Asionek31
Fanka BB :)
Wierzcie lub nie ale jak leżałam 2 razy w szpitalu - właśnie obok porodówki to codzień widziałam takie "ekipy" ...jak dla mnie to lekka przesada...łażą marudzą łapią lekarzy i pielęgniarki i ich gnębią ....ja właśnie negocjuje co by całą familię w domu zostawić i tylko męża ewentulanie pod drzwiami zostawić...póki co trudna sprawa bo mama nie przyjmuję do wiadomości że ma w domu czekać![]()
nie no lekka przesada z taka ekipa isc na porodwoke :/
ja bym sie skupic na porodzie nie mogla i do tego troche krepujaca sytuacja ... no , ale sa rozni ludzie
Na szczęście za mną już pranie i prasowanie, a było tego ho ho ho i jeszcze trochę![]()
tez sie ciesze , ze mam to juz za soba
Witam się i ja. Wiecie co ostatnio cofnełam się do samego początku tego wątku i zaczęłam odnowa podczytywać jak się zaczęła przygoda z ciążą. Czyta się to jak pamiętnik, szkoda że nie byłam z Wami od początku.Można sobie przypomnieć emocje jakie wtedy towarzyszyły, jak dziewczyny czekały na dzięń w którym zrobią test i czy się potwierdzi ciąża. Jak rabbit chciała Julkę, a nie wiedziała że oprócz córeczki będzie synuś i takie różne, szkoda że nasza mamuśka(ilonka) nie rodzi z nami w pażdzierniku, ale jestem przekonana,że spotka ją to szczęście, może całkiem nie długo czego jej życzę z całego serca.
.
fajny pamietnik
jagmar - a on Ci leje na wycieraczkę? jak tak to ją na noc chowaji kładź mokrą szmatę pachnącą domestosem
u mnie pomógł AIR WICK ustawiałam na czujnik ruchu i jak kot podchodził to aerozol na niego psikał i dała sobie spokój, wydatek nie wielki około 20,00 i działa
AIR WICK® FreshMatic®
fajny patent
A ja dziewczyny juz drugi dzien czuje sie jakos tak inaczej. Jest mi tak lekko jakos hmmm czy to nie oznaka zblizajacego sie JUZ ??![]()
tez mysle jak dziewczyny , ze ci sie brzusio opuscil
Mnie tak "lekko" jest właśnie od jakiegoś tygodnia. Nawet na wznak mogę leżeć i nic mnie nie przydusza, ale nawet na usg wyszło że dziecie zeszło więc to na pewno przez to.
A ja wróciłam do początków haftowanych...chyba przez kaszel tak mi się wydaje...wyć mi się już chce!!! nie dośc że dziecko niedożywione to ja jeszcze rzygam cały dzień!!!
kurcze wspolczuje
hello kobitki....ja już po usg....przepływy wszystkie wyszły super....ogólnie wszystko u nich oki....waga 2960 i 2840 moje kochane grubaski....dzwoniłam do mojego gina i napewno mam cc w następnym tygodniu....mam leżeć i jej podpaść jeszcze....więc tak zrobię.....
aaaa jak mi lekarz robił badanie to musiałam ściągnąć majtki bo Julka jest tak nisko....normalnie szok że nie wyskoczy....więc pozostało mi czekanie....
miłego dnia
hehe male grubaski slodkie to
wage maja super jak na blizniaki
i kładź mokrą szmatę pachnącą domestosem