jagmar
Fanka BB :)
asionek byłam grzeczna aczkolwiek czasem może upierdliwa. Mamy komputer w sypialni a on musiał pracować bo jakieś zlecenia miała do wykonania i nie zasnęłabym przy świetle i klikaniu myszką.
Ja za domem ok 1km mam stację kolejową. Ta stacja oddzielona jest po prostej od naszego domu lasem, łąką i rzeczką ale i tak wszystko słychać. Od ponad dwóch godzin non stop jeżdżą jakieś pociągi. Podejrzewam, że towarowe. Hałas jest bo ciągle trąbią. Zastanawiam się co to za pospolite ruszenie z tymi pociągami. Gdybym była na chodzie to chyba poszłabym z Zosią pooglądać bo rzadkość tyle ciuchć widzieć na raz.
Ja za domem ok 1km mam stację kolejową. Ta stacja oddzielona jest po prostej od naszego domu lasem, łąką i rzeczką ale i tak wszystko słychać. Od ponad dwóch godzin non stop jeżdżą jakieś pociągi. Podejrzewam, że towarowe. Hałas jest bo ciągle trąbią. Zastanawiam się co to za pospolite ruszenie z tymi pociągami. Gdybym była na chodzie to chyba poszłabym z Zosią pooglądać bo rzadkość tyle ciuchć widzieć na raz.
Bardzo Ci zazdroszcze, że dzidzia tak rośnie. Mój jest malutki. Tydzień temu miał niecałe 2200 g.
nie ma mnie na liście, bo nie chciałam

Tylko zastanawiam się skoro nie waży i nie mierzy to czemu po ugs stwierdził ,że mały rozwija się książkowo i zdjęcia z usg wpiął sobie w kartę