reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październik 2012

reklama
Dzięń Dobry
ufka witaj,po to tu jesteśmy żeby się wspierać......chyba juz o tym pisałam
margot witam i Gratulacje Kochana ja mam 34 więc nie jesteś sama:-D
ookatkaoo czekam na wieści

Jeśli kogoś pominęłam to wybaczcie rozkojarzona jestem.
Dziś Nicole przespała cała noc chyba antybiotyk zaczął działać na dobre więc wyspałam sie na maxa ale za to poranek nie był tak przyjemny,a mianowicie odrzuciło mnie od kawy na sam zapach robi mi się nie dobrze a ja przeciez bez kawy o poranku ani rusz masakra.Bóle brzucha ustąpiły ale jakies takie dziwaczne jakby napinania czuję i bolą mnie plecy ooooooo ale narzekam
Dziś na badanka na 12.10 i wiecie co dziś umówię się na prywatne Usg nie będę czekała tak długo.

Silene - no to nadal trzymam kciuki &&&& ;-)

margot - my mielismy podobną sytuacje przy decyzji o kolejnym dziecku, tez żałuje że taka duża różnica będzie :(

GoKa - ja w pierwszej ciąży sie nie bałam bo nie bylam świadoma ogromu zagrożeń a teraz jak siedze na forum i widze jakd uzo jest problemów to teraz ja tez sie panicznie boje przed kazdą wizytą :-(

ufka - chyba Ci troche suwaczej szwankuje :sorry:

marand - u mnei ta ciąża była jaknajbardziej wyczekana i wystarana, ale jak zasypiam wieczorkiem i tak sobie mysle to mnei wtedy taki niepokój ogarnia jak ja sobei poradze z dwujką dzieci :sorry:

dziendobry:-)mam stresa ale staram sie nie myslec o dzisiejszej wizycie w szpitalu. musi byc dobrze.:tak:

margot witaj. mysle ze roznica wieku duza ale moze starszak bedzie juz pomagal duzo:tak:
ookatkaoo powodzenia i czekamy na wiesci:tak:

silene dziekuje:tak: martwie sie bardzo bo wczoraj po pracy i w pracy znow te bole mialam ale obstawiam na infekcje jakas i tak sie nastawiam. dadza leki i wroce do domu:tak:

reklama
....(..)Co tu jeszcze napisać o sobie? Mam 35 lat, więc będę jedną z najstarszych październikówek. Mój synek ma 6 lat, no, prawie 7, jest już pierwszoklasistą. Przeraża mnie trochę, że między dziećmi będzie taka duża różnica wieku, no ale cóż. Tak wyszło. Najpierw nie mogłam się zdecydować na kolejne dziecko, później jak już mi się zachciało, to okoliczności życiowe stały się bardzo niesprzyjające (poważne choroby w rodzinie itp.) i odkładaliśmy to, a lata leciały... Ale fajnie, że teraz, kiedy się w końcu zdecydowaliśmy, udało się rach ciach.
Witaj margot
proszę mi tu z wiekiem nie wyjeżdżać bo ja tu chyba jestem najstarsza:-p w grudniu skończyłam 35 lat, więc 36 leci i Pani Ciociu proszę mówić:p hihihihihi
mnie różnica wieku nie przeraża.. niech się tylko zdrowe urodzi, synek już na siostrę nie może się doczekać..innej opcji nie może być: siostra i koniec.. oczywiście jeszcze nic nie wie bo zaraz cała szkoła by wiedziała :)

Do góry