Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hm, a nam położna mówiła że wolno![]()
Hej laseczki.
Troszkę Was nadrobiłam, ale to na szybkiego. Ciągle coś załatwiamy odnośnie domu, mamy trochę zaległości, ale jakoś damy radę, tylko kasa ucieka jak wściekła(
Dziś mamy rocznicę ślubu, a ja mam mega deprechę( Wykończę się z tymi humorami
(
Justyś wszystkiego najlepszego.
Ja też mam podły humor a to dlatego, że nie mogę znaleźć odpowiednich płytek do kuchni
[
ja popralam czesc ciuszkow, prawie nad kazdym wzdychalam i sie zachwycalam bo wiekszosc po Jasiu
az w glowie sie nie miesci ze rok temu nosil rozmiar 56 a teraz czasami w 86 sie nie miesci
maluchowi to chyba dopiero na 86 bede kupowac, tyle tego mam

Dopiero co byłam na pierwszej wizycie potwierdzić ciążę ,a teraz lada dzień będę rodzić 

Spakować to jak najbardziej się powinnaś ,bo nigdy nic nie wiadomo... A jak to będzie "już" to uwierz mi ,że będziesz o tym wiedziała ;-)a ja dumam czy mnie cos nie bierze - brzuch zdecydowanie sie obnizyl juz od tyg, ale to przeciez nie dewcyduje,ale od 2 dni mam klucia w pochwie, jakby mi ktos noz do pipki wkladal, to moja pierwsza ciaza to nawet nie wiem jak skurcz moze wygladac..maly sie rusza tak jak dotychczas, hmmm poza tym cholernie jestem zmeczona, dobrze ze od pon jestem juz na macierzynskim :-) ale jak myslicie czy to czas pakowac torbe do szpitala?

tyle ze ja powinnam miec cc, zanim sie akcja zacznie. no - jak bedzie tylko tak jak jest to doczekam do piatku , bo mam spotaknie z polozna, a juz pewnie niedlugo do szpitala do lekarza na planowanie porodu. jedno mnie zastanawia czy klucia to takie jakby skurcze? ( ale kurde ze mnie ciemna masa, co nie? )Cześć kobietki
U mnie w nocy wsio sie uspokoiło więc IP sobie odpuszczam. Ale troszke poleżę chyba dziś...
Miłego dnia życzę![]()
Hej ciężarówki
No to mamy 6-ty, następny termin zaliczony
Dziś wizyta u gina, podejrzewam ,że to już będzie moja ostatnia wizyta
Cholerka dziewczyny jak ten czas zleciałDopiero co byłam na pierwszej wizycie potwierdzić ciążę ,a teraz lada dzień będę rodzić
W sobotę pyknie mi 37 tydzień i choćby nie wiem co to wstaję
Choć mój to się ze mną targuję jeszcze na dni, ale nie ma mowy, wstaję i już
I tak mój gin pozwolił mi już od dziś wstawać i od dziś odstawić leki ,także niech się cieszy ,że jeszcze do soboty będę leżeć![]()
a ja dumam czy mnie cos nie bierze - brzuch zdecydowanie sie obnizyl juz od tyg, ale to przeciez nie dewcyduje,ale od 2 dni mam klucia w pochwie, jakby mi ktos noz do pipki wkladal, to moja pierwsza ciaza to nawet nie wiem jak skurcz moze wygladac..maly sie rusza tak jak dotychczas, hmmm poza tym cholernie jestem zmeczona, dobrze ze od pon jestem juz na macierzynskim :-) ale jak myslicie czy to czas pakowac torbe do szpitala?
samo nie wyspanie noo wrr....... monika ja też odczuwam takie kłucia i podobno wiele dziewczyn je odczuwa ;p mi na wczorajszej wizycie gin. powiedziala ,ze nastepna wizyta dopiero ok. 8 pazdziernika jakos dlugo ale nie wiem dlaczego tak to... a przy badaniu ginekologicznym odczuwałam takie nie miłe kłucia i troche pobolewało a czy wy co czujecie przy badaniu ?