dobranocka
podwójna październikówka!
W ogóle to musimy wierzyć w to, że 2011 to będzie NASZ rok!
Amen! :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mała Mi - masz rację. Kłamstwo to kłamstwo - żaden kaliber nie przejdzie! Choćby najmniejszy... Bo jak pozwalasz na małe to pójdą i duże. Z resztą - kwalifikacja Małe-Duże tez jest bez sensu, ŻADNE nie jest fair!
Cass, biedulko, no nieciekawe przeżycia. Trzymam kciuki za zdrówko Majuni.
Mała_mi, paskudnie masz z tym brakiem własnej przestrzeni. Dlaczego nie możesz nawet wyłożyć w łazience swoich kosmetyków? Życzę, żeby zmieniło się na lepsze. A mężowi w łeb ode mnie daj.
to i ja poprosze o jakąś modlitwe w tej intencji bo niestety jedna pensja nie wystarczycambria, nieładnie mąż to powiedział... u mnie niestety finanse raczej zmuszą mnie do powrotu do pracy... chyba że wymodlicie mi poprawę sytuacji portfelowej;DDD
A ja ciągle tę radę słysze od mojego mężaJest na to rada - kolejne dziecko :-)
o to widze kochana że byśmy sie dogadały w tej kwestiidobranocka to zdrówka!
mój mąż to dziwne, że mnie do pracy nie wygania, bo ja mimo iż siedzę w domu to wiele więcej nie robię, tzn praktycznie nic oprócz rzeczy niezbędnych. ja nie znoszę sprzątania, gotowania i wszystkich tych innych czynności domowych i jednym z moich marzeń jest to, by mieć gosposiężebym ja tylko się dzieckiem zajmowała i w internecie siedziała
a ona resztę ;-)
PS
PATRZCIE NA MÓJ SUWACZEK! Justyna ma równe 6 kilo i 60 cm wzrostu.
A ja ciągle tę radę słysze od mojego mężaNawet takie życzenia noworoczne mi złożył, żeby nam się Zuzia urodziła :O On chyba zgłupiał, ledwo pierwsze dziecko 2 miesiące skończyło a ja się w miare ogarnełam po porodzie a on już o drugim myśli ehh faceci :/ Powiedziałam mu już że drugie to on rodzi, coby sprawiedliwie było
![]()