Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Olek dzisiaj po raz pierwszy w swojej karierze zasnął o 20.30. Nie wiem, co robić, zasnąć nie mogę, snuję się po domu. Jak mi jeszcze osotatnią pobudkę o 6 zafunduje, to ja wracam do trybu usypiania po 22.
A co do testów, to ja robiłam w piątek i kiszka - krecha jedna i tyle. A okresu jak nie ma, tak nie ma. a jak mąż się zorientuje, że juz okres jest (jak się w końcu małpa zjawi), to się już nie da namówić na seks bez zabezpieczeń i ja się załamię ...buuu
EFA podziwiam cie ze masz chec na drugie tak od razu! ja pierdziuuuu...chociaz w sumie.... nie jest to zle ...jedynie nie wyobrazam sobie dwoch szkrabkow w tym momencie jak momentami nie mogie okielznac jednego![]()
dziewczyny myslalyscie juz o prezentach na walentynkihmmm...a moze po walentynkach kilka dwupakow sie pojawi
![]()
Efa, Dobranocka trzymam kciuki za testy!!!
A w piatek M zawozi nas z Frankeim do dziadków an wieś na tydzień![]()