Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
asionek byłam grzeczna aczkolwiek czasem może upierdliwa. Mamy komputer w sypialni a on musiał pracować bo jakieś zlecenia miała do wykonania i nie zasnęłabym przy świetle i klikaniu myszką.
.
mi z pierwszego usg zdjecia oddala gin. a z drugiego takie super widoczne główka zabrała i powiedziala ze moglam sobie kopie zrobic a myslalam ze se w ramke wloze![]()
Halo baby :-)
U mnie wreszcie pogoda sklepowa można łazić i się człowiek nie poci :-)
No dobra, możecie się pośmiaćstare zdjęcie robione 2,5 roku temu, dodam ,że mam szpilki
Zobacz załącznik 388221
Malutka moja babcia była by zachwycona Twoim facetemDwa razy miała mężów o wzroście ok 160 cm i teraz mówi, że "małe chłopy są złe, bo mają serce blisko dupy" :-)
dobra babcia 
hehhehe nam na szkole rodzenia mówili, żeby dla męża popakować siatki np. z ciuszkami na wyjście dla siebie i dziecka żeby nie zostawiać tego na koniec mężowi ;-) bo badziewie poprzynosi :-)
mi mój po CC na wyjście przyniósł dres - biodrówki, guma idealnie wrzynała się w ranę ;-)
kiwii, Asionek[/B] ja miałam dokładnie tak samo przy ostatnim badaniu, myślałam że gin jest jakiś wyjątkowo nie delikatny, bo tak bolało badanie, a tu widze że to normalka w tym ostatnim miesiącu.
Dobra trochę Was nadrobiłam dzisiaj i idę lepić pierogi, bo towarzystwo przyszło ze szkoły a tu obiadu nie ma.
No no, ty lepiej uważaj, bo wody ci wcale nie muszą odejść kilka godzin wcześniej. Mi odeszły 5 minut przed porodem!! jakbym tak myślała jak ty to w domu bym rodziła a mój by odbierał!
no wieeem, ale sądzę, że jeszcze zbyt daleko do porodu abym co chwila do szpitala jeździła.monika - ja łaziłam w domu w zwykłych majtach albo bez ( miedzy nogami trzymasz podkład) i starałam się jak najczęściej brzuch wietrzyć![]()
Ewa - Ty tak nie kozacz bo jeszcze sobie zafundujesz poród domowy ;-)
Wszystko w odpowiednim wątku zaraz napiszę