reklama

Październik 2011

No dobra, możecie się pośmiać :-D stare zdjęcie robione 2,5 roku temu, dodam ,że mam szpilki :-D
CRIM0017 - Kopia.jpg

reklama
Ewa jakoś sie nie moge do tego auta przekonać, ponadto okazało sie że trzeba było w niego wiele kasy włożyć, wymienić mnóstwo rzeczy od akumulatora po tarcze hamulcowe. Jeszcze czeka nas lakierowanie ;)
CO do szpitala też scepytycznie nastawiona jestem. Wczoraj już chcieli jechać ze mną, ale ja sie boje, że powiedzą "Panikara, nic sie nie dzieje". Ja też do końca nie wiem co to są skurcze, jak one mają wyglądać, czy w ogóle nie myle ich z czymś innym ;/

Pysia wczoraj torbe dopakowałam swoją :) Jeszcze tylko młodemu musze barchaty popakować :)

MIłka u mnie wreszcie padało w nocy! Teraz jest super, chłodno i rześko :) Aż chce sie oddychać :-)

Malutka super wyglądacie :D Facet powinien być wyższy :)! Moja starsza siostra ma chłopa niższego o pół głowy i ma przez to kompleks. Narzeka strasznie że czuje sie "aseksualnie" ciągle w płaskich obcasach. A o szpilach to może pomarzyć :)

pysia - ja też może obawy mam ale chęci brakuję :-)

malutka - no rzeczywiście nick do Ciebie pasuję :-D wyglądacie razem super :tak:

mileczka - u mnie wiało jak cholera a potem pokropiło z 5 minut wielkie mi burze :dry:

malutka ho ho ho śliczności z Was para :-):-):-)
mileczka u mnie też w miarę i w nocy chyba tez popadało, bo coś słyszałam :)))) Ja tez lada dzień pakowanie - i to torba będzie jak na wakacje :D
Dziękować :tak: Aktualnego nie wstawię, bo wyglądam okropnie, nie pamiętam już kiedy przez to leżenie u fryzjera byłam :-D

No dobra, ja mam 156cm mój ponad 190cm :zawstydzona/y::-D Ale jak to mówią w łóżku wszystko się wyrównuje :-p:-D

to faktycznie malutka jesteś. Malutkim to dobrze, bo rzadko o coś głową zahaczą. Ja też nie mam z tym problemu ;p

Hej nie śmiej się bo zmienia zdanie o fajności niskości

Malutka moja babcia była by zachwycona Twoim facetem:) Dwa razy miała mężów o wzroście ok 160 cm i teraz mówi, że "małe chłopy są złe, bo mają serce blisko dupy" :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry