reklama

Październik 2011

Hellou Kobietki,
Jak dzisiaj u Was pogoda? BO u mnie pochmurno i pada co chwilę i okropnie mnie przez to głowa napierdziela, bo ja tak meteopatka jestem.

justyś, wszystkiego najlepszego z okazji wczorajszej rocznicy, mam nadzieję, że humor jednak się poprawił
kasiadz Wam również wszystkiego najlepszego życzę i koniecznie daj znac co mąż wymyślił
malutka super, że kolejny termin zaliczony. Jeszcze kilka dni na pewno wytrzymasz żeby poleżeć, ale najwazniejsze, że teraz w razie czego już wszystko na pewno bedzie dobrze i juz niedługo będziesz mieś Dzidzi przy sobie

a ja dumam czy mnie cos nie bierze - brzuch zdecydowanie sie obnizyl juz od tyg, ale to przeciez nie dewcyduje,ale od 2 dni mam klucia w pochwie, jakby mi ktos noz do pipki wkladal, to moja pierwsza ciaza to nawet nie wiem jak skurcz moze wygladac..maly sie rusza tak jak dotychczas, hmmm poza tym cholernie jestem zmeczona, dobrze ze od pon jestem juz na macierzynskim :-) ale jak myslicie czy to czas pakowac torbe do szpitala?
ja mam takie same objawy, ale czuje, że to jeszcze nie teraz raczej ;)
A co do obniżającego sie brzucha to ja nie wiedziałam czy mój sie obniża czy nie, bo samej to jakoś ciężko mi ocenić. Ale ostatnio mój Męzuniu właśnie wyjechał z hasłem, że mi brzuch opadł - o on nie wie że takie coś się robi - więc chyba coś w tym jest ;)

reklama
Hejka ja melduję się z piękną słoneczną pogodą i znośną temperaturą. Jestem niewyspana bo mąż mnie eksmitował z naszego pokoju sypialnego i musiałam spać u Zosi a ona jakoś wyczuwa moją obecność i budzi się bo chce spać ze mną w rezultacie zasnęłam dopiero ok 3 a obudzona zostałam o 6:30.

asionek wybrałam płytki do kuchni. Mojego m tak bardzo nie interesują takie sprawy, że nawet nie podszedł do tematu wybierania i ustalania kolorów. Został powiadomiony o dokonanym wyborze i teraz musi go zaakceptować niezależnie od tego czy mu się to podoba czy nie. Zresztą jak on to uznał jest mu to obojętne.

a ja dumam czy mnie cos nie bierze - brzuch zdecydowanie sie obnizyl juz od tyg, ale to przeciez nie dewcyduje,ale od 2 dni mam klucia w pochwie, jakby mi ktos noz do pipki wkladal, to moja pierwsza ciaza to nawet nie wiem jak skurcz moze wygladac..maly sie rusza tak jak dotychczas, hmmm poza tym cholernie jestem zmeczona, dobrze ze od pon jestem juz na macierzynskim :-) ale jak myslicie czy to czas pakowac torbe do szpitala?
Ja też mam kłucia a skurcze bolą tak jak miesiączka :) tego raczej nie przegapisz. Im silniejszy skurcz tym silniejszy ból.

kasia
wszystkiego najlepszeg i daj znać czym Cię mżą tym razem zaskoczył?

Malutka
ja to wolałabym urodzić w 37 tc bo dziecko jest już gotowe do życia i w pełni rozwinięte ale za to jeszcze nie jest utyte i dzięki temu poród łatwiejszy i dla dzidzi i dla nas.

Hejka ja melduję się z piękną słoneczną pogodą i znośną temperaturą. Jestem niewyspana bo mąż mnie eksmitował z naszego pokoju sypialnego i musiałam spać u Zosi a ona jakoś wyczuwa moją obecność i budzi się bo chce spać ze mną w rezultacie zasnęłam dopiero ok 3 a obudzona zostałam o 6:30.

asionek wybrałam płytki do kuchni. Mojego m tak bardzo nie interesują takie sprawy, że nawet nie podszedł do tematu wybierania i ustalania kolorów. Został powiadomiony o dokonanym wyborze i teraz musi go zaakceptować niezależnie od tego czy mu się to podoba czy nie. Zresztą jak on to uznał jest mu to obojętne.

Ja też mam kłucia a skurcze bolą tak jak miesiączka :) tego raczej nie przegapisz. Im silniejszy skurcz tym silniejszy ból.

kasia
wszystkiego najlepszeg i daj znać czym Cię mżą tym razem zaskoczył?

Malutka
ja to wolałabym urodzić w 37 tc bo dziecko jest już gotowe do życia i w pełni rozwinięte ale za to jeszcze nie jest utyte i dzięki temu poród łatwiejszy i dla dzidzi i dla nas.

No i właśnie dlatego leżę do soboty bo wtedy skończę już 37 tydzień i zacznę 38 :-D Potem niech się dzieje wola Boska :-D

Hej Kobity

całą noc nie spałam...kurde bolał mnie brzuch...ale tak dziwnie....na górze pod piersiami - mam wrażenie że mały mi coś wcisnął i poprostu boli tak jak siniak...mało przyjemne :dry::dry::dry:

Dziś stuknął mi 37 tydzień....ale pakowanie odkładam na następny :-p:-p:-p...nie wywołuje wilka z lasu bo czekam na sprawcę tego zamieszania :-D:-D...na tatusia - jeszcze 10dni

moniko tak jak dziewczyny pisały kłucie jest typowe....mnie też straszliwie kłuje w czasie chodzenia...dzidziol naciska wszystko co może:dry:....porodowo to taki ból bardziej okresowy lub ból w krzyżu...uwierz mi nie przeoczysz tego :-D:-D:-D

Hej ciężarówki
No to mamy 6-ty, następny termin zaliczony
Dziś wizyta u gina, podejrzewam ,że to już będzie moja ostatnia wizyta
Cholerka dziewczyny jak ten czas zleciał Dopiero co byłam na pierwszej wizycie potwierdzić ciążę ,a teraz lada dzień będę rodzić
W sobotę pyknie mi 37 tydzień i choćby nie wiem co to wstaję
Choć mój to się ze mną targuję jeszcze na dni, ale nie ma mowy, wstaję i już
I tak mój gin pozwolił mi już od dziś wstawać i od dziś odstawić leki ,także niech się cieszy ,że jeszcze do soboty będę leżeć

oj zlecial , zlecial tez w szoku jestem :)
niedlugo bedziemy sie rozpakowywac powoli hehe , to beda emocje dopiero :))))

Cześć kobietki :)

U mnie w nocy wsio sie uspokoiło więc IP sobie odpuszczam. Ale troszke poleżę chyba dziś...
Miłego dnia życzę :)

dobrze , ze przeszlo :) lez sobie i wypoczywaj

skurczy nie przegapisz :) ja mialam osttanio to wlasnie bol jak na okres i promieniowal na krzyz .. do tego brzuch jak skala sie robil :/
klucia na dole sporo dziewczyn ma , przygotowuje sie organizm do porodu :)

Dzień dobryy ale zobaczymy czy dobry :-p samo nie wyspanie noo wrr....... monika ja też odczuwam takie kłucia i podobno wiele dziewczyn je odczuwa ;p mi na wczorajszej wizycie gin. powiedziala ,ze nastepna wizyta dopiero ok. 8 pazdziernika jakos dlugo ale nie wiem dlaczego tak to... a przy badaniu ginekologicznym odczuwałam takie nie miłe kłucia i troche pobolewało a czy wy co czujecie przy badaniu ?

wow 8.10. dopiero ?? !!
przy badaniu to czuje sie jak dziewica :) normalnie nigdy nie mialam boli , dyskomfortu nawet przy usg dopochwowym ,a teraz ledwo gin mnie tam tknie a ja juz sie krzywie tak boli jakos :/ az strach sie bac co bedzie przy porodzie hehe

niegrzeczna bylas , ze dostalas eksmisje ?? :)))
oj skad ja to znam :/ moj co go nie zapytam to tez obojetne mu ... takze teraz nie pytam tylko sama kupuje hehe
na szczescie podoba mu sie wszystko i nic nie gada
zreszta sprobowal by :/

rudson - ja tez nie chce "wywolywac wilka z lasu" bo musze sie jeszcze przeprowadzic czyli pakowanie drobiazgow + wskazywanie palcem tych wiekszych rzeczy przede mna czyli najlepiej jakby posiedzial przynajmniej z 2 tyg jeszcze ( o ile mu sie spieszy na swiat). a tak wogole to jzu wczesniej mialam na mysli sie zapytac , kiedy twoj wraca z wygnania, minely jakos te 3 miechy , co nie rudson? :-)

a te wpisy ,ze innych tez kluje to pewnie przegapilam, bo jak sie czyta forum zazwyczaj raz na 2-3 dni to jest to jak sprint, ze nie wczytuje sie, ale teraz jestem juz na macierzynskim, na wolnym (tylko robota za kompem ale to tyle ile mi sie zachce wlasciwie + 2 egzaminy chcialabym zdac 21.09 jeszcze) to bede na bierzaco wreszcie!!! ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry