reklama

Październik 2011

reklama
ja to nie wiem w co sie ubrac na wyjscie
dresy to w szpitalu beda krolowac a na wyjscie? jeansy to na pewno nie zapne, moze standardowo leginsy i jakas fiutka- sukienka

a maluchowi to juz zupelnie jestem zielona
body na dlugi rekaw, cieply pajac i kombinezon?

asionek byłam grzeczna aczkolwiek czasem może upierdliwa. Mamy komputer w sypialni a on musiał pracować bo jakieś zlecenia miała do wykonania i nie zasnęłabym przy świetle i klikaniu myszką.
.

a no to co innego :) tez bym nie zasnela .. zreszta nie znasne jak moj nie lezy obok w wyrze tylko tv oglada lub cos ..

mi z pierwszego usg zdjecia oddala gin. a z drugiego takie super widoczne główka zabrała i powiedziala ze moglam sobie kopie zrobic a myslalam ze se w ramke wloze :dry:

hmm ciekawe czmu zabrala ?? :(
ja dostaje teczke a w niej wszystkie foty zrobione w trakcie , czyli kazda czasta malego , lacznie z anuskiem hehe
bedzie mial pamiatke ;))

Halo baby :-)

U mnie wreszcie pogoda sklepowa można łazić i się człowiek nie poci :-)

a ja sie dalej poce :/

No dobra, możecie się pośmiać :-D stare zdjęcie robione 2,5 roku temu, dodam ,że mam szpilki :-D
Zobacz załącznik 388221

super z was para :) facet lepiej jak jest wyzszy !!
mi sie zawsze marzyl taki wielki facet ... moj ma 186 i jakos nie wydaje mi sie wielki .. moze przez to , ze ja mam 168 ??

Malutka moja babcia była by zachwycona Twoim facetem:) Dwa razy miała mężów o wzroście ok 160 cm i teraz mówi, że "małe chłopy są złe, bo mają serce blisko dupy" :-)

nie moge :-D dobra babcia :-D

hehhehe nam na szkole rodzenia mówili, żeby dla męża popakować siatki np. z ciuszkami na wyjście dla siebie i dziecka żeby nie zostawiać tego na koniec mężowi ;-) bo badziewie poprzynosi :-)

mi mój po CC na wyjście przyniósł dres - biodrówki, guma idealnie wrzynała się w ranę ;-)

no wlasnie ja mysle czy zabrac ze soba od razu rzeczy dla siebie i malego na wyjscie czy zostawic mojemu ?? hmmm
moze lepiej zabiore od razu :)

kiwii, Asionek[/B] ja miałam dokładnie tak samo przy ostatnim badaniu, myślałam że gin jest jakiś wyjątkowo nie delikatny, bo tak bolało badanie, a tu widze że to normalka w tym ostatnim miesiącu.

Dobra trochę Was nadrobiłam dzisiaj i idę lepić pierogi, bo towarzystwo przyszło ze szkoły a tu obiadu nie ma.

chyba normalne to jest z tym bolem ... ale nie powiem zeby mnie to nastrajalo optymistycznie do porodu hehe
podziel sie pierogami !!

ja dzisiaj nie mam siły na gotowanie obiadu... jeszcze mój mnie wqrzył, więc jak wroci z miasta to jego broszka żebym ja i dziecko głodna nie była:P

No no, ty lepiej uważaj, bo wody ci wcale nie muszą odejść kilka godzin wcześniej. Mi odeszły 5 minut przed porodem!! jakbym tak myślała jak ty to w domu bym rodziła a mój by odbierał!

taaaa, no mysle że te porodowe bóle to rozpoznam, a tym bardziej jak będą bliżej porodu, a teraz to jeszcze 2 m-ce prawie wiec narazie jestem cwana :P

monika - ja łaziłam w domu w zwykłych majtach albo bez ( miedzy nogami trzymasz podkład) i starałam się jak najczęściej brzuch wietrzyć :tak:

Ewa - Ty tak nie kozacz bo jeszcze sobie zafundujesz poród domowy ;-)
no wieeem, ale sądzę, że jeszcze zbyt daleko do porodu abym co chwila do szpitala jeździła.

No już jestem i zapraszam na pierogi.
Ja myślę, że jak nie będzie bardzo zimno, to na wyjście dzidzie najlepiej ubrać w jakiś lżejszy kombinezonik, taki jesienny, bo w zimowym może się spocić nawet w czasie jazdy samochodem, a potem owieje wiaterek i będzie kiepsko. W pażdzierniku może być jeszcze całkiem ładna pogoda.

Jestem po wizycie :-D Wszystko w odpowiednim wątku zaraz napiszę :-p

Ja małego też już spakowałam, na dwa warianty ,ciepło lub zimno i leży to na widocznym miejscu aby mój wiedział co ma zabrać :-D
A dla mnie na wyjście chyba będzie to samo w czym pojadę i tyle :-D

Justyś, Kasia wszystkiego najlepszego z okazji rocznic :)
Ewa odpoczywaj słońce
karolina chciałabym widzieć minę tej aptekarki :)
monika ja też mam kłucie w pochwie, ale z tego co wiem od gina to normalne w ciąży, więc spokojnie
malutka ładna z was para :)
Miłka właśnie mnie rozbawiłaś do rozpuku z tymi ciuchami, ja to zostawię po prostu te, w których zajadę do szpitala przed porodem i tak będzie najprościej

mi się dzisiaj śniło, że zamiast urodzić córki, urodziłam syna, co najlepsze że wpadłam we śnie w panikę, bo mam tyle różowych ciuszków, że szok a teściowa ostatnio zakupiła jeszcze kombinezon w rózu i już całkiem nie wiem jakbym go ubrała :zawstydzona/y:

reklama
Monika nie masz co sie przejmowac. kazdej cos dolega. ja tez mam co chwile nowe objawy ciazowe...
Malutka piekna z was parka ;-)
Klementinka ja biore na wyjscie dla boba tylko pajacyka, body i ewentualnie kurteczka. zalezy jaka pogoda bedzie...

ale tu leje... eh... prawdziwa jesien

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry