Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a dlaczego nici z przeprowadzki?Ja ma zje.bany humor bo z naszej przeprowadzki nici....
elifit i kasiadz powodzenia!!!
lena przykro mi z powodu malenstwa, i z pwodu pieska tez
Moja dzis byla wazona i grubas wazy 8kg150g kto nas przescignie?![]()
No właśnie nie zrobił mi żadnych badań, jak się upomniałam o cytologie to mówi spokojnie za rok wystarczy jak się wszystko unormuje,ja jednak wolałabym mieć zrobioną.Jewcia, a musialas jakies badania robic przed? Np cytologie?
Ja caly czas sie waham czy brac Mirene, czy Nova T czy w ogole sobie spirale podarowac![]()
Ja się też bałam i nadal boje że mój organizm nie przyjmie tak jak bym chciała, ale musiałam zaryzykować i się przekonać na sobie jak to będzie, bo ciągłe lęki przed czwartą ciążą to już mnie przerasta, a tabletki nie dla mnie, więc bardzo bym chciała żeby ta spirala umnie działała jak trzeba, ale jak będę musiała kiedyś wyjąć to trudno. A to że zanika okres to nie jest szkodliwe dla nas, pytałam wielu lekarzy i na ulotce jest to wytłumaczone.Widzicie Wy sobie chwalicie Mirenę,a ja ją miałam po Zuzi i po 2 latach wyjęłam.Non stop mnie coś kuło,ćmiło.No i okres miałam co 2-3 cykle i to mnie martwiłczywiście zawsze wmawiałam sobie ciąże i kupowałam testy,aż pewnego dnia ból większy niż zazwyczaj i promieniował do ud i krzyża,usg pokazywało wszystko w najlepszym porządku,a ja mimo to zdecydowałam się jej pozbyć.Po wyjęciu,po paru dniach wszystkie boleści jak "ręką odjął".
Chociaż teraz też mnie korci załozyć,bo mam ją kompletnie za darmo-ubezpieczenie mi to pokrywa-boję się jej jak diabli.Tabsów też nie bardzo bo miałam dwa razy nowotwór na piersi,więc zostaje zaawansowana technicznie bardzo metoda na chybił trafił-a że libido na poziomie (-10),więc metoda na 100% skuteczna,a że mąż poirytowany hmmmm co ja na to poradzę![]()
Emilka ciągle tak zasypiaA moja zaczęła dzisiaj wyciągać rączki po zabawkii zasnełla w foteliku trzymając pluszową zawieszkę za nóżkę.
a jak tak z innej beczki- dziewczynki, bolą was blizny po porodzie- w kroczu? mnie boli np jak sie po załatwieniu wycieram papierem to czuje i np podczas stosunku też czuję ból na początku i ostatnio postanowiłam ją obejrzeć w lusterku i mam taką delikatną guleczkę jasnoróżową- taka delikatna skórka napęczniala.
(sorry za szczegółowe opisy no ale przeca zdjęcia nie wkleję), nie wiem czy to normalne?? któraś ma podobnie? czy lepiej iśc z tym do gina? osobiście nie przeszkadza mi to oprócz czynności toaletowych i łóżkowych, a to jednak duży dyskomfort.
Podczas stosunku to nieraz zamiast sie relaksować to mysle czy ona mi nie pekła znowu... dodam, zenie byłam nacinana tylko pękłam. A może jeszcze za wcześnie aby blizna była zagojona? albo może macie jakies kremy na blizny które mogą pomóc??
Hey kochane!!
Zabiłam swojego psa...Nie wiem czy dostał demencji starczej czy co,ale najpierw ugryzł moją Zuzię w twarz rozciął jej łuk brwiowy,przeciął skórę na policzku,oko bardzo spuchło,aż pani w szkole zapytała się jej co się stało,ale wybaczyłam ....potem zaczął lać w całym domu,zaczynaliśmy dzień od mycia podłogi i prania chodniczków,potem nalał mi pod łóżko,aż wkońcu nawalił mi centralnie do wyrka,zdecydowałam się,że oddamy go do adopcji,bo jeśli ugryzł ukochaną swoją Zuzię w końcu rzuci się na GAbrysia jak zacznie raczkować i to był mój błąd,zawiozłam go do schroniska(u nas są w środku,cieplutkie,zadbane,pieski wykapane z apaszkami na szyjach),a tam zrobili mu testy na agresje i oblał je w skali do 10 mój dostał 9 i go uśpili......A ja dojechałam do domu i chciałam wróci po niego zaraz-takie mnie wyrzutu sumienia targały i było za póżno.NIE WYBACZĘ SOBIE TEGO DO KOŃCA ŻYCIA..
A wczoraj moja bratowa urodziła synka w 29 tyg i serduszko mu przestało bić 10 min po porodzie.
Nie muszę Wam mówić jak się czuje.
Gabiś śpi pięknie w nocy,zresztą śpimy razem i karmienie nie sprawia mi problemów,a pięknie się rozwija zaczął łapać zabawki no i chwyta stópki i ciągnie je do bużki.
Hejka mam zaległosci zaraz Was nadrobie. Chciałam tylko napisac ze wlasnie wrocilismy ze szpitala i niestety kanalik w dalszym ciagu zatkanyDoktor powiedziała ze jest za duzy opor i nie bedzie przetykac na sile. Mały płakał niemilosiernie i odsypia teraz... za 2 tygodnie drugie podejscie brak mi słów
![]()