reklama
dawidowe
Fanka BB :)
maz jak najbardziej mnie wspiera tylko ustalilismy ze dokumenty beda jeszcze sporo kosztowały i on opłaci wszystkie dokumenty i przyleci a ja dopoki siedze w domu i nie chodze do pracy utrzymuje mała. Zreszta moi rodzice dostali takiego fioła na punkcie wnusi ze ja małej ubran nie kupuje 3/4 pieluch i mleka tez nie a ostanio nawet kaszki i słiczki zaczeli kupowac. Tak wiec nie jest zle i staram sie robic oszczednosci. Dopiero jak mała bedzie musiała pojsc prywatnie do złobka a maz jeszcze nie przyjdzie bedzie opłacał przynajmniej czesc.
stripMYmind
RZUTKA dzięki
a mój mops coś się już wierci.... dramat. a przed spaniej dwa cyce opękał.
dawidowe trzymam kciuki, żeby sytuacja wróciła do normy jak najszybciej i oby rodzinka była w komplecie.
a mój mops coś się już wierci.... dramat. a przed spaniej dwa cyce opękał.
dawidowe trzymam kciuki, żeby sytuacja wróciła do normy jak najszybciej i oby rodzinka była w komplecie.
dawidowe
Mała Mi, my 2 lata temu wynajmowaliśmy za 1.500, ale daleko od centrum.
Strip, ja korzystam z niańki z monitorem oddechu Angelcare. Rewelacyjna i bardzo ją polecam.
Rzutka jak dobrze pamietam ty chyba niedaleko mnie mieszkasz prawda?
strip ja Ci powiem szczerze, że owa dieta jest dobijająca, bo ja uwielbiam produkty mleczne, oczywiście teraz nie jadam serów, nie pije mleka (choć zastanawiam się nad kozim bo podobno można) etc., ale nie powiem, żebym czasami tam czegoś nie podjadła :/ no ja wiem, że nie powinnam, ale czasami ciężko się oprzeć, ale ogólnie daje się wytrzymać, choć wiadomo, już mi wszystko zbrzydło
dorisday2512
melduje sie na posterunku :-)
Bylam w auchanie , bo straszy rozwalił tornister i trzeba bylo nowy sprawic - 100zł - masakra jakas :-( , przy okazji kupilam jakies nowe słoiczki dla malucha i duzy foliowy śliniak (bo mielismy tylko male ) i jeszcze pare rzeczy.
Doriano wykąpany , nakarmiony i juz spi :-) , a ja wreszcie chwila oddechu.
Co do karmienia , to jeszcze ja jestm ta karmiąca cycem ,ale nie mamy skazy. Natomiast dziś planuje za radą dziewczyn podawac w nocy butle i zobaczyc z jakim skutkiem. Małż się zadeklarował ,ze bedzie robil (ja w tym czasie pewnie bede uspokajac malego jak juz sie doczekac na mleko nie bedzie mógł) i jestem ciekawa jak to bedzie. Martwi mnie tylko czy moje mleczarnie to wytrzymają .
aha DZIĘKUJĘ WAM bardzo ,ze z takim entuzjazmem przyjęłyscie moją nowinę o bioderkach :-) ... milo mi się zrobiło.
Ale trochę zła jestem ,ze nie powiedzialyscie mi o tej wit. D - hahah
Bylam w auchanie , bo straszy rozwalił tornister i trzeba bylo nowy sprawic - 100zł - masakra jakas :-( , przy okazji kupilam jakies nowe słoiczki dla malucha i duzy foliowy śliniak (bo mielismy tylko male ) i jeszcze pare rzeczy.
Doriano wykąpany , nakarmiony i juz spi :-) , a ja wreszcie chwila oddechu.
Co do karmienia , to jeszcze ja jestm ta karmiąca cycem ,ale nie mamy skazy. Natomiast dziś planuje za radą dziewczyn podawac w nocy butle i zobaczyc z jakim skutkiem. Małż się zadeklarował ,ze bedzie robil (ja w tym czasie pewnie bede uspokajac malego jak juz sie doczekac na mleko nie bedzie mógł) i jestem ciekawa jak to bedzie. Martwi mnie tylko czy moje mleczarnie to wytrzymają .
aha DZIĘKUJĘ WAM bardzo ,ze z takim entuzjazmem przyjęłyscie moją nowinę o bioderkach :-) ... milo mi się zrobiło.
Ale trochę zła jestem ,ze nie powiedzialyscie mi o tej wit. D - hahah

dawidowe
wiecie co w Egipcie właczyli telefony i mozna dzwonic i sms ale nigdzie nie mozna kupic karty do telefonów a tam generalnie ludzie maja na karte. Spoko nie. Internet tez właczyli a maz siedział 2 godziny w kafejce internetowej i skype sie nie otworzył. Niech zyje wolnosc. Podobno w sobote maja pootwierac urzedy. Podkreslam podobno a ja juz mam po rozmowie cisnienie 150/100
stripMYmind
dorisday nie lataj w nocy robić mleka. zagotuj ile potrzebujesz wlej do termosu część - masz ciepłą, reszte do butelki np do ostygniecia. i jak maly sie obudzi to tylko bach troche goracej troche ostudzonej do flachy, mleczko sypiesz, mieszasz i masz w minute mleko, zanim maly zaplacze. ja tak robilam jak karmilam sztucznym, sposob super, bo ani ty sie nie rozbudzasz na maxa ani dziecko, szybko karmisz i znow lulacie
reklama
dorisday2512
strip TO JEST MYŚL :-) dzięki
dawidowe tylko nie mów ,ze sie posprzeczałas z mężem?
dawidowe tylko nie mów ,ze sie posprzeczałas z mężem?