czarodziejkaM
Fanka BB :)
Witajcie
kasis gratki ząbka!
Efa cieszę się,że u Ciebie wszystko tak pozytywnie się układa!
E_lona - tak teściowa wyszła z inicjatywą,dzwoniła kilka razy,ale rozmawiała tylkpo ze mną,bo z moim mężem to tylko na jakiś konkretny temat - np że coś jej się popsuło i potrzebuje pomocy itp itd...ale temat najważniejszy był omijany,no nic zobaczymy jak długo będzie ok.
Natolin dużo zdrówka dla Piotrusia,a dla was oboojga dużo cierpliwości w inhalacjach.
Strip super,że mały Ci śpi dłużej.Zobaczysz,już teraz bedzie co raz lepiej.Powiem Ci kochana,że jakbyś nadal karmiła piersią,to jakoś ciężko Cię widzę jako świadkową,a tak będziesz mogła się troche wyluzować i przede wszystkim zając Panną Młodą.Co do kupek,to tak nie przejmuj się mogą być zielone.My jak przechodziliśmy na mm to młody przez ponad 2 tygodnie robił zielone,teraz raz na jakiś czas też się trafia,ale żadko.
Kania dopiero dzis to spotkanie z teściową,aż się boję.Siebie - nie jej.
Zwykle mówię jej co myślę.
kasis gratki ząbka!
Efa cieszę się,że u Ciebie wszystko tak pozytywnie się układa!
E_lona - tak teściowa wyszła z inicjatywą,dzwoniła kilka razy,ale rozmawiała tylkpo ze mną,bo z moim mężem to tylko na jakiś konkretny temat - np że coś jej się popsuło i potrzebuje pomocy itp itd...ale temat najważniejszy był omijany,no nic zobaczymy jak długo będzie ok.
Natolin dużo zdrówka dla Piotrusia,a dla was oboojga dużo cierpliwości w inhalacjach.
Strip super,że mały Ci śpi dłużej.Zobaczysz,już teraz bedzie co raz lepiej.Powiem Ci kochana,że jakbyś nadal karmiła piersią,to jakoś ciężko Cię widzę jako świadkową,a tak będziesz mogła się troche wyluzować i przede wszystkim zając Panną Młodą.Co do kupek,to tak nie przejmuj się mogą być zielone.My jak przechodziliśmy na mm to młody przez ponad 2 tygodnie robił zielone,teraz raz na jakiś czas też się trafia,ale żadko.
Kania dopiero dzis to spotkanie z teściową,aż się boję.Siebie - nie jej.
Zwykle mówię jej co myślę.
Mąż jak wrócił z pracy to się przeraził jak zobaczył co robię. Podszedł do mnie przytulił i powiedział że mam sobie iść do fryzjera a później zabiera mnie na zakupy. Dziewczyny jak ja nie chcę tam wracać. Nie chodzi o to że boję się że mąż albo sis nie będą umieli zająć się Fifim. Tylko ja po prostu nie chce tam wracać i już. Chyba przestała mnie ta praca kręcić. Poza tym boję się że będę mieć za mało czasu na wszystko nie mówiąć już o BB. Będę tu wpadać czytać parę stron w stecz, mam nadzieję że nie macie mi za złe tego marudzenia ehhhhh

. Zobaczymy ile mi da tego zwolnienia
Pozostaje mi tylko... cię przytulić:* I życzyć lepszego jutra
(a po cichu ci powiem,że u mnie jest podobnie).
. O tej porze nigdy tego nie robił. Dopiero o 10-10.30. ale ok. Niech śpi... Do lekarza i tak idziemy na 15.