Majeczka26
Fanka BB :)
Mina z czego sie chichrałaś? że furaaa prasowania do mnie mówiła?
na szczęście nie przemówiła i leży dalej 
Nikolaa rzeczywiście duuuzy chłopiec będzie z Twojego malucha ;-)
erde niesamowite te fluidy Sandy. ja fakt od 40min nie śpie, ale kończe jeść szproty w pomidorach i zmykam na tramwaj - do pracy rodacy!
na szczęście nie przemówiła i leży dalej 
Nikolaa rzeczywiście duuuzy chłopiec będzie z Twojego malucha ;-)
erde niesamowite te fluidy Sandy. ja fakt od 40min nie śpie, ale kończe jeść szproty w pomidorach i zmykam na tramwaj - do pracy rodacy!

Nie licząc drzemek kilkuminutowych, które tylko dawały mi nadzieję, że jednak coś z tego będzie 

nie wina sklepu tylko fabryki z ktorej zamawiaja przeciez. manager powiedzial ze cofna caly batch tych salatek z polek spowrotem do fabryki przeprosil mnie z 1000000 razy i poinformowal dodatkowo ze jesli bede miec problemy zdrowotne jakiekolwiek z winy tego czegos to oge smialo pozwac siec tesco o odszkodowanie lol nie poprawil mi tym nastroju ale co tam...zjadlam trudno nadal mi nie dobrze na samo wspomnienie tego owada ale coz moge teraz zrobic ....jedynie powiedziec blllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee i ze wiecej zadnych salatek kupnych nie rusze

a z drugiej strony może ja mam jakieś ukryte zdolności i potrafię unosić cieżary nawet na jednym paluszku ...
dobra to chyba po wczorajszym filmie Królewna Śnieżka i Łowca mi się coś dzieję