reklama

Październik 2014

judy nie chcę tu nikogo urazić, ale nie masz wrażenia, że matką rozum odbiera, gdy chodzi o ich synka??? Nikt mi nie powie, że rodzice traktują dzieci jednakowo

reklama
Mojej jesli chodzi o mojego brata to strasznie... Oszalała wręcz. Pogniewala sie bo ponoć robie z niego oszołoma. Cóż nikt tego lepiej nie zrobi niż on. Brat tez obrażony ale jak znowu wpadł w tarapaty to dzwonił. Nie odebrałam. Dorosły jest ponoć wiec niech sobie radzi. A mama mogła by zauważyć ze w niczym mu nie pomaga glaszczac go i nie dając ponieść konsekwencji. Teraz to awantura była taka ze już oberwało sie i mojemu P i mi. Jednak co synek mamusi to synek mamusi ;)

Krotusi a- właśnie sobie sprawdziłam gdzie ta Twoja miejscowość, hoho daleko. A powiedz mi to konserwatywna część Turcji, czy bardziej na luzie (nie wiem jak to ująć)?

akurat Alanya to typowa miejscowosc turystyczna - sklepy, hotele, dyskoteki, moj maz pochodzi z dosc konserwatywnej rodziny, ale zyjemy calkiem po europejsku ;)

gnaga, ja na Twoim miejscu bym uniosla sie honorem i szykowala na to, ze podzial w rodzinie sie szykuje, u moich dwoch bliskich kolezanek byla analogiczna sytuacja, narzeczona tak zmanipulowala brata, ze wlasciwie odcial sie od rodziny...

A co do mamus i synkow, to u mnie w rodzinie tez podobnie - wujek obibok, len patentowany i nieudacznik zyciowy, cale zycie dofinansowywany przez dziadkow, mama w szkole wiecznie prymuska, dobre studia skonczone spiewajaco, wlasna firma, samowystarczalna... A w oczach Babci mama przezroczysta, nigdy za nic nie chwalona, wujek natomiast to niedoceniany w zyciu geniusz artysta, ktory wlasciwie gdyby nie to, ze ma pecha to pewnie bylby prezydentem... :P

Ja sie cieszę ze teściowa ma samych synów wiec nas traktuje po równo ;) mieszkają daleko wiec zdążą nawet zatęsknić i jest normalnie. Oj w każdej rodzinie zawsze znajda sie jakieś niesnaski. Ważne zeby umieć wyznaczyć sobie granice i nie dac wejść sobie na głowę ;)

Krotusia to tak jak u mnie ale moha babcia jeszcze do tego wszystkiego fundowala prawko jego dzieciom ma 3 u nas tesz ale nigdy nawet nie wspomniala ze komus da heheh tamte wpadna raz na ruski rok a ona mowi ze tak fajnie byloże czesciej nie moga bo to biedne dzieci czasu nie maja itp ale to ze u nas ktos moze nie mec czas to jakos nie jest logiczne ostatnio babcia lekarce powiedziala ze ja rodzina zostawila i ze sama jest haha a moja mama u niej 3 razy w tygodniu jest. oczuwisiciei biedna ta moja mama bo ile sie naslucha jaka tamta rodzina biedna, ja zawsze babcie zagaduje nanny temat ale mojej mamie jakos nie odpuszcza mysle ze z premedytacja to robi bo potrafi czasem tak wymyslac i biedna robic ze szok dopero jak w czasie innej rozmowy sie qygada jak bylo to jeat wiadomo jakie cyrki odprawia. Hehe ale obgadujemy te nasze rodzinki.

Milego dnia mamusie niech male kopia ile sie da:-)

Ostatnia edycja:
Hej ciązarówki.

Z rodziną to najlepiej na zdjeciach;-) Moja Mama dzwoni do mnie jak chce kase pozyczyc,o reszcie nie wpomne.

Chrzesny sie sie na mnie obraził jak cywilny brałam(6lat temu)i ze go nie zaprosiłam.Jak sie Karola urodzi i jak bedziemy chrzcic to bierzemy kosciellny,bez zadnych wesel gosci.Rodzice i chrezsni małej i obiad w domu.Ja powiedziałam nie lubie mojej rodziny,nikt sie do mnie nie odzywaa ja tez dla kogos imprez robiła nie bede.

kupiłam taką pizamke w biedronce do karmienia,ale jest wygodna,15zł zapłaciłam bo wyprzedarze;-)małej kupiłam krem z nivea pielegnacyjny,bardzo fajny polecam.Wziełam 2 i jeden z Aga uzywamy i ja brzuch smaruje.

Dzis jedziemy do smyka po przewijak;-) piekna pogoda,Mielismy nad wode jechac ale pewnie woda zimna i mi sie nie chce

Ale ciepło na dworze,normalnie upał ;)
My dziś jedziemy na obiad do restauracji,zabieramy moich rodziców z sobą,bo mój mąż ma urodziny,a popołudniu kawa i ciacho ;)

Domka też mam tą pidżamkę i koszule, są super, prałam parę razy i są jakie były. Ja też nie jestem za wielkimi przyjęciami, np. nie rozumiem ludzi którzy kredyty biorą albo rodziców męczą aby odwalić weselicho na 200 osób w restauracji, limuzynę, itp. Wolałabym za te tysiące mieszkanie albo auto itp. Ale to moje zdanie.

Dziewczyny nie martwcie się, ja wychodzę z założenia że mój i maluszek to teraz moja rodzina i jak my sobie zrobimy tak będziemy mieć. Tata owszem pomaga, siostra też (choć czasami razem ze szwagrem też dają nieźle w kość), babcie są, jedna fajniejsza a druga bardziej wnerwiająca ale trzeba przeżyć. Mimo wszystko robimy jak chcemy a resztą się nie martwimy, będą chcieli to ok nie to nie, my nikogo na siłę nie będziemy namawiać do kontaktów czy co tam jeszcze.

Piękną pogodę wykorzystam, zaraz kieckę zarzucam i jadę odpoczywać w cudnym ogrodzie, nogi trochę opalę bo wstyd, takie białe :baffled:

Przypomnę się jeszcze raz, może któraś jest chętna. Odsprzedam bardzo dobre gatunkowo ubranka dziewczęce 56-62-68
Slajd1.jpg
rozmiar 56:
* PRENATAL koszulka długi rękaw 2x
* HEMA koszulka długi rękaw
* FETTJE koszulka krótki rękaw
Slajd7.jpgSlajd2.jpgSlajd3.jpg
rozmiar 62:
* PRENATAL komplecik w kwiatuszki: koszulka na ramiączka i spodenki 10zł
* PRENATAL ramperek długi rękaw
* PRENATAL koszulka krótki rękaw
* J&G sukienka + spodenki + czapeczka 10zł
* HEMA sukienka połączona ze spodenkami 10zł
* HEMA koszulka krótki rękaw
* HEMA koszulka długi rękaw 6x
* HEMA bolerko-sweterek
* HTXHTX LITTLE MY koszulka długi rękaw
* FETTJE koszulka długi rękaw
* FETTJE spodnie
* NAME IT koszulka krótki rękaw
* H&M koszulka krótki rękaw
* H&M koszulka długi rękaw 2x
* H&M spodnie
* LITTLE GIRL STOR koszulka długi rękaw
* spodnie
* body długi rękaw
Slajd4.jpg
rozmiar 62/68:
* DISNEY bluza
* BABY BASICS body bez rękawka 2x
* BABY BASICS body krótki rękaw 2x
* HEMA body krótki rękaw 2x
* HEMA koszulka długi rękaw
* SUPERBABY body krótki rękaw 2x
* PRENATAL body na ramiączkach
* body bez rękawka
Slajd5.jpg
rozmiar 68:
* FRENDZ bluza z kapturem
* FRENDZ koszulka długi rękaw
* LITTLE GIRL STOR koszulka krótki rękaw
* LITTLE GIRL STOR bluza z kapturem
* BAKKABOE bluzeczka bez rękawów
* H&M koszulka długi rękaw 2x
* C&A body krótki rękaw
* HEMA koszulka długi rękaw 2x
* HTXHTX LITTLE ME koszulka długi rękaw
* PRENATAL koszulka długi rękaw 2x
* PRENATAL koszulka krótki rękaw

dodatkowo:
foto 2:
* PRENATAL czapeczka wiązana rozmiar 40, 3-6 miesięcy
* opaska
* zimowe rękawiczki bez palca na sznurku

DSCN0548.jpgDSCN0549.jpgDSCN0547.jpgDSCN0546.jpg
BUCIKI:
* H&M kozaczki rozmiar 15-16
* BAMBINO sandałki skórzane rozmiar 18-20

razem 54 sztuki po 3zł + 3 komplety po 10zł + 2 pary bucików po 15zł = 162+30+30 = 222zł
odsprzedam za 200zł i zapłacę za przesyłkę (mam jeszcze parę innych ciuszków, dorzucę gratis)

Skusi się ktoś? Dziękuję jak tak, miałam nadzieję na dziewczynkę a będzie chłopiec!!!

Załączniki

• Slajd1.jpg
    Slajd1.jpg
    38,3 KB · Wyświetleń: 146
  • Slajd7.jpg
    Slajd7.jpg
    40,8 KB · Wyświetleń: 141
  • Slajd2.jpg
    Slajd2.jpg
    42,2 KB · Wyświetleń: 161
  • Slajd3.jpg
    Slajd3.jpg
    45,6 KB · Wyświetleń: 140
  • Slajd4.jpg
    Slajd4.jpg
    39,5 KB · Wyświetleń: 132
  • Slajd5.jpg
    Slajd5.jpg
    40,3 KB · Wyświetleń: 131
  • DSCN0546.jpg
    DSCN0546.jpg
    38,1 KB · Wyświetleń: 117
  • DSCN0547.jpg
    DSCN0547.jpg
    35,5 KB · Wyświetleń: 123
  • DSCN0548.jpg
    DSCN0548.jpg
    35,3 KB · Wyświetleń: 122
  • DSCN0549.jpg
    DSCN0549.jpg
    36,4 KB · Wyświetleń: 123
Cześć dziewczynki! Miłej słonecznej niedzieli życzę :happy2: Upał u mnie straszny więc chyba dziś odpuszczę sobie wychodzenie z domu.

Zaraz włączam wiatraczek i robię kawę mrożoną :-)mniam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry