fasolkaania
Fanka BB :)
A ja dzisiaj miała płaczliwy dzień, najpierw w pracy nie zdążyłam wygrzebać się na wcześniejszy autobus do domu bo facet od regałów przyjechał i już miałam łzy w oczach bo za godzinę dopiero był pociąg, to jeszcze jak wystałam 10 minut w kolejce przy kasie biletowej to pani nie mogła mi rozmienić 100 a bilet 6 złoty kosztował a do odjazdu z 15 minut zostało, więc wtedy to łzy jak grochy mi poleciały.................................. rozmieniłam, ale bałam się, że nie zdążę bo nie chcieli nigdzie rozmienić. Masakra płaczek ze mnie
A i jeszcze autko mi nawaliło, wczoraj odebrane z naprawy, a pod domem zaczęło coś piszczeć, a chciałam nim jechać do pracy, żeby móc być wcześniej w domku.
Więc piątek mnie dziś nie rozpieścił.
Życzę wszystkim brzuszkom odpoczynku i nie brzuszkom też, aby spokój i wiele radości was spotkało.
Pozdrawiam
A i jeszcze autko mi nawaliło, wczoraj odebrane z naprawy, a pod domem zaczęło coś piszczeć, a chciałam nim jechać do pracy, żeby móc być wcześniej w domku.
Więc piątek mnie dziś nie rozpieścił.
Życzę wszystkim brzuszkom odpoczynku i nie brzuszkom też, aby spokój i wiele radości was spotkało.
Pozdrawiam
. A hipokrates rzeczywiście ma dobry sprzęt. Sama tam robiłam usg. Tylko ja robiłam w 11tyg+6 dni i jeszcze dzidzia była za mała, żeby sprawdzić płeć. Muszę zatem poczekać do drugiego usg.
. Uwielbiam, jak jest tyle osób!!!!