emiliab, rysia, sheeney - mega gratulacje z okazji suwaczkow! Duzo zdrowka dla dzieci!
doris - wszystkiego co najlepsze dla Ciebie z okazji Twoich imienin!
efa - podziwiam determinacje w dazeniu do ponownego rozmnozenia :-) Bede trzymac kciuki za 2 kreski przy nastepnym tescie (jestem pewna, ze jakos meza uwiedziesz :-)).
My dzis w koncu zakupilismy mate dla Pawcia. Co prawda nie ma podusi, ale i tak jest calkiem fajna. Mlody juz ja wyprobowal i zdaje sie, ze przypadla do gustu.
Ja juz zdojona, popijam winko (takie lekkie niemieckie, biale polslodkie), maz robi paste jajeczna, a ja sie relaksuje z Wami.
A jesli chodzi o podzial obowiazkow w domu, to moj maz robi doslownie wszystko, jesli tylko ma czas. I czesto to on mnie mobilizuje do sprzatania, bo ja zwykle czekam do ostatniej chwili...Na spacery biega z Pawciem bez namowy - bardzo lubi spacery. Kapie, przewija, uklada do snu, karmi...jednym slowem CUDO, nie maz. JA oczywiscie tez to wszystko robie (procz kapieli), zalezy od tego, ile na dojarce siedze...
Ciekawe, ile bede miala dzis pobudek. Pawel cos malo jadl w ciagu dnia i troche sie boje, ze mi sie bedzie co troche budzil.
Ide teraz na inne watki.