reklama

Październik 2011

reklama
hej :)

hm, a nam położna mówiła że wolno:tak:

wiesz polozne rozne rzeczy mowia ;-)
poczytaj troche na necie o olejku , nawet na BB jest watek ... niektore po tym urodzily :/ wiec ja nie radze za szybko to pic i stosowac jako srodek na zatwardzenie !
to jest srodek przeczyszczajacy , powodujacy skurcze co moze doprowadzic do wczesniejszego porodu
niektore poloze wlasnie w takim celu go zalecaja ...
mam ksiazke , nowe wydanie i w niej rowniez jest to info o porodzie
natomiast na poczatku zaznaczone jest zeby unikac tego jako srodek zagrazajacy ciazy !
takze dziwie sie , ze polozna poleca cos co moze zaszkodzic :/

Hej laseczki.
Troszkę Was nadrobiłam, ale to na szybkiego. Ciągle coś załatwiamy odnośnie domu, mamy trochę zaległości, ale jakoś damy radę, tylko kasa ucieka jak wściekła :((
Dziś mamy rocznicę ślubu, a ja mam mega deprechę:(( Wykończę się z tymi humorami :((

wszystkiego naj :)
mam nadzieje , ze rocznica udana :) no i humorek wrocil !!

Justyś wszystkiego najlepszego.

Ja też mam podły humor a to dlatego, że nie mogę znaleźć odpowiednich płytek do kuchni

hehe to rzeczywiscie problem ;)) moze niech maz wybierze ??

[
ja popralam czesc ciuszkow, prawie nad kazdym wzdychalam i sie zachwycalam bo wiekszosc po Jasiu
az w glowie sie nie miesci ze rok temu nosil rozmiar 56 a teraz czasami w 86 sie nie miesci
maluchowi to chyba dopiero na 86 bede kupowac, tyle tego mam

oj tak dzieci stanowczo za szybko rosna :(

milego dnia ja zaraz spadam robic osttanie zakupy dla malego :)

Hej ciężarówki
No to mamy 6-ty, następny termin zaliczony
Dziś wizyta u gina, podejrzewam ,że to już będzie moja ostatnia wizyta
Cholerka dziewczyny jak ten czas zleciał Dopiero co byłam na pierwszej wizycie potwierdzić ciążę ,a teraz lada dzień będę rodzić
W sobotę pyknie mi 37 tydzień i choćby nie wiem co to wstaję
Choć mój to się ze mną targuję jeszcze na dni, ale nie ma mowy, wstaję i już
I tak mój gin pozwolił mi już od dziś wstawać i od dziś odstawić leki ,także niech się cieszy ,że jeszcze do soboty będę leżeć

Cześć kobietki :)

Malutka no to super! Byle do soboty, zaciskamy kciuki i czekamy razem z Tobą :)

U mnie w nocy wsio sie uspokoiło więc IP sobie odpuszczam. Ale troszke poleżę chyba dziś...
Miłego dnia życzę :)

a ja dumam czy mnie cos nie bierze - brzuch zdecydowanie sie obnizyl juz od tyg, ale to przeciez nie dewcyduje,ale od 2 dni mam klucia w pochwie, jakby mi ktos noz do pipki wkladal, to moja pierwsza ciaza to nawet nie wiem jak skurcz moze wygladac..maly sie rusza tak jak dotychczas, hmmm poza tym cholernie jestem zmeczona, dobrze ze od pon jestem juz na macierzynskim :-) ale jak myslicie czy to czas pakowac torbe do szpitala?

a ja dumam czy mnie cos nie bierze - brzuch zdecydowanie sie obnizyl juz od tyg, ale to przeciez nie dewcyduje,ale od 2 dni mam klucia w pochwie, jakby mi ktos noz do pipki wkladal, to moja pierwsza ciaza to nawet nie wiem jak skurcz moze wygladac..maly sie rusza tak jak dotychczas, hmmm poza tym cholernie jestem zmeczona, dobrze ze od pon jestem juz na macierzynskim :-) ale jak myslicie czy to czas pakowac torbe do szpitala?
Spakować to jak najbardziej się powinnaś ,bo nigdy nic nie wiadomo... A jak to będzie "już" to uwierz mi ,że będziesz o tym wiedziała ;-):-D

napewno nie przegapie:-D tyle ze ja powinnam miec cc, zanim sie akcja zacznie. no - jak bedzie tylko tak jak jest to doczekam do piatku , bo mam spotaknie z polozna, a juz pewnie niedlugo do szpitala do lekarza na planowanie porodu. jedno mnie zastanawia czy klucia to takie jakby skurcze? ( ale kurde ze mnie ciemna masa, co nie? )

Hej. Nie bylo mnie praktycznie przez 3 dni i ledwo nadrobilam!

Mariolcia wspolczuje z calego serca, mam nadzieje ze jakos wszyscy dojdziecie do siebie.

Cześć kobietki :)
U mnie w nocy wsio sie uspokoiło więc IP sobie odpuszczam. Ale troszke poleżę chyba dziś...
Miłego dnia życzę :)

No to lezakowanie sobie dzisiaj zrob ;-)

Hej ciężarówki
No to mamy 6-ty, następny termin zaliczony
Dziś wizyta u gina, podejrzewam ,że to już będzie moja ostatnia wizyta
Cholerka dziewczyny jak ten czas zleciał Dopiero co byłam na pierwszej wizycie potwierdzić ciążę ,a teraz lada dzień będę rodzić
W sobotę pyknie mi 37 tydzień i choćby nie wiem co to wstaję
Choć mój to się ze mną targuję jeszcze na dni, ale nie ma mowy, wstaję i już
I tak mój gin pozwolił mi już od dziś wstawać i od dziś odstawić leki ,także niech się cieszy ,że jeszcze do soboty będę leżeć

No to powodzenia dzisiaj na wizycie! Do soboty szybko ci czas zleci, ale ci fajnie ze to juz niedlugo. Chociaz tak jak piszesz czas leci jak szalony wiec mi ten miesiac pewnie tez minie szybko.

Takie klucia sa normalne. Ja tez takie mam i z tego co wiem kilka dziewczyn stad tez. Pytalam sie tydz temu na wizycie co to moze byc no i albo maluch gdzies uciska na nerwa albo to ze spojenia lonowego bo tam sie wszystko rozluznia.

reklama
Dzień dobryy ale zobaczymy czy dobry :-p samo nie wyspanie noo wrr....... monika ja też odczuwam takie kłucia i podobno wiele dziewczyn je odczuwa ;p mi na wczorajszej wizycie gin. powiedziala ,ze nastepna wizyta dopiero ok. 8 pazdziernika jakos dlugo ale nie wiem dlaczego tak to... a przy badaniu ginekologicznym odczuwałam takie nie miłe kłucia i troche pobolewało a czy wy co czujecie przy badaniu ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry