Dawidowe gratki dla LAuritki to już 8 wow, ale ten czas zapiernicza. I trzymam kciukasy za pracę, zeby szybko Ci minęło. Małż w wojsku 6 dni za nim czyli zostało mu 15 .........
Strip, Kania dla Wojtusia i Oliwki gratki, bo dziś u Was szczęśliwa 7
Happy mówisz, że Amelka dalej Was terroryzuje?
Makuc u nas to samo z ludzkim jedzeniem. Jak widzi jak coś jemy to tak się patrzy jakby miesiąc nie jadła.
Iduś ja też bym z chęcią poszła w "to" miejsce, zeby sie troszke wygrzac, ale moje psiapsiolka tam chodzi i jest troche pomaranczowa i widząc to jakoś nie odczywam potrzeby hehe
Ja się zalogowałam dziś z rana, bo wiecie poprawiacie mi humor. Jak jestem u mamy to myślę o Tobie Makuc, bo Lbn uwielbiam. I dzięki za kciuskasy dziewczynki, bo zimno u nas, ale słoneczko przedziera się przez chmury, ale wiecie nawet jak bedzie padało to biorę chustę i parasolkę i Babcię pożegnamy.
A wiecie co powiem Wam, ze brat i bratowa mojego M. to straszne barany. Wczoraj bylismy u teściów, bo chcieliśmy z nimi być i brat M. z rodziną też miał być(bynajmniej dostali zaproszenie na obiad) i wyobraźcie sobie, że nie przyszli(bo żona jego pracuje na zmiany i odsypiała) i wczoraj wypowiedziałam sie głośno(może nie powinnam), że takiego głupka moje oczy nie widziały. Przykre to, że on ich tak trakuje. A ta frańca jak sie dowiedziała, że z babcią jest źle to powiedziała - trudno i mój M. postanowił się do niej nie odzywać.