reklama

Październikowe Mamy 2010

Margerrita wszystkiego najlepszego! Mam nadzieję, że dziadek spuści z tonu i zgodzi się na to 200zł lub nawet mniej. W razie czego powiedz, że masz urodziny ;-)

A ja dzisiaj w końcu się wyspałam. Laura zasnęła ok północy i wstała po 9.00. Ostatnio tak noce wyglądają za to dzień niezbyt fajnie, bo śpi krótko, budzi się popłakując, widzę że się nie wyspała, ale nie potrafi znowu zasnąć. Jak ją wezmę na ręce lub do cyca to zaraz śpi. Potem w łóżeczku trochę pośpi i od nowa to samo. Dzisiaj nawet nie miałam czasu obiadu całego zrobić. Kończyłam jak mąż wrócił z pracy.

reklama
Czesc kochane
Witam sie po świątecznie i chciałam przeprosic ,ze nie wchodzilam na forum i nie zlozylam zyczen:((((
Przechodzę najcięższe chwile w moim zyciu:((((te swieta mialy byc najpiękniejsze przy tym chrzest a wyszło totalnym stresem.

Margerrita życze Ci wszystkiego co najweselsze,najmilsze,najsłodsze i najpiękniejsze.Spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń oraz by uśmiech nigdy nie znikał z Twojej twarzy:-)
Martabartosz mama powinna się wstydzić że ma do Was rzut beretem a jeszcze nie widziała wnusia no ale niestety często tak jest że zawodzą nas najbliższe nam osoby:-(
Dziulka78-loggia super a zasłony mają naprawdę świetny kolor.Czekamy na zdjęcia całego mieszkania:-)
Moriam ja też uwielbiam urządzać wnętrza,więc jeśli będziesz miała dosyć to się polecam;-)
Kasis trzymaj się...przesyłam optymistyczne fluidy i życze by teraz było już tylko lepiej:-)
Ja dzisiaj miałam wielkie plany poświątecznego sprzątania a stanęło na tym że zdjęłam pranie z susznika i tyle...muszę jednak się zmobilizować bo przede mną sterta rzeczy do prasowania,zmiana pościeli bo kupa młodego nie zmieściła się w pampersie i wytarcie kurzy bo moje czarne meble przez warstwe kurzu straciły kolor:-(No nic pora wziąć się do roboty a Wam Mamusie życze miłego wieczorka:-)

Ojej, kasis, no nie wiem, daj sobie trochę czasu i przemyśl to gruntownie. Zawsze możesz na jakiś czas go odstawić na boczny tor. nie wiem, może wynieść się do mamy?... Albo jego wyprosić.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry