• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
witam wieczornie, na galerii nowe fotki z dzisiaj i nowa ja. nocka udana, mloda wstala przed 6h a potem dospala dluzej od nas bo do 9h. potem pojechalismy do tesciowej-obiad mniam, winka sie popilo i ja jak to ja zaliczylam piwnice winiarska i wyszlam z tamtad z bananem wokol glowy ze dziecia nie umialam utrzymac ze smiechu:)))))))))))))) potem zaczelam spiewac hymn francji na cala wioche:ppppppppppppppp nie wiem czemu ale zawsze jak mam w czubie to spiewam mezowi w aucie hymn francuski:)))
pogoda boska. nie moge doczekac sie przyjazdu przyjaciolki!!!!

IDA no to obliczaj dobrze i zaproszenia nadal aktualne na rok przyszly:))) a co!!!!:)))) a co do diety- zoladek mi sie skurczyl i oczy by jadly a ja nie umiem juz tak "zrec" jak kiedys.

a co do podrywania to moj doskonale widzi kiedy i kto mnie podrywa, i wie ze ja na t o leje aczkolwiek jestem dumna z siebie wtedy:pppw kazdym razie dokad mnei ktos nie dotknie to nie robi halo, ale jakby zbyt intensywnie sie wpatrywal chlop we mnie to kuzwa ma cieplo u mojego.

Ostatnia edycja:
łaaaa co tu tak cicho? gdzie sie wszystkie pochowały? grzecznie poszły wczoraj spać? szok :eek::-D

witam sie z rana :-) nocka minęła spokojnie ze standardowymi pobudkami nad ranem..ach gdyby ktoś mógł mnie zapewnić że to minie..nadal nie trace nadziei ;-)

miłego dnia wszystkim!

i upominam sie o Idusiaczka, Doriska, Onesmile...buuuu...

Ostatnia edycja:
no to ja jestem mimo iż o mnie nikt się nie upomina ;-)

chciałam przede wszystkim pogratulować i życzyć wszystkiego co najlepsze
ONESMILE i jej synkowi Pafciowi :-)
LOLISZCE i jej synkowi Franusiowi
oraz MADZE76 i jej córci Zuzce, bo mimo iż z nami już nie pisze za bardzo to ja pamiętam.

CASS i inne dziewczyny, które musiały już pójść do pracy - trzymam kciuki!

buuu...a gdzie Happybeti nasz ranny ptaszek?
no nie ja sie tak nie bawie, foch :-D Tydzień zabawiłam poza domem tęskniąc szaleńczo za bb tu nagle wszyscy pouciekali :-( to jak kolejny raz pojadę do teściów to zupełnie znikniecie czy co? w razie czego już więcej podróżować nie będę ;-)

Jak pustoszeje to wracam :-) I witam sie porannie. Chyba mnie nigdy nie było tu tak rano :-) Ale Justyna jeszcze śpi więc moze nadrobię...
1smile, Loliszko, Maga - GRATULACJE!!!!!

reklama
Coraz bardziej pustawo tu się robi :-(
Wczoraj wcześniej się położyłam- na moje szczęście, bo jakoś źle się spało mojemu szkrabowi i od 4:00 co chwilę jęczał. Dzisiaj kolejny piękny dzień, więc wkrótce wybędziemy na spacerek. Może do tego czasu dojedzie kurier z krzesełkiem, które zamówiłam w czwartek :-) Trzymajcie za mnie kciuki, bo idę dzisiaj do lekarza poprosić o kilka dni zwolnienia (chciałabym dostać co najmniej 8 dni). Brakuje mi jeszcze 30 dni L-4, żeby nie musieć brać wychowawczego. Z tym, że z 3 tygodnie mam nadzieję dostać od ortopedy, do którego idę w maju.

Onesmile, Lolisza gratuluję suwaczków!!

Miłego, słonecznego dnia!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry