz to jest jak w saunie. Albo jeszcze gorzej, bo tłum ludzi a niektóre z tych autobusów to takie gruchoty, że zmierdzi w nich jakby rurę wydechową w środku miały.
Dlatego ostatnio jak nie muszę to nie jeżdzę bo to masakra jakas jest.

nie wolno pic olejku !! moze spowodowac skurcze i porod
to juz w ostatecznosci kobiety pija na wywolanie akcji porodowej jak dzidzia przenoszona jest

wszystkiego najlepszegoHej laseczki.
Troszkę Was nadrobiłam, ale to na szybkiego. Ciągle coś załatwiamy odnośnie domu, mamy trochę zaległości, ale jakoś damy radę, tylko kasa ucieka jak wściekła(
Dziś mamy rocznicę ślubu, a ja mam mega deprechę( Wykończę się z tymi humorami
(