Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tez mam ostatno podobne bóle. Okropnie kłuje mnie tak pod żebrami koło żołądka jakbym była głodna po trzech dniach niejedzenia. I do tego macica mi tak od góry twardznieje i wystaje do przeodu spod zeber. A ostatnio przecież brzuch mi trochę opadł więc nie kumam o co chodziHej Kobity
całą noc nie spałam...kurde bolał mnie brzuch...ale tak dziwnie....na górze pod piersiami - mam wrażenie że mały mi coś wcisnął i poprostu boli tak jak siniak...mało przyjemne![]()
No dobra, możecie się pośmiaćstare zdjęcie robione 2,5 roku temu, dodam ,że mam szpilki
Zobacz załącznik 388221
no niezłe ma Twoja babcia hasłaMalutka moja babcia była by zachwycona Twoim facetemDwa razy miała mężów o wzroście ok 160 cm i teraz mówi, że "małe chłopy są złe, bo mają serce blisko dupy" :-)
no niby wszystko fajnie, tylko że jak mąż nie rodził wspólnie to później na poporodówkę tez nie może wejśc a to już mało fajne...Właśńie przeczytałam odnośnie odwiedzin, które obowiązują na terenie szpitala
ODWIEDZINY - SALA PORODOWA
Cieszę się, że tak wygląda regulamin odwiedzin i nie omieszkam o tym poinformować całej rodzinki hihihi.
- krótkie 15–minutowe odwiedziny dotyczą wyłącznie Pacjentek przebywających w obrębie sal obserwacyjnych (codziennie w godzinach 15.00 – 18.00)
- sale rodzących - istnieje możliwość uczestnictwa 1 osoby towarzyszącej w porodzi
- sale poporodowe – możliwa jest obecność tylko osoby, która uczestniczyła w porodzie
ja to w ogóle mam takie obawy, że co będzie jak się chłopak zamiast Mai urodzi. Większośc rzeczy różowa albo fioletowa więc byłby problem. No i w ogóle wszyscy już tak na Majkę nastawieni...Justyś, Kasia wszystkiego najlepszego z okazji rocznic
mi się dzisiaj śniło, że zamiast urodzić córki, urodziłam syna, co najlepsze że wpadłam we śnie w panikę, bo mam tyle różowych ciuszków, że szok a teściowa ostatnio zakupiła jeszcze kombinezon w rózu i już całkiem nie wiem jakbym go ubrała![]()
zazdroszczę, ja jak miewam napady nawału energii to zwykle przechodzą po kilkunastu minutach...Witam!!
Boże jaka u mnie piękna pogoda chyba z 18C można oddychać otworzyć okno i się nie męczę.
Zresztą dostałam jakis zastrzyk energii,chatka na tip top posprzątana,ciasto w piekarniku,galaretki w lodówce,a zaraz kurczaka wstawiam.Chyba to dzięki tej pogodzie.
Lecę was nadrobić.
trzymam mocno kciuki za ten tydzień, na pewno jescze jakoś go wytrzymasz, a Maluszkom tylko na dobre to wyjdzie.dzieki dziewczyny za słowa otuchy...ale szpitala mam po dziurki w nosie...tutaj jest niezły oddział noworodkowy i do tego mają neonatologię...ale mój gin stwierdził że jeżeli się trzymam to powinnam wytrzymać jeszcze tydzień zeby dzieciaki podrosły i nie były wcześniakami....i ma rację...ale wiecie porażka dla mnie bo żygam szpitalem...noo ale trudno czego sie nie robi dla dzieciaków....jutro mam usg...i wtedy zadecydują jaki termin...może jak będą duże to zrobią w czwartek...zobaczymy...trzymajcie kciuki....dam wam znać
witam się wieczornie
u nas dzisiaj rocznicowo.
mąż wyszedł rano, niby do pracy, wrócił po 2 godzinach jak jeszcze spałam z kwiatkami i kolczykamizrobił mi śniadanko i obudził - wziął dzisiaj urlop nic mi o tym nie mówiąc. Potem zabrał mnie w góry, ale bardzo źle się poczułam i już nawet się śmiałam, że chyba mała chce nam na rocznicę prezent zrobić
. Ale potem trochę przeszło. Pospacerowaliśmy po górach, ale na szczyty się nie wspinaliśmy
, potem pojechaliśmy na obiad. A wieczorkiem wybraliśmy się do teściów i zrobiliśmy grila na zakończenie sezonu
teraz ja próbuje nadrobić bb a mąż poszedł już spać.

Kurcze nie oglądałam bo mój chłop wrócił z trasy i mi na Top Gear przełączył![]()

nie wiem kiedy ja te 4 torby ubrań wypiorę :/