Mała Mi - trzeba było od progu wrzeszczeć ŁAPY PRECZ OD DZIECKA!!!! Już bym wolała od wrzasku dziecko obudzić niż zeby mi je obcy facet dotykał... A moze rąk po toalecie nie umył? Feeee....
Kasis, gratulujemy Błażejowi ząbka!!! My mamy jak u Alicji na razie kreseczki pod dziasłami i kropeczkę - już od dłuższego czasu. Zęby są pod spodem - widać je, ale dziąsła twarde, wiec jeszcze na przebicie pewnie poczekamy :-)
Kochanie jutro mój wielki dzień, aaaaaaaaaaaaaaaaa
Wspaniałego masz męża. Dadzą sobie radę :* Ale stres rozumiem.... Tulę i sciskam - czekam na relację czy naprawdę było tak okropnie źle...? A wyzalić się ZAWSZE mozesz - ja tu w domu siedzę i chętnie poczytam co mnie czeka za jakiś czas :*
ze kur....... w waszawie nie choduja. pokłuciłam sie z 3 kolezankami i powiedziałam co mysle. Jak one maja złe dni to w nocy i o północy dzwonia żebby sie wyżalic. A jak ja dzwonie to mąż a to małe dziecko, a to mama dzwoni i nie moze. Do jednej mamunia dzowni co godzine wiec nic by sie nie stało jak by do niej raz nie oddzwoniła, ja tez mam małe dziecko i meża. WKurzyłam sie i wrzyłam sie w kuchni gotujac obiad na jutro a i dzis zjem hihih bo dzis jadłam hot doga w ikei ale był huuuuuuuuuuuu. Kiedys był lepsze. Teraz to nawet płaci sie automatem.
Smacznego :-) Nie Ty pierwsza tu na BB dochodzisz do wniosku że wydawało Ci się, że masz prawdziwych przyjaciół... Smutne to. Ale masz nas :-) Forever!!!
A co do ostatnich nieporozumień z mężem - udało mi się przekonać go do swoich racji i wszystko już jest jak najbardziej OK.
Także same pozytywy.
Cudne wspomnienia ze chrztu będziecie mieli! Wspaniale :-) Cieszę się, że tak się wszystko lepiej niż w oczekiwaniach ułożyło. A szczególnie ze Twój Mąż kompromisowy

)))))) Przekaż mu że się z tego cieszę jak nie wiem co! Zapunktował u mnie.
jutro mam od 7:45 lekarza
Jutro - czyli dzisiaj. Jak było...? mam nadzieję, że wszystko ok.
i jeszcze jendo,nabylam mega seksowne czarne wyuzdane szokujace 12 cm szpile na platformie takiej wyzszej i cieniutka spizla. aaawwwwr!!! cuda
Marzę o takich!!! Gdzie kupiłaś? Wygodne??? Ja proszę o fotki i szczegóły (cenowe też, jeśli to nie tajemnica), choćby na priva.
A że trzymam nadal za Was i Wasze karmienie kciuki to chyba nie muszę przypominać. Qrcze, w takich szpilach to powalisz wszystkich na kolana (facetów) na tym weselu, Panna Młoda Cię zje z zazdrości bo będziesz piękniejsza od niej, a inne babki znikną w Twojej poświacie! Lincz murowany

)))) Ale warto ;-)
dopiero dzis to spotkanie z teściową,aż się boję.Siebie - nie jej.

Zwykle mówię jej co myślę.
I słusznie. Trzymam kciukasy za porozumienie stron. Żebyś nie musiała wiecznie walczyć o to co Ci sie należy (szacunek itd)!
Doris, kochanie, co się dzieje? Smutaj ile chcesz, toć nie zawsze trzeba tryskać humorem! Wywal co Ci leży na wątrobie, moze będzie Ci lzej :-)
Ja na przykład zaczęłam dzień od pysznego sniadania (chleb z białym serem) a następnie po chwili tuliłam się z toaletą... W trzecim miesiacu, gdy już powinno mi być lepiej z dnia na dzień, rozkręca mi się rzygaczka ciążowa. Noż ile mozna...?!