magnolia85
Zaangażowana w BB
po kilku dniach nieobecności nadrobić to co zescie naskrobały to masakra jakaś. chyba nie moge sobie pozwolic na tak dlugie przerwy w bb
w weekend była moja siostra z rodzinka wiec nie było szans na bb, ale zrobiłysmy małą sesyjkę Karoli i zdjecia cudnie wyszły
poza tym któregos wieczoru odświerzyłam znajomośc z jednym kolega ze studiów, powspominaliśmy troszke i tak mi sie zateskniło za tymi czasami, za ludźmi... jak ochrzcimy małą to wybieramy sie do Lublina do psiapsióły ze studiów i przy okazji spotkam sie jeszcze z P. i K. bo za mini tez sie steskniłam. Tylko ze mój D. był troche zazdrosny ze mam 2 przyjaciół ale jest wyrozumiały na szczescie i zaakceptował to
Strip u nas tez z kupą ciężko, po antybiotyku ładnie robiła, ale teraz znowu cisza, no dzis rano cos tam mocno wystękała odrobine takiej zbitej i uformawanej bardziej (sory za szczegóły)
Strip u nas tez z kupą ciężko, po antybiotyku ładnie robiła, ale teraz znowu cisza, no dzis rano cos tam mocno wystękała odrobine takiej zbitej i uformawanej bardziej (sory za szczegóły)