reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październik 2014

Cześć
chciałam się przywitać, mam termin na październik/listopad i tak jak czytam o waszych przygotowaniach to też już pewne kroki poczyniłam, może nie aż tak zaawansowane ale zawsze.
Od poniedziałku biorę się pewnie za przeglądanie ciuszków po synusiu, co prawda porą roku nie będą za bardzo pasować bo on w lipcu urodzony ale może chociaż coś uda mi się dobrać.

reklama
U nas deszcz :) ale i tak duszno. Po śniadaniu położyłam sie na chwile i usnęłam jak dziecko. Wstałam po 13 i dalej jestem śpiąca. Dawno aż tyle nie spałam. Co ja będę w nocy robic??

Cyntia jestem tylko tak bardzo martwię się tą moją cukrzycą ciążową jutro jadę do lekarza ciekawe co mi powie... mój prowadzący gin twierdzi że nie mam co się przejmować ...ale dobrze im się mówi...
Cały czas pobolewa mnie a raczej czuję dyskomfort brzuszka...;-((więc leżę leże i chyba od tego leżenia już mnie wszystko boli...

Czy WASZE DZIECIAKI sa spokojniejsze w ten upał?...ja mam wrażenie że Jasio się rozleniwił i to bardzo...

Skoro mowa o książkach to ja polecam Mamo , tato co TY na to?

rjoanka: chciałam sobie kupić książkę, którą polecasz ale nie można jej nigdzie kupić. Chyba, że ja nie umiem szukać :szok:

Ania1978koja też sie mniej rusza jak jest tak ciepło.
Zamówiłam sobie te książkę która polecasz w zeszłym tygodniu. Powinna jutro dojść.
Wawka, spytam znajomych gdzie kupili, bo to było niedawno.

reklama
Jak już czytamy, to mam za sobą w paryżu dzieci nie grymasza. Miła lektura i jakieś wnioski dla siebie też wyciagnelam :-). W sieci łatwo znaleźć język niemowląt. Jeszcze nie wiem co o niej myślę, ale kiedy będziemy miały czas czytać jak nie teraz?

Do góry