reklama

Październikowe Mamy 2010

melduje sie, ze wrocilismy, pierwsza wyprawa do dziadkow 250 km w jedna strone zalczona, maly spal cala droge jak aniolek a teraz mamusia idzie spac,
na watku z karieniem z pytaniem istotnym bardzo sie zwrocilam!!! jak nauczyc dziecko pic z butli

reklama
moja spi cała noc z jedna przerwa na zjedzenie z zamknietymi oczkami. Za to od 6 jest zawsze akcja z prezeniem i trwa przynajmnie do 10. A jak narazie dzieci ponownie wystawione na balkon na 45 minut i wciagniete do domu i rozebrane spi dalej w wózku. Generalnie 2h przed południem i teraz juz 2h i 20 minut. A ja siedze i ogladam film. Sadze ze ta radosc długo nie bedzie trwała.

To chyba coś w powietrzu normalnie jest :wściekła/y: Mój maluch też ma problemy z kupką. Idzie co prawda co jakiś czas ale widać że w strasznych bólach i ogólnie chyba brzuszek boli. Przysypia, budzi się z krzykiem, płacze. I tak od wczoraj. W nocy co prawda przespał 5 godzin ale potem przez sen stękał bidulek. Nad ranem po masażach brzuszka i pracy nóżkami wreszcie wyprodukował taką kupczale że szok. W dzień też ciągle się męczy. Szkoda mi go strasznie.

Dziulka fajny ten opis:)
A ja wczoraj zmieniłam mleko z nana na bebilon w nadziej,ze zacznie sie najadać, była wczoraj u mnie koleżanka i stwierdziła,że chłopak sie nie na jada, nan chyba był za delikatnym mleczkiem ,ale dziś znowu dał koncert popołudniu i rano, a teraz słodko śpi. Więc juz sama nie wiem co mu jest chyba ten typ tak ma i tyle.

reklama
My wróciliśmy od moich rodziców. Mój synuś bardzo grzeczny był u dziadków.
I co najważniejsze- zaczął się już uśmiechać!! Nie ma nic piękniejszego :)
Do galerii dodałam zdjęcia mojego synka.

Co do męża to opiszę jak wygląda sytuacja jutro, bo teraz nie bardzo mam czas i możliwości.
Buziaki!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry