Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja do tej pory też tak miałam, ale coś mi sie w móżdżku poprzestawiało i stwierdziłam ze raz kozie śmierćIDUŚ dzięki, poszukam takiego piwka, a że żuberka znalazłaś to się nie dziwięa co do "wiadomego miejsca" to ja jednak chyba się nie odważę. ja ze względu na obawy zdrowotne unikam tego.
i żadna spódnica, bluzka itd itp nie może się równać z 'wiadomym miejscem" w kwestii podniesienia poziomu samoakceptacji
a i dobrze kojarzyłam że mamy w grupie kosmetyczkę!!!!!!! fajowo
a jeszcze bardziej fajowo że wróciłaś do nas na dobre (chyba?):-):-):-)to ja też tak mamnat ja jestem nienormalna chyba bo uwielbiam sprzątaćale koniecznie na moich warunkach czyli gdy jestem sama w domu w towarzystwie mojej ulubionej playlisty :-)
ale nie pamiętam kiedy miałam możliwość takiego "wyżycia się"...oj sprowadzaj i to jak najszybciej żeby nie zaprogramował sobie że ma byc tak jak jest w tym momencie, czyli "jemu za dobrze"!!!!!!!!Chyba będę musiała kogoś sprowadzić na ziemię i to bardzooooo szybko.
TESKNIE ZA WAMI !!!!!!!!!!!!!!
w dzień menda nic nie widzi ale jak jest praktycznie ciemno to go "oświeca"
ale tym lepiej dla mnie - później zacznie się czepiać! no i powiedziałam mu że ma przywidzenia i nie wiem o co mu chodzi, a czerwoną to mogę mieć ale brodę bo wyskoczył mi syfek i go molestowałam;-)1)niezła akcja z tym bankierem!!! a twojego lubego nie "bierze" jak inni się za tobą oglądają? ostatnio w cosmo czytałam artykuł o MAŁŻEŃSTWIE na zasadzie zwiazku otwartego i co najlepsze to nie on korzystał z przywilejów tej ich umowy tylko ona!!! a jego to kręciło na maxa i nawet podglądał jak ona z innymi tentegesiła się!!!ten bankier jawnie mnie podrywa!!!!!!!!!!!! fakt ze takie ciacho ze az goraco sie robi ale dzisiaj to sie prawie posikalam!!!bo chcial powiedziec do meza: pana zona cos tam..., a powiedzial: moja zona!!! ryknelam smiechem a ten spalil takiego buraka ze masakrapp na co ja rzucilam: yyyyyyyyyy ja chlopa mam tylko jednego i nie zmieniam
)) ale widze ze ten gosciu po prostu leje na moj widok bo to juz nie pierwszy raz! jak wyszlismy to pytam meza czy widzi jego zachowanie to maz mowi ze jasne ze widzi i ze jakby nie to ze jestesmy malzenstwem to by mnie zjadl! hihi.
a pozatym dzisiaj skonczylam diete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i co??? w sumie w 19 dni schudlam 10 kilo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jak do mnie nie wjedziecie to masz kreche jak pas startowy na Okeciu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja sie nie zastanawiałam! ja wiedziałamJestem,jakby ktoś chociaż w myślach się zastanawiał: gdzie się podziała nasza Emilka?
Kąpałam się z Frankiem w wannie,bo my mamy prysznic.
A co do sprzątania,to mam z mamą układ,że ja jej sprzątam chatę,a ona płaci mi co miesiąc 200 zł. Nie jest źle,tym bardziej,że sprzątam jej 37 m2 co 2 tygodnie...
Pojechaliśmy z mężem pdo Tesco(dzieci u mamy) i... byliśmy wszoku. Ludzi niewiele,nawet podeszliśmy do PUSTEJ kasy
. Większość zakupów mamy zrobionych,jeszcze tylko drobnostki w biedronce...
Jak malutka pisała o rocznicy I randki, to nam stuknie w lipcu 11 lat, a w czerwcu 8 rocznica ślubu...
tylko że mnie też na bb nie było... nikt nie tęsknił:-

nie moge napisać bo małż Idy się zczai ;-)
no a od dzisiaj mam jeszcze nowy look w postaci fryzurki, ponad połowe włosów zostawiłam w salonie fryzjerskim

1) aaaaaaaaa taki bajer macie... hmmmmmmm, no u nas najnowszy to ten " śpiewajacy" - wszyscy chwala sie jak pięknie śpiewają a w międzyczasie operują Callie... i to jest S07E18, przecież to nie moze być koniec sezonu bo z reguły jest około 24odcinków!!!Idus, ja bym Ci bardzo chetnie nagrala tych "Chirurgow" i przeslala plytke, tylko nawet musze obczaic czy to sie w ogole na plytke da nagrac. Bo moja kablowka nagrywa w telewizorku i potem sie to oglada na osobnym kanale "Recorded TV". Jesli chodzi o numer odcinka, to szczerze mowiac, nie wiem, tutaj chyba nie podaja numerow, albo slepa jestem. W "Info" tylko sprawdzam kiedy odcinek wyswietlany po raz pierwszy "first aired" i dzieki temu wiem czy nowy czy nie. Teraz leci wlasnie najnowszy sezon. Jak mi powiesz co sie dzialo w tym ostatnim, ktory juz widzialas, to Ci powiem czy to nowszy ;-)
Alicja, wybacz, ze przypisalam Idzie Twoje powiedzonko, "tiru-riru" mi sie bardzo podoba - pomylka chyba dlatego, ze Ida go tak czesto uzywa
![]()

to się nazywa mieć dylematyteraz oczywiście się wylegujemy, zastanawiam się tylko czy by śniadania sobie nie zrobić.

teraz już chyba jaśniej, co?ROXI: a ja dalej nie czaju co to za "TO" miejsce![]()