reklama

Październik 2011

madzilka z tego co wiem to można pić napar z pokrzywy, bo nie tylko na opuchliznę ale też w anemii jest stosowany

rabbit super wiadomość, dobrze że dzieciaczki takie duże :tak:

Kasia ty to masz mega szybko wszystko pozałatwiane i poukładane, kto by pomyślał, że ja kiedyś też taka byłam ;-)

reklama
hehhe nie ma jak dieta białkowa....mówię wam dziewczyny paście swoje okruszki.....1l mleka....200g białego mięsa i 3 jaja dziennie :D daje efekty :P

litr mleka to ja w zyciu nie wypije :/
jajka jem , ale nie za czesto .. ogolnie wychodzi , ze zle sie odzywiam:/ ale maluch rosnie wiec chyba zle nie jest :)
no i moj gin bardziej za czerwonym miechem jest :)

Dziewczyny....cholera puchnę od 2 dni, obrączki nie mogę zdjąć...Jak to jest z ta herbata z pokrzyw-można to w końcu pić w naszym stanie, czy nie? Kupiłam ją, ale wolę Was podpytać jeszcze, a wizytę u gina mam za tydzień...

jasne ze mozna, tylko max 3 dziennie

Rabbit super waga jak na blizniaki, chyba razem z toba oczekuje ich narodzin, pewnie beda to jedne z pierwszych na forum

czy ktos ma jakis sposob na nieznosnego roczniaka?

hehe mnie kazał tak lekarz jeść żeby dzieciaki duże były.....i się jakoś udało...jestem bardzo dumna że są takie duże....myślałam że urodze tak ok 2500 góra....zobaczymy jak to wyjdzie naprawdę....bo przecież usg nie jest 100%.....trzymajcie kciuki....ja za was mocno trzymam....i ładnie podczytuje....

Hej
Głupi kot rodziców zrobił sobie toaletę u mnie na korytarzu. Właśnie w nocy został przyłapany na ucieczce z miejsca zbrodni. Strzelił kupę pod drzwiami od kuchni. Gnojek jeden.
Macie jakiś pomysł jak go oduczyć srania na moim korytarzu. Chciałabym mu dać jakąś nauczkę ale obawiam się, że to w efekcie obróci się przeciwko mnie i na złość strzeli kloca pod moimi drzwiami od pokoju.
oj w tym to nie pomogę, bo mój kociak od piwerwszego dnia jak sie u nas pojawił od razu załatwiał się w kuwecie. Teraz w lecie zwykle załatwia się na zewnątrz, ale jak jest zamknięty i nie może wyjść to idzie do kuwety także żadnego problemu z nim nie ma. Ale śłyszałam gdzieś, że te sprawy kuwetowe to kot ma w genach i albo będzie robił tam gdzie trzeba albo nie i nie da sie tego zmienić.
Kingolinka - nadmierna lekkość może wynikać z porządnego nr 2 rano w WC ;-)

a tak serio to pewnie brzuch Ci się obniżył i łatwiej Ci się oddycha :tak:
:-D:-D:-D
A ja wróciłam do początków haftowanych...chyba przez kaszel tak mi się wydaje...wyć mi się już chce!!! nie dośc że dziecko niedożywione to ja jeszcze rzygam cały dzień!!!
oj to współczuję, mnie na szczęście przez całą ciążę to ominęło
hello kobitki....ja już po usg....przepływy wszystkie wyszły super....ogólnie wszystko u nich oki....:) waga 2960 i 2840 moje kochane grubaski....dzwoniłam do mojego gina i napewno mam cc w następnym tygodniu....mam leżeć i jej podpaść jeszcze....więc tak zrobię.....
aaaa jak mi lekarz robił badanie to musiałam ściągnąć majtki bo Julka jest tak nisko....normalnie szok że nie wyskoczy....więc pozostało mi czekanie....

miłego dnia
super, że z Maluszkami wszystko w porządku. Choć jak na bliźniaki to chyba nie takie maluszki z nich. Moja jedna i mniejsza. Trzymam kciuki za te ostatnie dni

A ja mam dzisiaj już dosyć.
Porobiłam bieżace prania, wyprasowałam chyba tonę ubrań, zrobiłam obiad i placek i mam dość. Biodra mnie bolą.

reklama
Kiniutka ja zrobilam porzadki takie wieksze i do siebie dojsc nie moge :/ wszystko mnie boli ledwo wstaje teraz
glupia baba ze mnie :/

mój gin nie wnika co jem i w jakich ilościach, chyba dlatego że co usg to mała jest starsza o 2 tyg.

moj na poczatku dal wskazowki no i pozniej jak dostalam opieprz, ze za duzo przytylam ehe

hehe mnie kazał tak lekarz jeść żeby dzieciaki duże były.....i się jakoś udało...jestem bardzo dumna że są takie duże....myślałam że urodze tak ok 2500 góra....zobaczymy jak to wyjdzie naprawdę....bo przecież usg nie jest 100%.....trzymajcie kciuki....ja za was mocno trzymam....i ładnie podczytuje....

jasne , ze mozesz byc dumna !! maluchy slicznie urosly co wyjdzie im tylko na zdrowie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry