stripMYmind
Fanka BB :)
a z uczelnią to sama nie wiem, w połowie lutego moja mama ma urlop i myślimy małego przestawić jakoś na butlę ze sztucznym... a jak nie to będę go brała na uczelnię hehehehe
ja mam lużne studia dosyć więc... tyle, że może być ciężko. pewnie tylk razv w tyg będę jeździć to dzienne, ale ostatni semestr, z jedną kobitką dogadane, że tylko zaliczenie bo do niej chodziłam na wszystkie zajęcia, ale druga mnie nei cierpi heh długa historia związana z facetem ;p no i do niej będę jeździć. trochę kicha ponad 60 km w jedną stronę na półtorej h zajęć, no ale jak trzeba to trzeba. szkoda, że wcześniej nie zaliczyłam.
no i jak skończę szkołe myślę zabrać się za własny biznes, bo A. daje radę z firmą sowją więc można by coś więcej podziałać.
a co do sprzątania, to zawsze i tak coś wynajdzie hehehehe sam nie jest pedantem, ale lubi poprawiać po kimś ;p
no i jak skończę szkołe myślę zabrać się za własny biznes, bo A. daje radę z firmą sowją więc można by coś więcej podziałać.
a co do sprzątania, to zawsze i tak coś wynajdzie hehehehe sam nie jest pedantem, ale lubi poprawiać po kimś ;p