reklama

Październik 2011

kur pisałam i mi sie skasowało :wściekła/y:

dzień dobry w ogóle, podoba mi sie pogoda na dworze, mam nadzieję na taką przez cąły wrzesień i jeszcze troche października ;)

Malutka pięknie wyglądacie razem!

ja bejba ubieram w body + śpioszki welurkowe + ciepła kurtałka + śpiworek (ten żółty z lidla) i styknie.. zależy od pogody ale to i tak dwa kroki..

dla siebie spodnie ciążowe takie na 6 miesiąc akurat i długi sweterek, też zależy od pogody..

Dziś dostałam miłą niespodziankę pocztą, przyszły mi próbki J&J dla maluszka.. takie maleńkie butelunie.. płyn do kąpieli, mleczko nawilżające i krem.. dla noworodka.. i napisane że bez parabenów. Także zachęcam do zarejestrowania się na stronie :tak:
https://www.johnsonsbaby.com.pl/products,zamow.html

Justyś, Kasiadz najlepszego z okazji rocznicy!!!

Ostatnia edycja:
reklama
hejka dziewczyny ja z taką info do was.....odwołana moja cesarka...muszę się męczyć jeszcze przez tydzień w szpitalu....wrrrr......szlak mnie trafia....ale wszystko dla dzieciaków

pozdrawiam

Witam!!

Dzisiaj pierwszy dzień szkoły u nas.Dziewczyny odstawione na 9 teraz pewnie lunch jedzą.
Rabbitku dasz radę każdy dzionek dla maluszków jest zbawienny.I tak już masz bliżej jak dalej i chociaż koniec widzisz!!

Boże jaka u mnie piękna pogoda chyba z 18C można oddychać otworzyć okno i się nie męczę.
Zresztą dostałam jakis zastrzyk energii,chatka na tip top posprzątana,ciasto w piekarniku,galaretki w lodówce,a zaraz kurczaka wstawiam.Chyba to dzięki tej pogodzie.

Lecę was nadrobić.

reklama
hejka dziewczyny ja z taką info do was.....odwołana moja cesarka...muszę się męczyć jeszcze przez tydzień w szpitalu....wrrrr......szlak mnie trafia....ale wszystko dla dzieciaków

pozdrawiam

a czemu odwolali ??
w kazdym razie maluszka lepiej jak posiedza sobie dluzej :) dasz rade !!

Witam!!

Dzisiaj pierwszy dzień szkoły u nas.Dziewczyny odstawione na 9 teraz pewnie lunch jedzą.
Rabbitku dasz radę każdy dzionek dla maluszków jest zbawienny.I tak już masz bliżej jak dalej i chociaż koniec widzisz!!

Boże jaka u mnie piękna pogoda chyba z 18C można oddychać otworzyć okno i się nie męczę.
Zresztą dostałam jakis zastrzyk energii,chatka na tip top posprzątana,ciasto w piekarniku,galaretki w lodówce,a zaraz kurczaka wstawiam.Chyba to dzięki tej pogodzie.

Lecę was nadrobić.

niezly pracus z ciebie :)
u mnie dalej upalnie ..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry