• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Październikowe Mamy 2010

właśnie słucham i sie zatapiam we wspomnienia...

YouTube - Guns N' Roses - This I Love

wyszperane ;-)

1-26.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
ojejku, ale cisza, chciałam ponadrabiać, poodpisywać, a tu takie coś ;-)
MAKUC współczuję akcji z pieluchą :-(
CZARODZIEJKA trzymam kciuki za wygraną walkę! ja też czasem muszę się wyryczeć.
ALA podokańczałabym z chęcią wszystko, co mam otwarte, ale niestety musiałby ktoś od rana Pudziankiem się zajmować, a nie ma kto...
piję cytrynóweczkę i pozdrawiam.

witam się wieczorkiem:)
Kasia, Kaniamój mąż też jest fanem F1 a oprócz tego wieeelkim fanem żużla. W takcie sezonu niedziela wygląda tak, że cały dzień dostosowany jest do zawodów i ciężko go gdziekolwiek wyciągnąć i zaplanować://
cassprzytulam:* wiem co czujesz....ja to przechodziłam 5 dni temu:(( dzień przed powrotem do pracy wyłam cały dzień...teraz jest ciężko ale powoli się przyzwyczajam...wiem, że tak być musi.
czarodziejkatrzymam kciuki....powodzenia!!!!
A my dziś spędziliśmy milutki dzień u moich rodziców.....były też moje siostrzyczki z dzieciaczkami:)) Werunia była grzeczna jak nigdy....ogólnie od kiedy siedzi już prawie sama to nie jest tak bardzo absorbująca. Odstresowałam się i jednym słowem bateryjki naładowane:))a jutro znów do pracy....wrrrr:///

Witam sie dziewczynki :)) wieczornie

nie mam na nic czasu :( do tego jest mi źle :( chyba jestem przemęczona. Mam nadzieje, ze jutro bedzie słoneczko postanowilam nie robic nic tylko spacerowac i jeszcze raz spacerować na słoneczku i naładować bateryjki

Gratki dla wszystkich obchadzących rocznice poznania i bycia razem heh ( nam w czerwcu strzeli 12 lat, 3 po ślubie hehe- Emiś to my stażem Was przebiliśmy heh)
Spóźnione suwaczkowe gratki :-)
Cass bo chlopy takie sa, ze jak im sie nie powie to oni nie zrobia (choc sa tacy co im powiesz, ale i tak znjadą wymówke)
Idus a czemu ukrywasz to tajemne miejsce przed M.?? nie lubi?
Rysia to super, ze sie panienski udał :)
Czarodziejko :) ja też tak mam, że mi łezki pomagają się naładować. Mam nadzieje, ze sie pozytywnie z baranem szefem wyjasni.

Ja chciałam tylko sie pochwalić, że mamy schody do naszego mieszkanka :) i nieiwem czy sie cieszyć czy płakać, bo własnie leżą w salonie heheh

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry