Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no my we dwie, musiało byc fajnieHehe, Roxannka, no fajnie mi się z Tobą jeździło ;-)

oj przypomniałas mi o mojej marchewecze, ale u mnie to pewnie zgliszcza bo ja juz z rok tam nie zagladałamWitamy się, tempo cyckania wzrosło na tyle, że nie ogarniam porannego netu... marchewka mi przez Was zgnije :-)

mniam ale mi smaka narobiłas a ja teraz nie moge :-(oj jak przestane karmic to chyba przez miesiac bede wcinała pierogi na przemian z krokietami ;-)emiliab grzyby to ja uwielbiam od zawsze, a już najbardziej coś z grzybami typu pierogi, krokiety itd no, ale to moja babunia kochana musi zrobić :-)
super, gratki od Patryka dla Patryka :-)ja na szybciuto,
MAMY PIERWSZEGO ZĘBOLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no skąd ja to znam ehh fantazja ;-) ja już zwątpiłam i ostatnio sama zaczełam wypełniać bo tak to bym może przy drugim dziecku uzupełniła albo i nieJa tez mam taki album dla Maury i nie moge sie zebrac, zeby go uzupelnnic. Wyobazalam sobie, ze bedziemy robic to razem z tatusiem-scenka piekna jak na filmie-ale nigdy nie ma na to czasu![]()

Roxanka – też tak mamzamiast spać razem z Alicją to siedzę i BB nadrabiam (chociaż momentami oczy mi się same zamykają i średnio widzę i czaję co piszę)
no przyszalałam wczoraj troszke, aż się nad swoim zdrowiem psychicznym zastanawiałamroxi -i co wyspana???wczoraj troche posiedzialas , a własciwie to już dziś było .
no ale generalnie wyspana jestem bo mój synek chyba wiedział o co chodzi i dał mamusi pospać prawie do 8 rano :-) raz tylko smoczek musiałam mu podać ale ładnie spał dalej więc i ja się specjalnie nie rozbudziłam :-)
kochana już niedługo zobaczyszZazdroszcze tym co maja wychodne ja niestety bez dziecia ruszyc sie nie moge.
i ty będziesz szalała po sklepach, oczywiście zaraz po tym jak nacieszysz się mężem
no i zdrówka życzę, żebyś się nie rozchorowała, fluidki przesyłam :-)Ja długo prasowałam nawet skarpetki.

Pięnie pachną
Tak więc życzę Wam, żeby i do Was szybko dotarła. Nic lepiej nie ładuje "akumulatorków" niż słoneczna pogoda za oknem :-)
jak jesteśmy w domu to mały leży na macie i cały czas obraca się z pleców na brzuch, a że na odwrót nie potrafi to nerwy ;-)QUOTE]
u nas to samo![]()
idzie się przyzwyczaićIda nie jestes sama z problemem włosów,mnie juz 2 miesiące tak wypadają,że szok:-(NO i podziwiam za taki rozkład nocki,że jeszcze na rzęsach nie chodzisz kochana.

jak jaja ciuszki maluszka prasuje , bo jednak jakies tam bakterie sie przez to wyniszcza , a co do naszych rzeczy to róznie.

ty to masz jednak miękkie serce...P.S a ja się jakoś tak dziwnie zaczynam obwiniać,że te kontakty ze teściami to może nasza wina? Może my powinniśmy się do nich odezwać? Wczoraj we drzwiach minął się teść i mąż i żadne słowo nie padło. Ja jak teścia widzę to mówię "dzień dobry" no a z teściową kompletnie nic.
podpisuję się w 100%Ja tez tak lubię...... Jesli chodzi o tesciów, to kochana nie Wasza wina. To oni przegieli z zachowaniem i Was rozumiem, ale wiesz ja z tych złośliwych troche i bym tak codziennie szyderczo mówiła im dziendobry9nawet jakby mieli mi nie odpowiedac) żeby im głupio było (ze ja zachować sie umiem)
????????????????????????????o czymś nie wiem???Ida gratki 5![]()

i co??? to prawda, że "wszędzie dobrze gdzie nas nie ma"!!! mnie tam nie ma a tam wiosna!!!!!!Tak Was czytam jak piszecie, że u Was tak zimno to nie mogę uwierzyć. U Nas piękna pogoda (połunie Anglii)!!! Normalnie WIOSNA!!! Jak byłam dziś z Małą na spaceru w parku to znalazłam moje ukochane kwiatuszki - fiołkiPięnie pachną
Tak więc życzę Wam, żeby i do Was szybko dotarła. Nic lepiej nie ładuje "akumulatorków" niż słoneczna pogoda za oknem :-)

A waży juz 8990g 
moja "mała" kluseczka :-) ale on długi jest więc nie widać żeby był grubiutki :-) Ostatnio nie gorączkował więc mam nadzieję, że teraz też tak będzie.
No i wyszło na to, że jeszcze w śpiworku jechał... Szkoda teraz kombinezon kupować, niech ta wiosna już będzie!!! :-)
ale miałam tapir na głowie