Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja mialam i tez sie balam bo mam zle doswiadczenia ale jakos przeszlo. teraz nie mam nic i... tez sie martwieHej dziewczyny... U mnie z mdłościami nie ma tragedi jedynie jak poczuje cos niefajnego to dzwiga mnie strasznie...
Martwi mnie brzuch:/ zaczal od wczoraj pobolewac, nie sa to bole mocne skurczowe ale jednak jakis dyskomfort czuje, mam zle doswiadczenia i niestety sie schizuje, dla tego pytam was czy tez cos takiego macie?? niestety tez troche musze sie nadzwigac coreczki pomimo tego ze juz sama umie chodzic

Ja już po wizycie...malutkie serduszko bije:-) ...następna wizyta 1 kwietnia...
Termin wg OM mam na 22 października i ginka powiedziała, że na razie tego będziemy się trzymać, bo jeszcze będę miała wiele usg i to dokładniejsze...
Kartę ciąży już mam założoną...
Dziewczynki idę się zdrzemnąć...po całym tygodniu jestem padnięta...
cześć kochane moje :*:*:*:*
Przepraszam ze sie nie odzywałam, ale uwierzcie nie mam siły siedziec na necie, naprawde, dzis to mnie tak głowa boli ze chyba oszaleje:-
-(mdłości są nadal, czuje sie jak słonica jakas, tak jest mi cięzko ze masakra, siedze i tylko narzekam i mam juz siebie dość czasami !!!!!!!!!!!!!!!!!! Modle sie zebym poczuła sie juz lepiej, nabrała sił, normalnie jadła, i po prostu normalnie funkcjonowała !!!!!!!!!!!!!!!!
Dziękuję ze pamiętacie o mnie , kochane jestescie, Ja mysle o Was codziennie, jest mi strasznie źle bo tyle nowych dziewczyn jest a ja nawet ich nie znam, niedopomyslenia jest to dla mnie WYBACZCIE MI KOCHANE :*
Hopee trzymałam kciuki za Twoje fasolki zeby były dwie, ale najwazniejsze ze jedna jest zdrowa i ogólnie jest dobrze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:

cala ciaze krakala hehe , ale urodzila w nastepne swieto 11 listopada asionek - ja tez mam brzucho - waga prawie nie ruszyla a brzuchol jest :-)
w ramach narzekania - nadal jestem chora - wrrr. jak mi zaraz pizza z czosnkiem nie pomoze to jutro chyba lekarz
z dolegliwosci ciazowych nadal tylko piersi![]()
Dziewczyny mdłości nie zawsze przechodzą - niestety- ja ostatniego pawia puściłam na porodówce, 2 tyg przenosilam ciąże, więc mdłości, zgaga i wymioty towarzyszyły mi niestety do końca.
sorki jak ja mam sie optymistycznie nastroić jak cały dzień leże zwinięta w 8 mkę tak mnie muli... i to od switu do nocy, ba mdłości budzą mnie nawet w nocy