Kasia33
Fanka BB :)
Efa trzymam kciuki, żeby @ jak najdłużej nie było
i żeby następny teścik był 2-kreskowy, musisz wziąść męża w porządne obroty następnym razem.
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aniawa nie wiem w jakich stosunkach jesteś ze Swoim pracodawcom, ale jeśli wzięłabyś jedno zwolnienie to na Twoją prośbę mógłby przesunąć Ci urlop na inny termin, bo jeśli więcej to pewnie się nie zgodzi. A najlepiej zacząć zwolnienie jeszcze przed urlopem![]()
dziulka super! i jak tu zaglądałam wcześniej to się zastanawiałam co u Ciebie:-)sorrka rypnelo mi sie! pierwsze czytanie bedzie mojepp po francusku, a chrzestna po polsku drugie czytanie. cale chrzciny bede w dwoch jezykach wiec obie rodziny beda zadowolone
![]()
Też się nad tym zastanawiam.Myślałam też o opiece na dziecko. Przysługuje nam 60 dni w roku na dziecko nieważne czy chore czy zdrowe. Czy można to wykorzystać na zdrowe dziecko zamiast wychowawczego? Jeżeli maluch ma do 2 lat, to ponoć nieważne czy ktoś mu może zapewnić opiekę czy nie i tak się należy. Tylko jak to załatwić? Napisać prośbę do pracodawcy zamiast wychowawczego?
A już myślałam, że będę tu jedyną bałaganiarą jak czytam jak to niektóre dbają o ład i porządek. Ale to dobrze, bo w kupie raźniej. :-)e-lona o wreszcie ktoś kto rozumuje tak jak ja na temat porządku :-)