reklama

Październik 2011

reklama
z tego co ja się orientuje to w tym szpitalu w którym chcę rodzić rabbit oddział noworodkowy jest na parwdę cieńki, jakby się okazało, że dzieciaki za małe/coś im dolega to trzeba by je wieźć do innego szpitala, więc lepiej niech podrosną w brzuszku :tak:

dzieki dziewczyny za słowa otuchy...ale szpitala mam po dziurki w nosie...tutaj jest niezły oddział noworodkowy i do tego mają neonatologię...ale mój gin stwierdził że jeżeli się trzymam to powinnam wytrzymać jeszcze tydzień zeby dzieciaki podrosły i nie były wcześniakami....i ma rację...ale wiecie porażka dla mnie bo żygam szpitalem...noo ale trudno czego sie nie robi dla dzieciaków....jutro mam usg...i wtedy zadecydują jaki termin...może jak będą duże to zrobią w czwartek...zobaczymy...trzymajcie kciuki....dam wam znać

hejka dziewczyny ja z taką info do was.....odwołana moja cesarka...muszę się męczyć jeszcze przez tydzień w szpitalu....wrrrr......szlak mnie trafia....ale wszystko dla dzieciaków

pozdrawiam

kochana tyle wytrzymalaś wiec i tydzień dasz radę niech rosną robaczki a ciebiue tulę glowa do góry ;-)

a ja żadko wpadam bo mi schody teraz robia w domu mam taki pierrrrrrr ze mnie strzela :wściekła/y: w dodatku zrobiłam pranie dla małej a oni mi je obkurzyli jak kuli musze prać drugi raz :wściekła/y: jutro kończą mam nadzieje że skończą :szok:

A ja póki co robię ostatnie zakupki i niedlugo zaczynam pakowanko najwyższa pora :tak:

rabbit trzymam kciuki zeby szybko zlecialo
dla dzieciaczkow lepiej w brzusiu, niech podrosna
a ty wyleguj sie bo jak maluchy sie pojawia na swiecie to nie bedziesz miala zupelnie czasu

Lena a gdzie takie zastrzyki daja, mi tez by sie przydal

jutro zapowiada sie dzien swiastaka, znow pranie i prasowanie

reklama
Witam Mamuśki !!!

Ja wpadam powiedzieć że żyjemy i wszystko prawie ok,
odpoczywam dużo bo jakieś skurczybyki mnie dopadają jak chodzę ...
ani kurna siedzieć nie mogę, na razie ratuję się magnezem i no-spą
mam nadzieję że przejdzie bo kiepsko się czuję

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry