reklama

Październik 2011

reklama
No dobra, możecie się pośmiać :-D stare zdjęcie robione 2,5 roku temu, dodam ,że mam szpilki :-D
Zobacz załącznik 388221
chyba jednak naciskalabym na ginka zeby zrobil te pomiary, mozesz jakiegos 60 cm urodzic jak wzrost po tacie odziedziczy;-)
fajna z was para

ja juz po prasowaniu pierwszej tury, bedzie ich conajmniej 4 wiec wszystko przede mna
chyba tez spakuje torbe bo moj gamon nie da rady i poprzynosi mi do szpitala nie to co trzeba

hehhehe nam na szkole rodzenia mówili, żeby dla męża popakować siatki np. z ciuszkami na wyjście dla siebie i dziecka żeby nie zostawiać tego na koniec mężowi ;-) bo badziewie poprzynosi :-)

mi mój po CC na wyjście przyniósł dres - biodrówki, guma idealnie wrzynała się w ranę ;-)

Właśńie przeczytałam odnośnie odwiedzin, które obowiązują na terenie szpitala
ODWIEDZINY - SALA PORODOWA​

• krótkie 15–minutowe odwiedziny dotyczą wyłącznie Pacjentek przebywających w obrębie sal obserwacyjnych (codziennie w godzinach 15.00 – 18.00)
  • sale rodzących - istnieje możliwość uczestnictwa 1 osoby towarzyszącej w porodzi
  • sale poporodowe – możliwa jest obecność tylko osoby, która uczestniczyła w porodzie
Cieszę się, że tak wygląda regulamin odwiedzin i nie omieszkam o tym poinformować całej rodzinki hihihi.

napewno nie przegapie:-D tyle ze ja powinnam miec cc, zanim sie akcja zacznie. no - jak bedzie tylko tak jak jest to doczekam do piatku , bo mam spotaknie z polozna, a juz pewnie niedlugo do szpitala do lekarza na planowanie porodu. jedno mnie zastanawia czy klucia to takie jakby skurcze? ( ale kurde ze mnie ciemna masa, co nie? )

To nie skórcze, tak jak dziewczyny już pisały. Ich na pewno nie przegapisz. Ja się właśnie ostatnio zastanawiałam skąd ja w pierwszej ciąży wiedziałam że to już skoro nawet bolesnych skórczy wcześniej nie miałam. Wierz mi, że będziesz wiedziała i już :-)

No dobra, możecie się pośmiać :-D stare zdjęcie robione 2,5 roku temu, dodam ,że mam szpilki :-D
Zobacz załącznik 388221

Ale fajnie razem wyglądacie :-) Właąnie super że facet taki wysoki, tak ma być!
Nie wyobrażam sobie że ktoś może być niższy ode mnie (mam 160) to ty rzeczywiście malusia :-D

Ja prawie w nocy nie spałam bo mnie kaszel na zakończenie przeziębienia dopadł. A pogoda u nas listopadowa....leje tak że sygnał w TV zanika! zimno, 13 stop!!! i piździ! Z domu się nie chce wychodzić.

A mnie się coś czas wlecze jak nigdy...i jak wcześniej miałam wrażenie że wcześniej urodze, to teraz znów mi się wydaje że tym razem przenoszę, ale może to dlatego że już mam serdecznie dość bycia w 2paku...zmęczyłam się tą ciążą.

Ostatnia edycja:
a ja zaczynam sesje pralkowa, bo tu mamy jakoas minioplate za prad(stala) a w nowym domku to juz trzeba bedzie oszczedzac ,zeby nas rachunki nie zjadly, wiec zamierzam zanim sie wyprowadze przeprac wszystko - firany, zaslony, narzuty, chodniczki i oczywiscie dla synusia wszystko i nawet szafe z ciuchami przewacham czy czegos nie trza odswiezyc (mamy jedna stara szafe i mi smierdzi starzyzna ciagle, oczywiscie tylko mi , bo ja mam nos czuly jak pies mysliwski:-) )

malutka - fajnie razem wygladacie! my jestesmy prawie tego samego wzrostu, ja mam ze 175 wiec malutka to nie jestem, hihihi

moj slubny do dzis nieogarnia ciuchow Jasia i nie wie gdzie co lezy wiec naprawde zrobie chociaz kupki do wziecia do szpitala
inaczej koronkowe majty mi przyniesie,

ale mnie wzial romantico nastroj, slucham samych poscielowych piosenek i nie mam do kogo sie przytulic:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry