reklama

Październik 2011

Asionek ja tez tak mam... u mnie nie moze nic zaczekac. juz mialam dzis wychodzic do sklepu, ale przypomnialo mi sie jak umieralam po ostatnim takim wypadzie z torbami i w ostatniej chwili zdjelam buty. dziecko najwazniejsze. za tydzien zaczne szalec ;-) ale wkurza mnie niemilosiernie jak widze nieumyte gary albo stos brudnych ciuchow. najchetniej bym sie za to zabrala szybko, tylko wiem ze bede zalowac. juz za duzo razy umieralam wieczorem ze strachu ze cos nie tak z bobem i ryczalam od bolu brzucha... czas przystopowac. jeszcze sie narobie...

reklama
Dzięki kochane za info o pokrzywce- od jutra zacznę pić, co by mnie w nocy nie pogoniło...

Nie przemęczajcie się porządkami -w myśl zasady- "przewróciło się niech leży..." tak jak mówi Herbatka "jeszcze się narobimy"!!!

A mnie doszły słuchy żeby nie jeść zadużo nabiału(nie pić mleka)bo dzidzuś będze miał skaze białkową, ale jakoś w to dokońca nie wierzę.
Podobno dieta w ciąży nie ma wpływu na alergie pokarmowe ale ja jako mama alergika na wszelki wypadek mleka nie pijam a ser jem tylko żółty. Co z tego wyniknie to się okaże po porodzie.

czy ktos ma jakis sposob na nieznosnego roczniaka?

Mogłabym zadać to samo pytanie. Ja się zaczynam zastanawiać kiedy zaczyna się kryzys dwulatka.

ufff udało mi się po 3 godzinnym maratonie kupić buty jesienne dla młodej, bo mały wieśniak cały czas w klapkach chodził i nie dało się tłumaczyć, że pizga i trzeba pomyśleć o czymś cieplejszym

normalnie trauma, wszystko nie takie a jak już takie to ciasne

mamusie kryzysowe nie martwcie się po kryzysie roczniaka jest dwu latka, trzy latka i czerto... myślę, że koło 18 będzie już po wszystkich ;-)

Podobno dieta w ciąży nie ma wpływu na alergie pokarmowe ale ja jako mama alergika na wszelki wypadek mleka nie pijam a ser jem tylko żółty. Co z tego wyniknie to się okaże po porodzie.

Mogłabym zadać to samo pytanie. Ja się zaczynam zastanawiać kiedy zaczyna się kryzys dwulatka.

pewnie jak skonczy sie bunt roczniaka
Milka ja to mysle ze jak skoncza 30 to odetchne

dzisiaj przeszedl sam siebie, darl sie na caly blok bo nie pozwolilam bawic sie kablami i wieza, chcial jesc surowe ziemniaki a na koniec przycial sobie palec deska sedesowa i w koncu poszedl spac
zastanawiam sie tylko czemu takie cyrki odstawia jak tatusia w domu nie ma:dry:

Hej Wam laseczki :)
U mnie oki, kulam się w dalszym ciągu:) Mój mąż wczoraj mnie zaskoczył i dostałam złoty łańcuszek, mówi : w rocznice mogłabyś się spodziewać prezentu a na następny dzień się nie spodziewałaś i warto było zobaczyć jaką miałaś minę :) haha i kwiatuszki dostałam piękne :))))))

Kasiu- gratuluję Ci wspaniałej rocznicy :*

Ja oglądam Przepis na życie w necie i zawsze się skuszę na odcinek do przodu ;)
TVN Przepis na życie

Jutro jedziemy ustalać termin cc, trzymajcie kciuki moje kochane :)

Hej Wam laseczki :)
U mnie oki, kulam się w dalszym ciągu:) Mój mąż wczoraj mnie zaskoczył i dostałam złoty łańcuszek, mówi : w rocznice mogłabyś się spodziewać prezentu a na następny dzień się nie spodziewałaś i warto było zobaczyć jaką miałaś minę :) haha i kwiatuszki dostałam piękne :))))))

Kasiu- gratuluję Ci wspaniałej rocznicy :*

Ja oglądam Przepis na życie w necie i zawsze się skuszę na odcinek do przodu ;)
TVN Przepis na życie

Jutro jedziemy ustalać termin cc, trzymajcie kciuki moje kochane :)

kciuki zaciśnięte &&&&&&&&&& :)
a swoją drogą to twój luby niezły pomysł miał żeby ciebie zaskoczyć:tak:

moja Iga mnie nastraszyła znowu po południu, zaczęły mnie łapać jakieś skurcze krzyżowo-brzuszne aż mnie do wc pogoniło, i cały czas czułam małą napierającą w okolicy krocza, aż się zestrachałam, że to bóle porodowe, wzięłąm magnez i od razu przymusowe leżenie. Już na szczęście przeszło, ale miałam już wizje ip :szok:kurcze niech ten mój dzidź jeszcze siedzi, bo tu nic nie jest przygotowane :/

reklama
pierwsza :-)
wlasnie wykopuje M. do pracy. leje koszmarnie i jest 8 stopni...ooo jeszcze grzmi :szok:

justys to niezle Cie zaskoczyl ;-) jak chca to potrafia...
ilonka mialam podobnie ostatnio, dlatego wszystko juz sobie przygotowalam w razie W.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry