Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej!
Sparrowkot urodziła! Wiadomość na gorącej lini!!!!!
no ty juz 40 tydzWow! Chyba moja kolejka się zbliża... :-)
Proś, a będzie Ci danea więc miałam masaż szyjki i śluzu mi się uwalnia sporo więc czekam .. może akurat się zacznie już niedługo ... hmmm
pszczylaszka, ja też dzisiaj wizytajutro ide . wejde i poprosze o masaz))
Aguś przesyłam duchowe wsparcie !czesc dziewczyny, chcialam wam tylko powiedziec ze jutro rano szykuje sie na planowana cc o 9.00. trzymajcie kciuki.
zycze wam wszystkim nierozpakowanym szybkich i bezbolesnych porodow. odwzwe sie jak wroce ze szpitala. pa
Ja sie znów nie wyspałam, ilosci wycieczek do kibelka nawet nie licze bo nie ma sensu, do tego wredny katar więc prawie całą noc spędziłam na smarkaniu. Podbrzusze napiernicza a wczoraj wieczorem miałam 2 takie skurcze że wow! Po minucie trwały i były takie "rasowe". Po południu mam gina i musze oznajmic mu że we wtorek to sie chyba nie dam rady połozyc bo sie z badaniami kardiologicznymi nie wyrobie...no chyba że po ocenie mojego ostatniego KTG stwierdzi że mam sie kłaść już bo skurcze sie piszą regularne i żeby potem nie było z zaskoczenia...
no efe jeszcze przepusc, bo sie bidulka nam juz dlugo meczy i do roboty!!!!Wow! Chyba moja kolejka się zbliża... :-)