Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Katinka - a robiłaś badanie krwi? Może masz anemię? Bierzesz jakieś witaminy? Ja bym cały dzień z małym spała!
Rjoanka no wlasnie, dwa jezyki nabyte naturalnie ulatwia jej zycie. Mysle ze mimo wszystko mala jakos sie odnajdzie. Tylko martwie sie ze jako taki szkrabik bedzie w szoku jak nagle beda do niej mowic w innym jezyku. Na szczescie L siostra przyjedzie na dwa miesiace, wiec pierwsze oddzielenie od mamy bedzie przy kims bliskim i polsko jezycznym.
Az ciary mnie przechodza na mysl powrotu do pracy i jej samej u kogos obcego ;( A Wy do kiedy zostajecie z dzieciaczkami?
Tak piszecie o powrocie do pracy to do mnie właśnie dotarło ze być może ja tak szybko do pracy nie pójdę. Nie wiem jak mała będzie funkcjonować po operacji :-( mam nadzieję że będzie zupełnie zdrowym dzieckiem. Kasa jednak by się przydała jak skończy mi się macierzyński. Nie chce wracać do poprzedniej pracy i chciałam poszukać coś nowego. Ale teraz to już nie wiem jak to będzie.
Aga moja kocha swoją lalkę z Lamaze. Cała szelesci i grzechocze. Też ją łapie obiema rączkami i radość przy tym nieziemskagada do niej i śmieje się
A od dziś u mnie dieta mż i zsjuż mam depresje! Ale nic trzeba się wziąć. Chcę schudnąć 10kg. Skąd mam ten skalpel wziąć???
marrika podbijam pytanieja tez od dzisiaj dietka bo zamiast chudnac lecą kg w góre
już patrzeć na siebie nie mogę
![]()
Ja sie nie oszukuje . Nie cierpię ćwiczyć a dieta to cos co mnie przeraża bo nie mozna jesc słodyczyczyli zostanę małym tuscioszkiem .
Ruda to jak maść nie pomaga to idź do lekarza. Te na serio duże hemoroidy usuwają chirurgicznie.
Ja mam super metodę na kupkę. Wpradzwie zadziałała tylko 2 razy, ale kto wie - może komuś też pomoże?
Otóż trzeba przemówić do kupyKoniecznie śmiesznym głosem! Mówi się np:
"Kupo, opuść brzuszek Adrianka. Kupo, kupo, wyjdź. Wyyyyjdź". Tak z 10 minut takiej rozmowy i może zadziała. Aaaa, w trakcie trzeba masować brzuszek![]()
![]()
Czy ktoras mama karmiaca piersia usypia dziecko przy piersi czy tylko ja? Moja bedzie tak dlugo plakac az ja sie poddam i dam cyckaczasami L ja uspi jak mnie niewidzi. Musze cos z tym zrobic, tylko ze ja naprawde nie moge zniesc jej placzu.
Renisus wieczorem zasypia sama.Ale bardzo czesto musi byc moczek i pielucha przy buzi.Sliczna ta twoja niunia jest;-) az bym schrupała.
Moja mnie gryzie jak jej body na ramieniu zapinam;-)
A nieraz przy karuzeli w dzien sama usnie,nieraz padnie w macie tak nagle,A nieraz trzeba dac cysia zeby sie wyciszyła.Albo jak wlaczam odkurzacz to od razu spi;-)
Domka ja bym wszystkie nasze maluchy schrupala. Normalnie takie fiola mam teraz na punkcie dzieci. A jak widze zdjecia z raczkami jak spia to az sie rozplywam. Najbardziej lubie przy karmieniu piersia, jak mloda zaciska piastki i po minucie, dwoch sie rozluznia i wlasnie prostuje tak paluszki.
Goska, zaczne od poniedzialku ja uczyc. Nie wiem jak to zniose, ona jest dzieckiem bez smoczkowym.
a Wy wszystkie zaslaniacie okna na noc? A i jeszcze jedno, czy Wasze dzieci drzemia w ubrankach w ktorych sie bawia czy np w samych bodziakach. Chodzi mi tylko o dzien.
Kurde wczoraj na noc mała zasnela w łóżeczku a w nocy jak się obudziłam to patrzę do łóżeczka a tam jej nie ma. W łóżku spała i najgorsze jest to że ni jak nie mogę sobie przypomnieć że ja przynosiłam!! Powiedzcie że tak macie też bo normalnie mnie to przeraża. No jak można zrobić coś takiego przez sen? Byłam strasznie nie wyspana bo w Sylwka spałam 3h tylko. Myślicie że to ze zmęczenia?
Kiedy zamierzacie wprowadzać nowe pokarmy? Od 4 miesiąca jak się zacznie (czyli u nas za 3 tyg.) czy dopiero jak skończą 4 i zaczną 5? Bo ja już sama nie wiem, chciałam teraz.
Słyszałyście o tej położnej w Krakowie, ktora przy porodzie upuściła noworodka? Podobno miała buty na koturnie i wzięła dziecko, potknęła sie- dzidzius walnął o ścianę i spadł na podłogę... Ma złamany obojczyk i kosc przedramienia![]()
Mizzah mamy w piątek za tydzień wizytę u chirurga i ma podać termin badania rtg także w styczniu musimy się jeszcze położyć na dzień czy dwa na oddział. A termin operacji już wyznaczony na 5go lutego. Boję się na maxa :-( jak sobie pomyślę od to coraz bliżej to normalnie zaczynam umierać że strachu :-(

fasola
Ostatnio wynosi się ostentacyjnie do młodego jak on gra na kompie to mości się na krześle obrotowym i z nim siedzi. Wychodzi na to że nie lubi bardzo małych dzieci albo uważa że ona jest dłużej z nami niż młoda i jest ważniejsza:-)

. W dzień zasłaniam rolety. W dzień Mati śpi w tym w czym się bawi, po kąpieli przebieram w pajaca.
. jabłko czasem się dodaje do zupek to wtedy dzieci chętniej jedzą