reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2012

Mina z czego sie chichrałaś? że furaaa prasowania do mnie mówiła? :-D na szczęście nie przemówiła i leży dalej :baffled:
Nikolaa rzeczywiście duuuzy chłopiec będzie z Twojego malucha ;-)
erde niesamowite te fluidy Sandy. ja fakt od 40min nie śpie, ale kończe jeść szproty w pomidorach i zmykam na tramwaj - do pracy rodacy! :dry:

reklama
Dżem dobry. Trafi mnie coś z tym spaniem, a właściwie to niespaniem. Jest 6:20, a ja mam już wyprodukowaną sałatkę i przygotowaną 1/2 obiadu. Nic więcej nie robię, bo małża obudzę.
Ja nie śpię od około 4 w nocy, poszłam siusiu i już nie umiałam zasnąć :no: Nie licząc drzemek kilkuminutowych, które tylko dawały mi nadzieję, że jednak coś z tego będzie :crazy:
Jestem przez to rozeźlona, mam uczucie piasku w oczach i mam w planie odespać w dzień.
Jedyny plus taki, że miałam czas na spokojnie poszukać sobie mikrofalówki w sklepie internetowym ;-)

Miłego dnia! Zobacz załącznik 484246

Dobry:)

Co Wy macie z tym spaniem,ja bym mogła teraz pól dnia spac gdyby nie to moje szczęście które juz od 6 rano przyleciało z kupą -pobudka cudowna i jaka romantyczna......

Majeczka u mnie taka sterta lezała i lezała aż się w koncu M zlitował bo mówił że juz patrzec na nią nie mógł :) :)

Malinowa-Paula a Ty wracaj do łozeczka i odeśpij!!!

Zaraz idę się ubierac i z młodym do lekarza bo dalej ma temperaturę a co do napadu to ja przyłączam się na maxa!!

Póki co poranna kawke serwuję:)
Zobacz załącznik 484251

Ostatnia edycja:
Ptyśka nio,nio nio!!!!! Ty lepie Pudziana nie nasladuj!!

Nikolaa pieknie waży synus!! Kawał chłopa z niego bedzie.

Nie zaglądałm dzisiaj (zaraz nadrobię) ale u nas ciąg dalszy perypetii .Dzis trafiło na Michałka w nocy dostał 39 stopni temperatury i caly dzień go trzyma mimo leków. Jutro idziemy na wizyte zobaczymy co to za świństwo sie przyplątało.

Ja tez się czuje fatalnie -strasznie mi brzuch ciąży w tej ciąży:) :) ledwo chodzę ostatnio buuu:)

Spadam żeby Wam nie smucić pozdrawiam i życzę dobrej nocki!!
Zdrówka dla Michałka .
Ptyśka bravo Ty już 30t skończyłaś ,ale to leci.
Mina​ i wstałaś o 4????Chłopcy odprawieni ?

i ja sie witam.
postepy sa kuwetka w sy[pialni kotek siusia do kuwetki:-)
amelkowna z kotem od bladego switu wojuje mam dosc a nawet 9 nie ma u mnie jeszcze:szok:

maz znow pojechla do biura porad w sprawie tego co firma chce zebysmy oddali wczorajs ie nasiedzial 3h i go nie przyjeli maja krotko otwarte bo tylko do 12.30:no:

ja wczoraj normalnie mialam zly dzien. pojechalam do kolezanki sie kawkowac przed praca i kupilam sobie w tesco moja ulubiona slatke z makarnu...makaron w sosie z zoltym serem.....pochlonelam ze smakiem zostalo na dnie moze ze 2-3 swiderki makaronu i zaczelam grzebac za nimi widelcem...rzucilo mi sie w oczy ze mam jakis duzy kawalek pietruszki co nie zgadzalo mi sie z ta salatka...przyg;adam sie blizej A MOJA PIETRUSZKA MA GLOWE SKRZYDLA DLUUUGIE NOGI I PATRZY NA MNIE OCZAMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y: prawie pawia puscilam obmylam to badziewie pod woda wielkie ze 3cm bylo ciul wie czy jakas mega wielka mucha czy cma jakas czy cos....bylo ugotowane najwyrazniej z makaronem :baffled:
polecialam do tesco z tym co mialam plus z rachunkiem wolam o managera w sumie z usmiechem na ustach bo tak jak mi sie rzygac chcialo to sytuacja nagle wydala mi sie smieszna:sorry2: nie wina sklepu tylko fabryki z ktorej zamawiaja przeciez. manager powiedzial ze cofna caly batch tych salatek z polek spowrotem do fabryki przeprosil mnie z 1000000 razy i poinformowal dodatkowo ze jesli bede miec problemy zdrowotne jakiekolwiek z winy tego czegos to oge smialo pozwac siec tesco o odszkodowanie lol nie poprawil mi tym nastroju ale co tam...zjadlam trudno nadal mi nie dobrze na samo wspomnienie tego owada ale coz moge teraz zrobic ....jedynie powiedziec blllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee i ze wiecej zadnych salatek kupnych nie rusze:baffled::crazy:

kupilam sobie w tesco moja ulubiona slatke z makarnu...makaron w sosie z zoltym serem.....pochlonelam ze smakiem zostalo na dnie moze ze 2-3 swiderki makaronu i zaczelam grzebac za nimi widelcem...rzucilo mi sie w oczy ze mam jakis duzy kawalek pietruszki co nie zgadzalo mi sie z ta salatka...przyg;adam sie blizej A MOJA PIETRUSZKA MA GLOWE SKRZYDLA DLUUUGIE NOGI I PATRZY NA MNIE OCZAMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y: prawie pawia puscilam obmylam to badziewie pod woda wielkie ze 3cm bylo ciul wie czy jakas mega wielka mucha czy cma jakas czy cos....bylo ugotowane najwyrazniej z makaronem :baffled:
polecialam do tesco z tym co mialam plus z rachunkiem wolam o managera w sumie z usmiechem na ustach bo tak jak mi sie rzygac chcialo to sytuacja nagle wydala mi sie smieszna:sorry2: nie wina sklepu tylko fabryki z ktorej zamawiaja przeciez. manager powiedzial ze cofna caly batch tych salatek z polek spowrotem do fabryki przeprosil mnie z 1000000 razy i poinformowal dodatkowo ze jesli bede miec problemy zdrowotne jakiekolwiek z winy tego czegos to oge smialo pozwac siec tesco o odszkodowanie lol nie poprawil mi tym nastroju ale co tam...zjadlam trudno nadal mi nie dobrze na samo wspomnienie tego owada ale coz moge teraz zrobic ....jedynie powiedziec blllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee i ze wiecej zadnych salatek kupnych nie rusze:baffled::crazy:

OMG! Niezle! mogłaś fote strzelic i tu nam pokazac angielskiego okaza :)
Ale szczerze to Ci wspołczuje. Dobrze chociaz ze manager pieknie przepraszal. Tak czy siak zawsze mozesz pociagnac sprawe dalej...i dostac jakies odszkodowanie od Tesco. Musialabys tylko sie zwrocic do odp ludzi :tak:

Jesli chodzi o moje spanie, to tez roznie bywa. Jak w nocy czasem wstane na siusiu, to potem leze z 2 h (a to glodna sie robie, a to duszno...). Niedawno zaczelo mi byc nie wygodnie na boku,wiec czesto zmieniam pozycje w nocy, co oczywiscie wybudza :baffled: .
A jutro z kolei ide na wesele do kolezanki i pewnie głównie bede pałaszowac, bo z moja kondycja ostatnio :no: to za duzo sie nie pogibam :sorry2:

azorek :szok::szok::szok: ja bym chyba zwróciła całość :no: aż mnie naciągło jak to czytałam współczuję i mam nadzieję że nic ci nie będzie :baffled:

aguga ten suwaczek mi cos śpieszy bo 30 tydzień to ja zaczynam dopiero i to w przyszłym tygodniu :sorry2:

nikamo zdrówka dla syna w końcu no ;-) a kawa wygląda pysznie w tym kubeczku :-)

erde a ty się dobrze czujesz? :-D mi też możesz zrobić już obiad najlepiej na cały weekend :-p

mina pewnie jest tak jak mówisz bo tak jak pisałam coś mi się to lekko niosło :tak: poza tym jakbym uniosła 30kg to chyba by mi macica wyleciała :rofl2: a z drugiej strony może ja mam jakieś ukryte zdolności i potrafię unosić cieżary nawet na jednym paluszku ...:zawstydzona/y: dobra to chyba po wczorajszym filmie Królewna Śnieżka i Łowca mi się coś dzieję :-D swoją drogą polecam film :tak:

Ja już chyba w ogóle nie śpie a jak już zasnę to jest 8 rano i śpię do 10 to by było na tyle spania :blink:

Majeczka, lekkiego piątku w pracy życzę:-)

Malinowa_P, sandrik,
to Wy widzę śpicie tak jak ja:baffled:

nikamo, jak tak spałam do końca I trymestru - absolutnie zawsze i wszędzie, jak narkoleptyk. II trymestr normalnie, a teraz jak się III zaczął, to jest właśnie tak jak jest. Może to matka natura mnie stopniowo przyzwyczaja do braku snu przy maluchu;-)
Zdrówka dla synka!

azorek, a fuuuuuuuj!!! Ale zniesmaczyło mnie tylko na moment, zaraz potem wciągnęłam do kawy wielkiego, świeżego pączka:-)

ptyśka, mogę się podzielić swoim obiadem, bo wszystko co miałam do zrobienia na dzisiaj już skończyłam, jeszcze tylko paznokcie mi schną. A z pieca właśnie wyciągnęłam muffiny ze śliwkami, będą na popołudnie
biggrin.gif

reklama
witam i ja

tak ja pisałam wczoraj coś laptopik mi szwankuje więc pewnie nie zajrzę tu znów szybko, co prawda męża zmobilizowałam do naprawy, a ja podsiadłam jego kompa i korzystam póki mnie nie eksmituje

Azorek - no to ładną opowieść nam sprzedałaś z samego rana, dobrze że ja już po śniadaniu, może do obiadu zapomnę o tym, mam nadzieję że Tobie już lepiej;-)

Nikamo - zdrówka dla synka, a co z tym ubezpieczeniem? coś już wyjaśniliście?

a z tym spaniem to ja mam właśnie zupełnie inaczej, jeszcze 2 tygodnie temu łączyłabym się z wamii w bólu bezsenności, a teraz śpię jak zabita, ostatnio to nawet 3 noce bez wstawania na siusiu były, dziś co prawda 2 razy wstawałam ale szybko zasypiałam z powrotem, ale mimo tego czuję się nie wyspana, rano wstaję tak zmęczona jakbym całą noc biegała, nawet stopy mnie bolą:szok:

no dobra trzeba się wziąć chyba za robotę bo składzik czeka:rofl2:

Do góry