reklama

Październikowe Mamy 2010

makuc u nas podobnie :-D mała mi podjada wszystko po co sięgnę :-) pewnie chce mamusi w diecie pomóc :-D
:laugh2::laugh2::laugh2:

mój D. wparował do pokoju, zobaczył młodą z kawałkiem bułki w ręce i do mnie hasło (z poważną miną) "czemu jej bułkę bez sera żółtego dałaś? przecież sama to niedobra..." :rofl2:
ech Ci faceci. Może od razu gratis powinnam jakąś szynkę i maslo dołożyć? bo sam ser to też trochę lipa :-p

reklama
Dawidowe gratki dla LAuritki to już 8 wow, ale ten czas zapiernicza. I trzymam kciukasy za pracę, zeby szybko Ci minęło. Małż w wojsku 6 dni za nim czyli zostało mu 15 .........
Strip, Kania dla Wojtusia i Oliwki gratki, bo dziś u Was szczęśliwa 7
Happy mówisz, że Amelka dalej Was terroryzuje?
Makuc u nas to samo z ludzkim jedzeniem. Jak widzi jak coś jemy to tak się patrzy jakby miesiąc nie jadła.
Iduś ja też bym z chęcią poszła w "to" miejsce, zeby sie troszke wygrzac, ale moje psiapsiolka tam chodzi i jest troche pomaranczowa i widząc to jakoś nie odczywam potrzeby hehe

Ja się zalogowałam dziś z rana, bo wiecie poprawiacie mi humor. Jak jestem u mamy to myślę o Tobie Makuc, bo Lbn uwielbiam. I dzięki za kciuskasy dziewczynki, bo zimno u nas, ale słoneczko przedziera się przez chmury, ale wiecie nawet jak bedzie padało to biorę chustę i parasolkę i Babcię pożegnamy.
A wiecie co powiem Wam, ze brat i bratowa mojego M. to straszne barany. Wczoraj bylismy u teściów, bo chcieliśmy z nimi być i brat M. z rodziną też miał być(bynajmniej dostali zaproszenie na obiad) i wyobraźcie sobie, że nie przyszli(bo żona jego pracuje na zmiany i odsypiała) i wczoraj wypowiedziałam sie głośno(może nie powinnam), że takiego głupka moje oczy nie widziały. Przykre to, że on ich tak trakuje. A ta frańca jak sie dowiedziała, że z babcią jest źle to powiedziała - trudno i mój M. postanowił się do niej nie odzywać.

SARISKA: głupi babsztyl :wściekła/y: mam nadzieję, że uda Wam się dzisiaj bezdeszczowo pożegnać babcię... chociaż wiesz... może to niebo plakusia, że musiała od Was odejść? tulam mocno! :*

p.s wiesz, że jak w Lbn będziesz to nie ma bata, żebyśmy się nie spotkały? bo się sfo****ę na zawsze już :-p

Wiem Natus wiem............. Jeszcze Wam nie pisałam jak się zachowała jak były święta. W niedziele byliśmy z teściami na chrzcie i w lany poniadziałek teście robili obiad i też ich zaprosili na obiad, ale ta się wydarała, że nikt na obiad nie przyjdzie, bo albo wszysycy albo nikt i przyszli wszysycy dopiero na 18, ale życzeń swiątecznych nikomu nie złożyli..............

edit: Makuc napewno :) dam znać

Dzień dobry! Wpadłam na neta sprawdzić pogodę a wsiąkłam w BB :-)

Alicja, u nas biegunka trwa. Bez zmian. Kolejne pranie zaraz powieszę, bo już ubrać dziecia nie ma w co, nie mówiac już o pościeli, prześcieradłach... ja mam o 14:30 stomatologa, a Justyna o 17:00 pediatrę. Zobaczymy co powie. Aż ciekawa jestem.

Dawidowe, dziękuję że piszesz jak sytuacja z mężem. Cały czas trzymam kciuki żeby ten koszmar się już skończył... Gratulacje dla Lauruni! Naszej forumowej ósemeczki :-)
Strip, Kania gratulacje także dla Wojtusia i Oliwki! :-)

DZIEKUJEMY za gratulacje suwaczkowe ::*:*:*
Moj terrorysta usnal o 21 po 280 ml kaszki :D o 22 pobudka na wode.. o 00 mleko... wstal o 2 w nocy i nie spal do 3 walnal kupe, tak ze zasral mnie, lozko przescieradlo poduszke i kocyk :| i siebie:):)
ale kupa zawsze cieszy;p
jak usnal o 6 wstal ale dalam wody i mowie spimy!! i laskawie dospal do 8 co mu sie nie przytrafia. ale w sumie i tak nie wyspana przez te pobudki.
A. wczoraj staral sie byc mily, ale mam to w nosie.
Mnie ciocia nadak trzyma, ale brzuch nei boli, za to czuje sie jakbym miala krwotok wewnetrzny:P
ide usypiac terroryste

a wlasnie makuc co do bulki z serem moj np bule z szynka swojska jadl:D hehehehe troszke, ale zawsze;p i smakowalo mu okrunie:D

Ostatnia edycja:
Witajcie!

Przede wszystkim gratulacje suwaczkowe dla Kani,strip i dawidowe:-D:tak::rofl2:

, młoda pół mszy podrywała kumpla (2 ławki przed nami), rówieśnik bo z września - aż musiałam jej przypomnieć o Franku!!!;):***

No ba!!!!!:-D:tak::rofl2::happy2::blink:

sarisa życzę słoneczka:*. A co do tej kobiety,to... szkoda słów:angry::no:
dobranocka zdrówka dla Justysi

Dziękuję dziewczynki za zainteresowanie. Madzia(psiapsióła) jeszcze w szpitalu,krawawień jest mniej. Na razie jeszcze zostaje na obserwacji,bo czekają na wyniki badań.Na pewno będzie musiałą do końca 3 miesiąca leżeć i brać leki. Dzisiaj wieczorem do niej jadę,może coś więcej będę wiedzić.

Wieczór był baaaardzo miły:tak::-D
A moja nocka była znowu nieciekawa. 3 razy wstawałam do Franka:no::crazy:.

Dzisiaj idę wygrzać się na "słoneczku" sztucznym,skoro naturalnego niet...
Jutro mam wizytę u neurologa...

reklama
Emiś trzymam kciuki za koleżankę i za fasolkę
Dobranocka kciuki za Justysie

News z ostatniej chwili starszy syn się zainteresował i przyszedł do rodziców rano i pomaga z moim M.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry