reklama

Październik 2011

jagmar - a on Ci leje na wycieraczkę? jak tak to ją na noc chowaj :tak: i kładź mokrą szmatę pachnącą domestosem :tak:

u mnie pomógł AIR WICK ustawiałam na czujnik ruchu i jak kot podchodził to aerozol na niego psikał i dała sobie spokój, wydatek nie wielki około 20,00 i działa :tak:

AIR WICK® FreshMatic®

reklama
tak te psikacze na czujnik ruchu dobrze na koty działają, nawet można kupić sprężone powietrze z czujnikiem ruchu do odstraszania kotów ale to jest dość drogie bo kosztuje ok 150zł, air wick jest lepszym pomysłem bo tańszy. ponoć w ten sposób można kota wielu rzeczy oduczyć. Mój kot jak broi to zostaje psiknięty po mordce wodą ze spryskiwacza do kwiatków i też się wielu rzeczy w ten sposób oduczył, a jak widzi że biorę spryskiwacz to ucieka:)

szkoda, ze nie mozna sparwdzic czy to "juz" :) mnie dzis zaczely bolec krzyze jak na okres, a wczoraj tak sie dopytywalam o klucia w pipce i wogole. a moze to jest tak,ze duzo wczesniej pojawiaja sie objawy,a maluch i tak przyjdzie kiedy bedzie chcial? mnie dziwi ,ze mimo iz jem zelazo to nie mam problemow kibelkowych ostatnio, wrecz przeciwnie troche..no nic, pozyjemy - zobaczymy:-)

A ja dziewczyny juz drugi dzien czuje sie jakos tak inaczej. Jest mi tak lekko jakos hmmm czy to nie oznaka zblizajacego sie JUZ ??:baffled:

Kinga jak ci "lekko" :-D to znaczy że dzidziol zszedł w dół:tak::tak:...no już coś to znaczy.....kolejny krok ale jesteś w 35 tyg więc jeszcze niech posiedzi 2-3 tyg :tak:

jewcia ja tam nie chcę wracać do początku wątku....początek ciązy nie był dla mnie najlepszy...nie chcę pamiętac przewidywań lekarzy...moich badań....wielkiej niewiadomej czy będzie zdrowe maleństwo....teraz jest dobrze :-D

Mnie tak "lekko" jest właśnie od jakiegoś tygodnia. Nawet na wznak mogę leżeć i nic mnie nie przydusza, ale nawet na usg wyszło że dziecie zeszło więc to na pewno przez to.

A ja wróciłam do początków haftowanych...chyba przez kaszel tak mi się wydaje...wyć mi się już chce!!! nie dośc że dziecko niedożywione to ja jeszcze rzygam cały dzień!!!

hey!!
Ja już nie wstaje w nocy na siku ani na picie, nie wiem co się stało

monika
Ty wiesz że ja teraz sobie zdałam sprawe z tego że moje problemy z nr 2 tez ustapiły? pomimo żelaza:P no popatrz hehe...

dziewczyny a to nie jest troche tak że jak brzuch opadnie to łatwiej oddychać ale za to mocniej boli na dole? miednica pęcherz itd?

rabbit
kochana już niedłuuuugo, wytrzymałas już tyle więc i ten tydzień Cie nie zbawi. Miej laptopa pod ręką, jakąś krzyżówkę książkę czy co i bedzie ok :)

kasia
gratulejszyn z okazji rocznicy, najlepszego na kolejne lata :) i jeszcze bardziej udanych rocznic (chociaż zazdroszczę tak pomysłowego i romantycznego męża)

reklama
hello kobitki....ja już po usg....przepływy wszystkie wyszły super....ogólnie wszystko u nich oki....:) waga 2960 i 2840 moje kochane grubaski....dzwoniłam do mojego gina i napewno mam cc w następnym tygodniu....mam leżeć i jej podpaść jeszcze....więc tak zrobię.....
aaaa jak mi lekarz robił badanie to musiałam ściągnąć majtki bo Julka jest tak nisko....normalnie szok że nie wyskoczy....więc pozostało mi czekanie....

miłego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry