reklama

Październikowe Mamy 2010

dziewczyny dziekuje, kupilam malemu w 5-10-15 ladna bluze i spodenki z przeceny i mi sie troche humor poprawil no i oczywiscie dzieki wam, dziadek chce 500 zl za pare rysek na zderzeku :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wiec pojdzie z oc, jak to uslyuszal to pouwiedzial ze sie jakos dogadamy i moze w innym warszatcie sie wypyta ile by to bylo, bo mu powiedzialam ze 200 zl to mozemy dac jak wiecej to oc, wiec mam nadzieje, ze sie dogadamy :eek:
Iduś ja rowniez współczuję takich relacji z mamą, ja mialam slabe z tata, ale odkad sie wyprowadzilam z domu jakos sie poukladalo, tobie zycze aby predzej niz pozniej tez sie jakos poskladalo
moriam a ja uwielbialm urzadzac mieszkanie, chcialam isc na architekture wnetrz, ale jakos potem mi sie odwidzialo i do dzis zaluje, za to wnetrzarskie gazetki uwielbiam przegladac i mialam wiele frajdy z urzadzaniem naszego malego m, tylko szkoda, ze z kasa cienko bylo..
mała_mi88 jak ja ci zazdroszcze tych przespanych nocek u nas 2/3 pobudki to norma.
ladygab prawda jest, ze kazde dziecko jest inne,

pospacerowalismy, maly sie to ja tez uderzam w kimono
dobranoc

reklama
MARGERRITA-wszystkiego naj.
A moje dziecko nie chce pic z lewej piersi- nie wiem o co chodzi?
Jak ją przystawiam do lewej to ryk a jak idzie do prawej to jest ok.
Już wczoraj wieczorem tak wymyślała - odciągnęłam z tej lewej i w końcu się napiła-może było już za dużo mleczka i ciężko jej było chwycić?
Dziś też początkowo rano piła a teraz nie chciała-więc odciągnęłam i zobaczymy co będzie jak sie obudzi?;-)

Czesc dziewczyny

dawno mnie nie bylo ,ale juz jestem ;-)

margeritko kochana wszystkiego najlepszego ! Spełnienia marzeń i duzo duzo zdrówka.

U mnie swieta przelecialy milo , ale od wigili mojemu najmniejszemu cos sie podziało i tak : w nocy po pierwszym karmieniu budzi sie co godzinę :-(, w dzien chce tylko na rekach :-( , a do tego jak karmie go , to strasznie odrywa sie od cycka i beczy . Ehhh zmeczona jestem. Zamówilam chustę i z niecierpliwoscią czekam , bo mam juz dosc noszenia go na rekach - nie mówiąc o tym,ze nie mogę nic zrobic w domu.

wszystko przez te swieta :-)

no i co????? wyszlo ze mloda ma dupsko z olowiu albo po cichu zywi sie tym co w lodowce:)))) urosla 2 cm w miesiac czyli 10 od narodzin i uwaga: 6150g!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! wizyte u pediatry ze szczepieniem przezyla:))

poza tym zakleplam chrzciny na 24 kwietnia czyli wielkanocna niedziela i chrzeny to francuz, chrzesna polka i beda czytac slowo boze on po polsku (mega jajca beda) a ona po francusku (wytresuje sie do kwietnia):))

po powrocie do domku mega butla, mega kupa i potem sie hihrala bo trzymala grzechotke i machala nia i rzucala we wszystkie strony cala ucieszona:) przyglada sie swojej raczce jak trzyma grzechotke i wydaje dzwieki: huuu huuuuu huuuu:)))))

MARGERITTA wszystkiego naj i sciskam mocno:)))

MORIAM jakbym kase miala to to mieszkanie bym jeszcze inaczej urzadzila -plytki i kafelki sa zajebiscie drogie we francji:///////

LADYGAB ja z Leane tez gadam, a ona odpowiada smiechem, usmiechami, albo tak gaworzy ze buziol sie nei zamyka, cos czasem krzyknie, albo tak sie zasmieje ze ja wyrobic nie moge:))) poza jej slowem HAJKU ktore dalej nei wiem co znaczy gada rozna inne slowka typu: heeeeeeeejjjjjj,grrrrruu, giiiiii, kaaaaaa, khiiii, khaaaaaa, arrrrryyyy i ine tego typu:) najladniej jej wychodzi to hajku i jak ja mowie do niej hajku to cala sie cieszy:)))))))

Ostatnia edycja:
cześć wszystkim,

margerrita
Wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka, szczęścia, pomyślności i samych radości

sugar i rysia85
nie przejmujcie się teściami, wiem że to przykre, moja mama jeszcze nie widziała wnuka a ma do nas 200 metrów i wymyśla różne wymówki, moi rodzice są po rozwodzie, tata już kilka razy był u Bartusia,jego żona też i jest strasznie za nim, teściowa zakochana w nim po uszy, teść niestety zmarł i nie zdążył go zobaczyć ale moja mama szkoda gadać, to oni powinni żałować, dzieciaczki szybko rosną i tak się zmieniają, przykre to wszystko(ja mam blisko może bym i poszła z Bartkiem do niej ale niestety ma okropnego faceta i obiecałam sobie nigdy więcej) aż jestem ciekawa czy na chrzest się babcia zjawi a planuje 23 stycznia

byłam dziś na zakupkach, mały został z teściową- pełno wyprzedaży, miałam kupić coś dla siebie i kupiłam siate ... dla Bartusia :)

24122010412.jpgSUGAR -zdjecia czego? chaty?? jeszcze nei skonczone -jak skonczy mezus w tym tygodniu to na bank odwale sesje:)))puki co zalaczam fotke choinki z widokiem na loggie juz z firanami w oknach uffffffffffffffffffffffffffffff

Ostatnia edycja:
moriam a ja uwielbialm urzadzac mieszkanie, chcialam isc na architekture wnetrz, ale jakos potem mi sie odwidzialo i do dzis zaluje, za to wnetrzarskie gazetki uwielbiam przegladac i mialam wiele frajdy z urzadzaniem naszego malego m, tylko szkoda, ze z kasa cienko bylo..
[
margerrita- ja jak sie okazalo, nie mam wyobrazni przestrzennej :)
urzadzac nie lubie, a ten remont trwajacy z duzymi przerwami pl roku tak mnie wymeczyl, ze juz na nic nie mam ochoty;( szkoda, ze jestes daleko, moglabys miec u mnie pole do dekoratorskiego szalenstwa;) oczywiscie z kasa tez sie liczymy, bo traktujemy to mieszkanie jako sprawe przejsciowa. No ale pare lat pomieszkamy;)

co do ubezpieczenia, ja w tym roku zmienialam ubezpieczyciela, bo dwie szkody poszly z mojego oc(szkoda parkingowa, brak sprawcy) z Generali na Benefie. Wyliczyli mi 1000zl mniej.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry